Odysseas1986 18 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2009 Πως μπορω να βαλω μια Photo κατω απο το ονομα μου στο "Προφιλ" μου? Επανω αριστερα. Κανω οτι ρυθμησεις χρειαζεται αλλα η Photo που θελω δεν μπαινει! Μπορει να μου πει καποιος τα βημητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 19 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2009 Η φωτο που θα βαλεις κατω απο το ονομα σου δηλ στο προφιλ σου θα πρεπει να ειναι αρκετα μικρη.Λεει και τι διαστασεις θα πρεπει να ειναι Το avatar σας δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από 101 pixels επί 101 pixels. Τα avatars που ανεβάζετε από τον υπολογιστή σας δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 50 KB. Οι κάτωθι τύποι αρχείων επιτρέπονται: gif,jpg,jpeg,png Μικρυνε την φωτο στις διαστασεις που λεει πιο πανω και ξαναπροσπαθησε να την βαλεις πιστευω δεν θα εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 19 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πληρωφοριες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.