sp_aqua 20 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερίζω τα μέλη του forum , Nέος στο hobbie , έχω εδώ και 6 μήνες ενυδρείο 100lt ιδιοκατασκευή . Το ενυδρείο είναι τοποθετημένο στο τζάκι (καλά διαβάσατε) και υπάρχει μια σχετική δυσκολία στην φροντίδα του . Σε συνδυασμό με λάθη που έγιναν (καθότι άπειρος) , σκέφτομαι να το αλλάξω και να προχωρήσω σε 180lt .Είμαι μεταξύ Juwel Vision 180 και Fluval Vicenza 180 . Φυσικά με έπιπλο και εκτός τζακιού . Σε περίπτωση που το αλλάξω (αλλά και αν το κρατήσω) , θα χρειαστώ οπωσδήποτε την πολύτιμη βοήθεια σας . Έχω ξεκινήσει ήδη διάβασμα στο forum !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2009 (edited) Καλως ορισες,καλη σου συνεχεια! Στο τζακι θα εχεις προβλημα καθως δεν θα εχεις σταθερη θερμοκρασια.Δηλαδη οι βαθμοι σου θα ξεπερνανε τους 25-27 που ειναι οι νορμαλ για τα ψαρακια μας... Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2009 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 20 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 20 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 20 Ιανουαρίου 2009 καλος ορισες στο forum μας και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 20 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Καλωσορισες στην παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος