jimy 22 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 22 Ιανουαρίου 2009 kalispera se olous... exo 300l fish only tank kai sto sumb mou exo ena skimmer tis aquarium systems modelo 800 kai thelo na rotiso an iparxi provlima pou ston idio thalamo tou sumb ena allo skimmer tis deltec kremasto inai kalitera etsi i me to ena skimmer kaliptome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 22 Ιανουαρίου 2009 Ποιο skimmer της Deltec ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimy 24 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Ποιο skimmer της Deltec ειναι; TO MODELO INAI MCE 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Κακό σίγουρα δεν κάνει να δουλεύουν και τα δυο skimmer.Ανάλογα με την ιχθυοφορτιση τώρα κρίνεται και το αν σε συμφέρει να δουλεύουν και τα δυο.Αν πας σε χαλαρό stock ψαριών και με το πρώτο σου skimmer είσαι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2009 συμφωνώ .. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .. αντιθέτως .. κάποιοι θεωρούν καλή ιδέα τα δυο skimmer .. μπορείς να πειραματιστείς και να μάθεις πιο από τα δυο είναι πιο αποτελεσματικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 24 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Με το να δουλευουν και τα δυο, στο fish only δεν θα εχεις προβλημα, αντιθετως!!!! Καλώ θα ήταν να γραφεις με Ελληνικους χαρακτήρες. Ειναι καλύτερο και βοηθάς τους αναγνωστες του post!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimy 30 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2009 τελικα το εβγαλα γιατι εχω λιγα ψαρια τωρα θελω να ρωτησω τα εξης: εχω 2τ5 λαμπες που δουλεουν 6 ωρες και εχω βαλλει 1τ8 και θελω να μαθω τον συνδιασμο στις ωρες που θα λειτουργουν ολες? επισης θελω να βαλω εναν λευκοστερνο μαζι με ενα αλλο της ιδιας οικογενιας μπορω η θα εχω προβλημα? τα υπαρχοντα ψαρια ειναι:1αυτοκρατορας, 3 κλοουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Εξι με εφτά ώρες φωτισμου ειναι μια χαρα. Ο συνδιασμός δεν σε "καει" τοσο, Fish only εχεις! Αν και ειναι δυσκολο ψαρι, θα μπορεσεις να βαλεις. Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο? Συνηθως προβληματα εχουμε σε ψάρια ίδιου γένους και σιγουρα ιδιου ειδους Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 30 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2009 χρησιμοποιω το deltec mc600 kai το deltec mc300 sto μαζι sump σε ξεχωριστα διαμερισματα και εχω καλυτερες τιμες στα ΝΟ3 .Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τον συνδιασμο των σκιμμερ .νομιζω οτι αν το εχεις καλο ειναι να το χρησιμοποιησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 30 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 30 Ιανουαρίου 2009 χρησιμοποιω το deltec mc600 kai το deltec mc300 sto μαζι sump σε ξεχωριστα διαμερισματα και εχω καλυτερες τιμες στα ΝΟ3 .Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τον συνδιασμο των σκιμμερ .νομιζω οτι αν το εχεις καλο ειναι να το χρησιμοποιησεις Συμφωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος