antonis t83 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #126 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 ΥΓ1.ευχαριστω αδελφε. νομιζω οτι το πουρο στα χερια μου,προσθετει κατι στο κυρος μου.... Ναι αλλα μας μπαφιασες!!! dartman συνονοματε ελπιζω να γνωριστουμε κ απο κοντα στην κοπη της πιτας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Φεβρουαρίου 2009 #127 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλα μας μπαφιασες!!! dartman συνονοματε ελπιζω να γνωριστουμε κ απο κοντα στην κοπη της πιτας.. Μακαρι να κατεβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Φεβρουαρίου 2009 #128 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά την Τετάρτη 18/2 θα ανέβω Σαλόνικα! Θέλει κανείς σαλιγκάρια ή κερατόφυλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Φεβρουαρίου 2009 Author #129 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά την Τετάρτη 18/2 θα ανέβω Σαλόνικα! Θέλει κανείς σαλιγκάρια ή κερατόφυλλο??? εγω δεν θελω αλλα στειλε με π.μ. το τηλ σου! μηπως ειμαι θεσ/νικη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Φεβρουαρίου 2009 #130 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 εγω δεν θελω αλλα στειλε με π.μ. το τηλ σου! μηπως ειμαι θεσ/νικη....... Ελπίζω να μη με θες για μπάσκετ.... because i'm too old for this shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος