Jump to content

Τιμοκαταλογος

Recommended Posts

Καλησπερα aquazonητες!!!

Αποφασισα να ξεκινησω αυτο το topic για εμας τα ρεμαλια τους φοιτητες-μαθητες που δεν εχουμε τπτ παρα ενα χαρτζηλικι και δυσκολευομαστε οσο να ναι να ασχοληθουμε με το χομπυ μας.

Προτεινω λοιπον να φτιαξουμε εναν προχειρο τιμοκαταλογο για να ξερουμε τι παιζει στην αγορα και να υπολογιζουμε τα εξοδα μας.

Προτινομενη λιστα:

Ενυδρειο

Φιλτρο

Θερμοστατης

Χάλικια-Αμμος-Υποστρωμα

Υγρα (για στρωσιμο κλπ)

Ξυλα

co2

Φυτα

Λαμπες

Παιδια ξερω οτι εχω ξεχασει αρκετα πραγματα συγχωρεστε με...

Οποιοσηποτε θελει να αναφερει τιμες και χαρακτηριστικα θα βοηθουσε παρα πολυ πιστευω,οχι μονο εμενα αλλα και τους νεους ενυδρειαδες!!!

Περιμενω τις απαντησεις σας και τις προτασεις σας.

Υ.Γ Αν εχετε και καποια sites με τα οποια μπορουμε να βλεπουμε το υλικο θα ηταν ακομα καλυτερα.

Hailz aquazonιτες!!!

συμφωνω απολυτως........πολυ καλη ιδεα σπυρο...μπραβο..οιστευω οτι θα βοηθησει παρα πολλους

ολα ειναι σχετικα με τις τιμες....

υπαρχει η τοπικη αγορα με τα ελληνικα καταστηματα,υπαρχουν και οι αγορες του ιντερνετ.

τις περισσοτερες φορες η δευτερη ειναι φθηνοτερη και συμφερει αρκετα,αλλα εχεικαι τα κατα...

η επιλογη ειναι στον καθενα.

ολα ειναι σχετικα με τις τιμες....

υπαρχει η τοπικη αγορα με τα ελληνικα καταστηματα,υπαρχουν και οι αγορες του ιντερνετ.

τις περισσοτερες φορες η δευτερη ειναι φθηνοτερη και συμφερει αρκετα,αλλα εχεικαι τα κατα...

η επιλογη ειναι στον καθενα.

μα αμα γινοταν κατι τετοιο που λεει ο φιλος ο σσπυρος θα μπορουσε ο καθε χομπιστας θα εκανε τα κουμαντα του και να παει να παρει αυτο που θελει και παντα με υην οικονομικοι του ανεση....

Gas εχεις ενα δικιο οτι θα μας επαιρνε ωρες ατελειωτες γιατι υπαρχουν πολλα πραγματα.Θα μπορουσε ο καθενας να ανεφερε το ενυδρειο του τα χαρακτηριστικα του και να το κοστολογουσε αρκει παντα να ειχαμε εγκυρες τιμες και ουτε πανω ουτε κατω.

ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι οι τιμές αλλάζουν, νέα μοντέλα φίλτρων βγαίνουν, οπότε τα παλιότερα είναι πιο φτηνά. Ή μπορεί να πετύχεις κάποια προσφορά στο ιντερνετ ή σε κάποιο μαγαζί. Οπότε ο τιμοκατάλογος εδώ μετά από κανά μήνα θα χρειάζεται ενημέρωση, δεν αξίζει.

Μπες στο aquaristic.net και στο aquaristikshop.com να πάρεις μια ιδέα, υπολόγιζε 20 ευρώ πάνω στα φίλτρα, και κανά 10ευρω σε τροφές, λιπάσματα για να έχεις και μια ιδέα του τι παίζει στην ελληνική αγορά. Αυτά από την δική μου εμπειρία και ψάξιμο.

Ευχαριστω πολυ ak!!!κατατοπιστικοτατος.Μιας και λεμε για τιμες.Θα ηθελα να ρωτησω τιμες στα τεστακια και για το που ειναι καλυτερα να γινει αγορα.Απο φαρμακειο (που το λεει και η λεξη) η απο καποιο pet shop που εχει τεστ?

νομίζω ότι τα δημοφιλέστερα είναι τα υγρά τεστ της aquarium pharmakeuticals (API), είναι από τα πιο ακριβή, ενώ αντίθετα κάτι βαλιτσάκια sera ή tetra με πολλά τεστ που προωθούν σε πολλούς αρχάριους κάποιο επιτήδειοι πετσοπάδες είναι ό,τι χειρότερο..

φαρμακεία δεν νομίζω ότι πουλάνε τα παραπάνω τεστ, σε πετσοπ κατευθείαν για να μην χάνεις χρόνο.

ΥΓ τα 20 και 10 ευρώ που είπα πριν εννοούσα ότι είναι επιπλέον στην τιμή που θα βρεις στα site

θα συμφωνησω οτι τα Api ειναι πολυ καλα προιοντα

αλλα θα διαφωνησω με τον χαρακτηρισμο "επιτιδειοι πετσοπαδες" και εξηγω

τα τεστ της sera κακολογουνται χωρις λογο, ειχα καποια απο αυτα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, δεν εχω κανει στατιστικη αλλα δεν εχω δει και καποια σοβαρη αναφορα προβληματος, ολοι λεμε "μην παρεις sera, ακουσα οτι δεν ειναι καλα"

δεν ειναι επιτιδειος καποιος που πουλαει τεστ sera

νομίζω ότι τα δημοφιλέστερα είναι τα υγρά τεστ της aquarium pharmakeuticals (API), είναι από τα πιο ακριβή, ενώ αντίθετα κάτι βαλιτσάκια sera ή tetra με πολλά τεστ που προωθούν σε πολλούς αρχάριους κάποιο επιτήδειοι πετσοπάδες είναι ό,τι χειρότερο..

φαρμακεία δεν νομίζω ότι πουλάνε τα παραπάνω τεστ, σε πετσοπ κατευθείαν για να μην χάνεις χρόνο.

ΥΓ τα 20 και 10 ευρώ που είπα πριν εννοούσα ότι είναι επιπλέον στην τιμή που θα βρεις στα site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...