Δίας 22 Μαρτίου 2009 Author #76 Share 22 Μαρτίου 2009 Νικο , Ήρθε μαζί με το βράχο ……….. Και με καλο ταισμα ειδατε πως εγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαρτίου 2009 Author #77 Share 22 Μαρτίου 2009 Την εβγαλα γιατι θα με σκισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Μαρτίου 2009 #78 Share 22 Μαρτίου 2009 Μπράβο ρε Στράτο! Όμορφο το αποτέλεσμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 23 Μαρτίου 2009 #79 Share 23 Μαρτίου 2009 Πολυ ωραιο μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Μαρτίου 2009 #80 Share 23 Μαρτίου 2009 κουκλι!μπραβο Στρατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2009 Author #81 Share 24 Μαρτίου 2009 Πολυ φοβαμαι ομως οτι ο κλοουν θα μου χαλασει την Xenia....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 24 Μαρτίου 2009 #82 Share 24 Μαρτίου 2009 Την ενοχλει? τριβετε πανω της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαρτίου 2009 Author #83 Share 24 Μαρτίου 2009 Την ενοχλει? τριβετε πανω της? Την εχει κανει σπιτι του Νικο.Προς το παρων δεν κλεινει,αλλα ξερω'γω;Τη φοβαμαι αυτη τη συγκατοικηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 24 Μαρτίου 2009 #84 Share 24 Μαρτίου 2009 Δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο... αστο και βλεπεις! Φυση ειναι αυτή, δεν θα μας ρωτήσει κιολας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 31 Μαρτίου 2009 #85 Share 31 Μαρτίου 2009 ετσι θελω να γινει και το δικο μου μπραβο σου!!!!!!!!!!! οι κλοουν ειναι φουστηδες κι εμενα μου κανουν τετοια και θα τους σουταρω μου φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Μαρτίου 2009 #86 Share 31 Μαρτίου 2009 Οι δικοί μου κλόουν συμβίωναν επί χρόνια με την euphyllia divisia και με το σαρκόφυτο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν το κοράλλι δεν δυσανασχετεί μη τα χαλάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 31 Μαρτίου 2009 #87 Share 31 Μαρτίου 2009 ετσι θελω να γινει και το δικο μουμπραβο σου!!!!!!!!!!! οι κλοουν ειναι φουστηδες κι εμενα μου κανουν τετοια και θα τους σουταρω μου φενεται Αν μιλαμε για τους Occelaris θα διαφωνήσω, έχουν φοβερό value for money. Δεν στοιχίζουν ακριβά, έχουν φοβερό χρώμα, δεν είναι επιθετικά, είναι σχεδόν πάντα σε κοινή θέα, είναι ανθεκτικά και έχουν ιδιαίτερο τρόπο κολύμβησης. Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς (Πέρα από τροφή) είναι να τους παρέχει έτερον ήμισυ και ένα σπίτι. Αν δεν δώσεις σπίτι θα κάνουν χρησικτησία έτσι είναι αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 31 Μαρτίου 2009 #88 Share 31 Μαρτίου 2009 Και οι δικοι μου οι κλουν στο παλιο ενυδρειο ζουσαν σε μια ephylia χωρις ιδιειερα προβληματα! Στο καινουργιο... αρνουνται πεισματικα να βρουν σπιτι και περιφερονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 31 Μαρτίου 2009 #89 Share 31 Μαρτίου 2009 ρε Στράτο όλα τα παλαβά στο δικο σου ενυδρείο συμβαίνουν, ..... τι το θελες το REEF φέρε ενα παπά να σου κάνει ενα ευχέλαιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Μαρτίου 2009 #90 Share 31 Μαρτίου 2009 Η xenia είναι αρκετά απρόβλεπτο κοραλι αν η αποικία της είναι μεγάλη μπορεί να τα καταφέρει άλλα αν είναι σχετικά μικρή δεν θα αντέξει το στρες από τους κλόουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2009 Author #91 Share 31 Μαρτίου 2009 Η xenia είναι αρκετά απρόβλεπτο κοραλι αν η αποικία της είναι μεγάλη μπορεί να τα καταφέρει άλλα αν είναι σχετικά μικρή δεν θα αντέξει το στρες από τους κλόουν. Ειναι αρκετα μεγαλη και μετα απο τοσες μερες,ευτυχως δεν βλεπω σημαδια στρεσσαρισματος.Μαλλον η συμβιωση παει καλα,και θα τολμησω να πω οτι το θεαμα ειναι και πολυ ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2009 Author #92 Share 31 Μαρτίου 2009 ρε Στράτο όλα τα παλαβά στο δικο σου ενυδρείο συμβαίνουν, ..... τι το θελες το REEF φέρε ενα παπά να σου κάνει ενα ευχέλαιο.... Ευχελαιο θελω εγω Αποστολε.Ολο αρρωστος ειμαι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Απριλίου 2009 Author #93 Share 5 Απριλίου 2009 Και μερικες νυχτερινες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Απριλίου 2009 #94 Share 5 Απριλίου 2009 αλλο ενα ενυδρείο με πολύ καλές προδιαγραφες και μεράκι. Μπραβο ρε Στράτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Απριλίου 2009 #95 Share 6 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 6 Απριλίου 2009 #96 Share 6 Απριλίου 2009 Μπραβο φιλε , πολλη καλη δουλεια ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Απριλίου 2009 #97 Share 6 Απριλίου 2009 Μπράβο Στράτο και απο εμένα!!!! Πολύ όμορφες οι foto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 6 Απριλίου 2009 #98 Share 6 Απριλίου 2009 πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 6 Απριλίου 2009 #99 Share 6 Απριλίου 2009 μπραβο Στρατο!χαρμα οφθαλμων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2009 Author #100 Share 10 Απριλίου 2009 Νεοι κατοικοι παιδια.Εκτος του bubble και της caulastrea,ολοι οι υπολοιποι νεοι κατοικοι μετακομισαν απο το ενυδρειο του φιλου panosk στο δικο μου.Ας ελπισω οτι θα τους προσφερω κι εγω την ποιοτητα ζωης που τους παρειχε κι εκεινος τοσον καιρο..Μιτριζακη,σου'ρχονταιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts