malawimbuna 19 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα,θελω να ασχολιθω με το αθλημα του nano reef..και γιαυτο ρςτας τουσ ειδικους.Βασικα θελω να μου πειτε απο τισ προσοπικες σας εμπειριες ποσο τηα στοιχησει ενα τετοιο ενυδρειο και τι εξοπλησμο θα χρειαστω.Το ενυδρειο σκεφτομαι να ειναι το πολυ 80 λτ. Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 19 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα,θελω να ασχολιθω με το αθλημα του nano reef..και γιαυτο ρςτας τουσ ειδικους.Βασικα θελω να μου πειτε απο τισ προσοπικες σας εμπειριες ποσο τηα στοιχησει ενα τετοιο ενυδρειο και τι εξοπλησμο θα χρειαστω.Το ενυδρειο σκεφτομαι να ειναι το πολυ 80 λτ. Ευχαριστω πολυ. καλησπέρα και καλώς ήρθες,κατά την άποψή μου χρειαζόσουν ζωντανό βράχο αρκετό (για να έχεις κάποια σταθερότητα) skimmer ,καθώς και αναπληρωτή νερού (ιδιαίτερα το καλοκαίρι) ο οποίος θα σε βοηθήσει σε σταθερή στάθμη αλλατοτητα καθώς και θα δουλεύει και το skimmer σωστά.τώρα για το ποσόν όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό καλύτερα να ψάξεις η σε αγγελίες η καινούργια αναλόγως τα βαλάντια του καθενός για τα ζωντανά επίσης.καλό ξεκίνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 20 Ιανουαρίου 2009 Καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος