Jump to content

Rio 300 5 μηνων

Δίας

Recommended Posts

Νικο , Ήρθε μαζί με το βράχο ………..

:rasp::rasp:

Και με καλο ταισμα ειδατε πως εγινε; :P:rasp:

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κουκλι!μπραβο Στρατο! :rasp:

Πολυ φοβαμαι ομως οτι ο κλοουν θα μου χαλασει την Xenia.......

Την ενοχλει? τριβετε πανω της?

Την εχει κανει σπιτι του Νικο.Προς το παρων δεν κλεινει,αλλα ξερω'γω;Τη φοβαμαι αυτη τη συγκατοικηση.

Δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο... αστο και βλεπεις!

Φυση ειναι αυτή, δεν θα μας ρωτήσει κιολας!!!

ετσι θελω να γινει και το δικο μου

μπραβο σου!!!!!!!!!!!

οι κλοουν ειναι φουστηδες κι εμενα μου κανουν τετοια και θα τους σουταρω μου φενεται

Οι δικοί μου κλόουν συμβίωναν επί χρόνια με την euphyllia divisia και με το σαρκόφυτο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν το κοράλλι δεν δυσανασχετεί μη τα χαλάσεις.

ετσι θελω να γινει και το δικο μου

μπραβο σου!!!!!!!!!!!

οι κλοουν ειναι φουστηδες κι εμενα μου κανουν τετοια και θα τους σουταρω μου φενεται

Αν μιλαμε για τους Occelaris θα διαφωνήσω, έχουν φοβερό value for money. Δεν στοιχίζουν ακριβά, έχουν φοβερό χρώμα, δεν είναι επιθετικά, είναι σχεδόν πάντα σε κοινή θέα, είναι ανθεκτικά και έχουν ιδιαίτερο τρόπο κολύμβησης. Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς (Πέρα από τροφή) είναι να τους παρέχει έτερον ήμισυ και ένα σπίτι. Αν δεν δώσεις σπίτι θα κάνουν χρησικτησία έτσι είναι αυτά :rasp:

Και οι δικοι μου οι κλουν στο παλιο ενυδρειο ζουσαν σε μια ephylia χωρις ιδιειερα προβληματα!

Στο καινουργιο... αρνουνται πεισματικα να βρουν σπιτι και περιφερονται!

ρε Στράτο όλα τα παλαβά στο δικο σου ενυδρείο συμβαίνουν, ..... τι το θελες το REEF :rasp::rasp::P

φέρε ενα παπά να σου κάνει ενα ευχέλαιο.... :rasp:

Η xenia είναι αρκετά απρόβλεπτο κοραλι αν η αποικία της είναι μεγάλη μπορεί να τα καταφέρει άλλα αν είναι σχετικά μικρή δεν θα αντέξει το στρες από τους κλόουν.

Η xenia είναι αρκετά απρόβλεπτο κοραλι αν η αποικία της είναι μεγάλη μπορεί να τα καταφέρει άλλα αν είναι σχετικά μικρή δεν θα αντέξει το στρες από τους κλόουν.

Ειναι αρκετα μεγαλη και μετα απο τοσες μερες,ευτυχως δεν βλεπω σημαδια στρεσσαρισματος.Μαλλον η συμβιωση παει καλα,και θα τολμησω να πω οτι το θεαμα ειναι και πολυ ομορφο.

ρε Στράτο όλα τα παλαβά στο δικο σου ενυδρείο συμβαίνουν, ..... τι το θελες το REEF :rasp::rasp::P

φέρε ενα παπά να σου κάνει ενα ευχέλαιο.... :rasp:

Ευχελαιο θελω εγω Αποστολε.Ολο αρρωστος ειμαι.........

αλλο ενα ενυδρείο με πολύ καλές προδιαγραφες και μεράκι. :rasp:

Μπραβο ρε Στράτο :D

πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο Στρατο!χαρμα οφθαλμων! :D

Νεοι κατοικοι παιδια.Εκτος του bubble και της caulastrea,ολοι οι υπολοιποι νεοι κατοικοι μετακομισαν απο το ενυδρειο του φιλου panosk στο δικο μου.Ας ελπισω οτι θα τους προσφερω κι εγω την ποιοτητα ζωης που τους παρειχε κι εκεινος τοσον καιρο..Μιτριζακη,σου'ρχονταιιιιιιι

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...