antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2009 τι θα λεγατε για μια συναντηση στη θεσ/νικη για ολους εμας (κ οχι μονο) που δεν μπορουμε να βρεθουμε στις συναντησεις του aquazone στην Αθηνα? μια συναντηση με σκοπο τη γνωριμια, την ανταλλαγη αποψεων, την μεταδωση εμπειριων κ αλλα πολλα!!! για να αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 14 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Ελααααααααα επιτελους! ΜΕΣΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Αν μαζευτούμε τουλάχιστον 3 άτομα είμαι μέσα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΣΦΕ 14 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2009 τι θα λεγατε για μια συναντηση στη θεσ/νικη για ολους εμας (κ οχι μονο) που δεν μπορουμε να βρεθουμε στις συναντησεις του aquazone στην Αθηνα? μια συναντηση με σκοπο τη γνωριμια, την ανταλλαγη αποψεων, την μεταδωση εμπειριων κ αλλα πολλα!!! για να αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες!!!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=14278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Αν μαζευτούμε τουλάχιστον 3 άτομα είμαι μέσα και εγώ Χρηστο μας προσβαλλεις....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Υπολογιστε και εμενα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 14 Ιανουαρίου 2009 αντε να μαζευομαστε!!!!!!!!! 1)antonis t83 2)sarevock 3)χρηστος 4)ακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropicana 14 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Αντωνη ουτε ενα μυνημα ουτε ενα γραμμα ε??? Φυσικα μεσα και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 Author #9 Share 14 Ιανουαρίου 2009 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=14278 σεβομαι το συλογο σας αν κ δεν ειμαι μελος του. παρολα αυτα πιστευω πως το aquazone κ στη βοριο Ελλαδα εχει δυναμη κ δεν εχει την αναγκη να στεγαστει κατω απο την προσπαθεια για ομαδικες συγκεντρωσεις καποιου αλλου συλλογου ή forum... οποτε για να διευκρινησουμε: αυτη ειναι μια συναντηση για τα μελη του AQUAZONE!!! 1)antonis t83 2)sarevock 3)χρηστος 4)ακης 5)tropicana Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 14 Ιανουαρίου 2009 (edited) αυτη ειναι μια συναντηση για τα μελη του AQUAZONE!!! Ας μην το χρωματισουμε φιλε Αντωνη για να μην εχουμε παρεξηγησεις απο καμια μερια .Δεν ειναι αυτος ο σκοπος μας. Λεω με αλλα λογια αυτο που θελεις να πεις: Αυτη ειναι μια συναντηση-προσκληση, εξω απο συλλογους, για οποιον τη διαβασει στο aquazone και θελει να ερθει. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropicana 14 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 14 Ιανουαρίου 2009 πειτε ποτε και που και ωρα να πιουμε καφε και να τα πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Ιανουαρίου 2009 #12 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Απλά προτείνω να κάνουμε μια συνάντηση το Σαββάτο στης 7 Φεβρουαρίου μιας και ο σύλλογος ακυρώνει την δικιά του συνάντηση λόγου της έκθεσης και την κάνει στης 1 Φεβρουαρίου. Αν δεν βολεύει στης 7 μπορούμε και στης 14 Φεβρουαρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 Author #13 Share 14 Ιανουαρίου 2009 στις 7 ειναι καλυτερα, απλα για να μην συμπεσουμε με τουςς ερωτευμενους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 14 Ιανουαρίου 2009 #14 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Ναι βρε είδες ξέχασα τους καψαλισμένους. Επειδή κάποιοι θα έχουν και ταξιδάκι νομίζω ότι 5-6 το απόγευμα είναι μια χαρά μένει μόνο να προσδιορίσουμε και το μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Ιανουαρίου 2009 Author #15 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Ναι βρε είδες ξέχασα τους καψαλισμένους. Επειδή κάποιοι θα έχουν και ταξιδάκι νομίζω ότι 5-6 το απόγευμα είναι μια χαρά μένει μόνο να προσδιορίσουμε και το μέρος. ας προτεινει καποιος ενα μερος με ευκολη προσβαση κ χωρο για παρκαρισμα κ ειμαστε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 14 Ιανουαρίου 2009 #16 Share 14 Ιανουαρίου 2009 κι εγώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Ιανουαρίου 2009 #17 Share 14 Ιανουαρίου 2009 Αν δε δουλευω θα ανεβω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 15 Ιανουαρίου 2009 Author #18 Share 15 Ιανουαρίου 2009 αντε λεω!!! που ειναι οι θεσσαλονικοις κ οχι μονο....?????? κ καμια προταση για το μερος.......!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 16 Ιανουαρίου 2009 #19 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Τώρα το είδα...!!! Ασφαλώς και θα είμαι εκεί αρκεί να υπάρχει πρόσβαση με τη συγκοινωνία για εμάς τους μικρούς... Κάτι σε κέντρο παίζει...? 1)antonis t83 2)sarevock 3)χρηστος 4)ακης 5)tropicana 6)alex_skg 7)miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Ιανουαρίου 2009 #20 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Μιλτο για κεντρο λιγο δυσκολο.Θα ερθουν αποτι βλεπω αρκετοι εκτος Θεσσαλονικης,φανταζομαι με αυτοκινητο,οποτε να μην κανουμε τη ζωη τους δυσκολη.Θα δω μηπως μπορεσω να σε παρω με το αμαξι απο καπου στο κεντρο. Τι λετε για τα μαγαζια στην αρχη-αρχη της αρετσους?Και parking θα εχει και αδεια μαγαζια για να κατσουμε ολοι μαζι θα βρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Ιανουαρίου 2009 #21 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Αν δε δουλευω θα ανεβω και εγω Dartman αν ερθεις θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Ιανουαρίου 2009 #22 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη με έχουν πει καλά λόγια για το συγκεκριμένο μαγαζί ότι είναι εύκολα προσβάσημο και έχει άνετο παρκιν. Τη λέτε όσοι ήσαστε από Θεσσαλονίκη; CAFE/BAR BOROME 3ης ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 16 Ιανουαρίου 2009 Author #23 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη με έχουν πει καλά λόγια για το συγκεκριμένο μαγαζί ότι είναι εύκολα προσβάσημο και έχει άνετο παρκιν. Τη λέτε όσοι ήσαστε από Θεσσαλονίκη; CAFE/BAR BOROME 3ης ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εμενα λιγο δυσκολο μου φανηκε αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του το ναβιγκατόρ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Ιανουαρίου 2009 #24 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Δεν εχω παει,αλλα μου φαινεται μια χαρα σαν μερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 17 Ιανουαρίου 2009 #25 Share 17 Ιανουαρίου 2009 Άντε μόνο εμείς είμαστε...? * Άκη ευχαριστώ για την προσφορά...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος