nektipap 23 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2009 Είμαι καινουριος στην παρεα σας εχν ενα μικρό ενυδρείο 30 λιτρων αλλα αρκετο καιρό και εμαθα μέσω του χρόνου και καποιων ασθενειών που αντιμετωπισα με τα ψάρια λιγα πραγματα σχετικά. Έχω αρκετο καιρο τώρα 2 gurami 1 clown και 1 Ramirezi . Παλαιότερα είχα και αλλα είδη. Τώτα ψάχν να αγοράσω ένα οικονομικό σχετικα γύρω στα 100-150 Ευρώ γιατι μετακομμισα και τα ψάρια θα έλεγα ότι μεγάλωσαν πια. Μη σας κουραζω με το πρώτο μου μήνυμα Τα λεμε σε άλλα pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 23 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες!! καλη συνεχεια κ καλο διαβασμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 23 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 24 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Καλως ήρθες στο ΑΖ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 24 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος