Aquazone Team 7 Μαρτίου 2006 #1 Share 7 Μαρτίου 2006 Aquazone Quiz Αγαπητά μέλη, Μέσα από ένα μικρό Aquazone μασκέ party, γεννήθηκε το πρώτο Aquazone Quiz. Βρείτε λοιπόν ποιος είναι το φάντασμα της φωτογραφία και κερδίστε έναν λογαριασμό e-mail από το Aquazone. Τα στοιχεία που σας δίδουμε είναι : • Ανήκει στην ομάδα του Aquazone (Admin, Moderators, Support Team) • Καθώς και κάποιες φωτογραφίες σε διάφορες στιγμές χαλαρότητας…. Το quiz θα κλείσει την Κυριακή 19 Μαρτίου και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής η ομάδα του Aquazone. Οι τρείς πρώτοι νικητές θα κερδίσουν ένα λογαριασμό e-mail Aquazone ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 7 Μαρτίου 2006 #2 Share 7 Μαρτίου 2006 Κανένας δεν τολμάει να μαντέψει; Μην φοβάστε το έχουμε δεμένο, δεν θα σας στοιχειώσει το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 7 Μαρτίου 2006 #3 Share 7 Μαρτίου 2006 λοιπον θα το τολμησω...... ο τυπος με την φορμα και την μαυρη περουκα ειναι ο δημητρης (husky jim) και το φαντασμα ειναι ο istellas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 7 Μαρτίου 2006 #4 Share 7 Μαρτίου 2006 O istellas λεω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 11 Μαρτίου 2006 #5 Share 11 Μαρτίου 2006 Άλλος που να τολμάει να πεί δεν υπάρχει? Τόσο πολυ φοβάστε τα φαντάσματα ? ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Μαρτίου 2006 #6 Share 11 Μαρτίου 2006 Εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά στην τύχη ας πω και εγώ O istellas για να τριτώσει το κακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Team 19 Μαρτίου 2006 Author #7 Share 19 Μαρτίου 2006 Συγχαρητήρια και τους τρείς. Είναι όντως ο istellas, φάντασμα της φωτογραφίας. Μέχρι την Δευτέρα οι νικητές θα έχουν τους νέους λογαριασμούς e-mail Aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 19 Μαρτίου 2006 #8 Share 19 Μαρτίου 2006 Συγχαρητήρια και τους τρείς. Είναι όντως ο istellas, φάντασμα της φωτογραφίας.Μέχρι την Δευτέρα οι νικητές θα έχουν τους νέους λογαριασμούς e-mail Aquazone 15191[/snapback] Γιούπιιι Εγω το κατάλαβα απο τον τρόπο που αγκαλιάζει ο Δημήτρης το φαντασματάκι Αυτά τα παδιά τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 19 Μαρτίου 2006 #9 Share 19 Μαρτίου 2006 Η τύχη του πρωτάρη σε όλο της το μεγαλείο Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 19 Μαρτίου 2006 #10 Share 19 Μαρτίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts