ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Ιανουαρίου 2009 #26 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Η "ιωδίνη" δηλαδή τα άλατα του Ιωδίου Iodide-Iodate, σύμφωνα με τον Shimek, αποτελούν ένα ισχυρό αντισηπτικό και τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Ιανουαρίου 2009 Author #27 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Η "ιωδίνη" δηλαδή τα άλατα του Ιωδίου Iodide-Iodate, σύμφωνα με τον Shimek, αποτελούν ένα ισχυρό αντισηπτικό και τίποτα άλλο. Νομιζα πως ο ΤΑΝ ειπε πως ειναι σημαντικο για το συγκεκριμενο ειδος κοραλιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Ιανουαρίου 2009 #28 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Τη σημαντικοτητα η οχι θα την κρινεις και εσυ συμφωνα με τις παρατηρήσεις σου. Η ιοδινη παντως αποτελει ενα ιχνοστοιχειο στο θαλασσινο νερο και ένα ισχυρό αντισηπτικό. Γνωμη μου ειναι πως με τις αλλαγές νερου θα το φερεις στα επιθυμητα απιπεδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Ιανουαρίου 2009 Author #29 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Mα εχω δεν εχω σχεδον καθολου αλγη...μονο λιγη αλγη βγαινει στο μπροστινο μου τζαμι κ την καθαριζω καθε 3 μερες περιπου,καταλαβα ομως τι εννοεις Νικο κ σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.Το skimmer μου βγαζει βρωμιες με καινουργιο ξυλολιθο απο την hobby μια φορα την βδομαδα περιπου.Μου ειπαν πως εαν δεν εχει βρωμιες το ενυδρειο τοτε δεν θα ανεβασει τον αφρο μεχρι επανω κ πως τζαμπα ανυσηχω.Κ κατι ακομα εχω ενα Yellow Tang στα 100 λιτρα κ εχω αρχισει να τον λυπαμαι μιας κ μεγαλωσε πολυ για το ενυδρειο μου,καμια προταση πανω σ'αυτο?Να τα βγαλω φοτο τα ειδη αλγης να τα δειτε? Nατο το ενυδρειακι μου 220 λιτρα ειναι...Ηταν καποτε υφαλμηρο αλλα...Ειναι 120x45x40 κ εχει ενα εξωτερικο της boyu για νομιζω 300 λιτρα κ 2 τ8 λαμπες κανονικες.Εχω επισης 2 φιλτρα εσωτερικα της EHEIM ενα για 100 λιτρα κ ενα μεγαλο.Τωρα απο δω κ περα θα δουμε τι θα το κανουμε ακομα παντως ειναι κ θα μεινει για λιγο καιρο αδειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Ιανουαρίου 2009 Author #30 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Ξεχασα τις φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Ιανουαρίου 2009 #31 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά Αντρέα!!! Αντε, σιγα σιγά βάλε μπροστα! Εμεις εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Ιανουαρίου 2009 Author #32 Share 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά Αντρέα!!! Αντε, σιγα σιγά βάλε μπροστα! Εμεις εδω ειμαστε Σας ευχαριστω παιδια!Οταν θα τελειωσει η εξετασυικη σιγα σιγα θα γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος