xtou 20 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2009 (edited) Μπορείτε να με βοηθήσετε? Απο τι μπορεί αν εíναι αυτές οι τρύπες? κάθε βοήθεια πολύτιμη. Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2009 - xtou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Kαλως ηρθες! Εχεις μηπως πλεκο η σαλιγκαρια στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtou 20 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Kαλως ηρθες! Εχεις μηπως πλεκο η σαλιγκαρια στο ενυδρειο? Έχω έναν πλακόστομο άλλα πιστεύω πως είναι πόλη μεγάλη ζημιά για να την έχει κάνει αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 20 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Γεια και χαρα και γω το ιδιο προβλημα εχω ακομα και το παλευω με τον φωτισμο και τη λιπανση τους και σαν να φαινονται να ψιλοισσοροπουν για δες εδω Η Ιστοσελίδα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Αγκουρακι δινεις στον πλεκο σου? Καμια ταμπλετα για πλεκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος