Jump to content

καλως σας βρηκα

zootrax660x

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Σαν αρχαριος και εγω εκανα αρκετα λαθη στο ξεκινημα μου! :thumbup: ολο το βαρος επεσε στο πρωτο 40λιτρο ενυδρειο μου!!!στην κυριολεξια θυμα των pet shop οσπου αρχισα το ψαξιμο στο διαδυκτιο και σας βρηκα!!! :thumbup: αυτη τη στιγμη εχω στην κατοχη μου 3συνολικα ενυδρεια.το πρωτο μου 40λιτρο με 10 Poecilia reticulata[γκαπυ] και εναν Gyrinocheilus aymonieri[γλυφτη].το εσωσα στο παρατσακ!!! το δευτερο ειναι 200λιτρα και χτες εβαλα 2 aulonacara nyassae[αφρικανες friberg peacock] 1αρσενικο και 1 θυλικο.σε 10 ημερες θα πρεπει να προσθεσω κιαλλα,πειραζει εαν βαλλω αντι για 3 θυλικα απτο καθε ειδος 2?? ανυσηχω βεβαια λιγακι για το επομενο ζευγος.εχω σκοπο να προσθεσω Labidochromis sp. “yellow” και Pseudotropheus sp. “Acei”.λετε να αντιμετωπισω μεγαλο προβλημα με τα επομενα 2 αρσενικα???αποσα διαβασα θα δωσουν μαχη για διεκδικηση χωρου..θαχω προβλημα???και τελος το τριτο ενυδρειο ειναι στα 120 λιτρα και ακομη το στρωνω.. εχω σκοπο να μεταφερω τα γκαπυ και το 40αρι να τοχω για καραντινα.σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

καλως ηρθες στο aquazone!

καλο θα ειναι να κανεις τις ερωτησεις σου στις αναλογες κατηγοριες για να παιρνεις κ τις απαντησεις σου απο τα παιδια που ασχολουνται με τις εν λογο κατηγοριες!

καλη συνεχεια κ καλο διαβασμα!

Για το 200λιτρο 1 τετραδα aulonacara(1 αρσενικο 3 θηλυκα)ειναι οκ.Καλυτερα τιποτα αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...