Jump to content

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Recommended Posts

Πωλείται διαμέρισμα στα Άνω Πατήσια, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ενυδρεία. Μαζί με αυτό δίνονται ρούχα, παπούτσια, υπολογιστές, laptop, μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια και γενικώς ένα πλήρες νοικοκυριό.

Τιμή ευκαιρίας 1000 ευρώ ίσα-ίσα για τα εισητήρια και 1-2 γεύματα μέχρι την Αυστραλία!!!

...αστα...

...απο χθες την ψαχνω την δουλεια....

http://www.islandreefjob.com/

Έγινε επεξεργασία - sarevock

Κύριε Νίκο εγώ είμαι πάλι που θέλω να βάλω τα γίδια μου με τα Μπουενος Αιρες-Νεα Υοκρη και θέλω να ρωτήσω αν μέσα σε αυτή την τιμή είναι και τα ΠΙΝΓΚΑΛ της τουαλέτας.

Αν τα βρούμε το βράδυ σφάζω γίδα και κάνουμε σούπα, έχω πήξει και τυρί για να το γιορτάσουμε, εισαι?

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μεταβει εμπειρο, οργανωμενο και προθυμο κλιμακιο του ΑΖ στο χωρο εργασιας?

Ουτως η αλλως εχει μπολικες κρεββατοκαμαρες :huh:

Ε και τα λεφτα τα μοιραζομαστε.

Απλα επειδη σας ανοιξα τα ματια εννοειται οτι θελω δικο μου δωματιο και μπανιο :thumbup:

:huh: αυτά είναι...όχι εδώ που παλεύουμε να περάσουμε κανα μάθημα....α ρε ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Πάτρας...

Παιδιά, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πραγματικά θα στείλω αίτηση! Δεν έχω να χάσω κάτι....

Παιδιά, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πραγματικά θα στείλω αίτηση! Δεν έχω να χάσω κάτι....

έχεις έχεις.... αν διαβάσεις τα ψιλά γράμματα θα δεις οτι δεν θα είσαι μόνος σου εκεί άλλα με άλλους 12 σαν τον κύριο που βλέπεις στην φώτο!!!!

post-4022-1231931178_thumb.jpg

είναι όλοι τους βαρυποινίτες και το μόνο που θα έχουν μαζί τους είναι τα γυαλιά τους και τις μπάλες τους!

αυτα ειναι!!!!!!

και κάτι ακόμα ο κύριος που βλέπεις τραβάει μόνος του την φώτο......

Εχει βαλει τριποδο?

:huh::thumbup::thumbup::thumbup:

Εχει βαλει τριποδο?

:huh::thumbup::thumbup::thumbup:

Όχι!!! Ο ίδιος είναι τρίποδος!!!

Όχι!!! Ο ίδιος είναι τρίποδος!!!

Δεν με επιασες... :thumbup:

αυτο εννοουσα... :huh::thumbup::thumbup:

ο καφές και ο άντρας πάντα μαύρος!

stormtrooper αν υποψιαστώ ότι μου έκλεψες τη δουλειά θα στείλω στα ενυδρεία σου όλα τα μαμούνια που υπάρχουν! :huh::D

stormtrooper αν υποψιαστώ ότι μου έκλεψες τη δουλειά θα στείλω στα ενυδρεία σου όλα τα μαμούνια που υπάρχουν! :huh::D

Κάτι δεν κατάλαβες καλά φίλε μου... ΕΓΩ πρέπει να επιστρέψω στην φύση όλα αυτά τα σπάνια μαμούνια που έχω στα ενυδρεία μου!!!

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Πφφφφφφ, σιγά τα αυγά.

Έχετε δει την εξοτική βιομηχανική ζώνη του Ασπρόπυργου;

Σιγά μην την παρατήσω και να τρέχω στις Αυστραλίες για να δουλεύω για 100000$ το εξάμηνο.

Ρε κορόιδα ψάχνουν οι τύποι;

:thumbup::thumbup::hysterical::hysterical:

Πολύ καλό!!!και για να μην σε φάει η μοναξιά πέρνεις στο νησί και 2-3 ''κυρίες'' να σε φροντίζουν........να σου μαγηρεύουν ενοώ....

Πέρα της πλάκας, το συγκεκριμένο θέμα το βλέπω ή ως διαφημιστικό τρικ ή ως κάποιου είδους μελέτη. Εγώ βέβαια όπως προείπα θα στείλω αίτηση... Δεν έχω να χάσω τίποτα!

..μόνο που θα πρέπει να πάρω πολύ ΕΚΤΟΖΟΝ μαζί μου γιατί αν δω κανένα ψάρι να ξύνεται σε κανέναν βράχο ή κοράλι άντε να βρεις εκεί τέτοια πράγματα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...