panosk 30 Ιανουαρίου 2009 #51 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Τέλος καλό , όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Ιανουαρίου 2009 #52 Share 30 Ιανουαρίου 2009 ζηλεύω .. εσείς βοηθάτε ο ένας τον άλλο .. εδώ στην επαρχία .. μόνος μου παλεύω .. πριν 7 μήνες μετακόμισα 1 τόνο ενυδρείο μόνος μου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Φεβρουαρίου 2009 #53 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 ζηλεύω .. εσείς βοηθάτε ο ένας τον άλλο .. εδώ στην επαρχία .. μόνος μου παλεύω .. πριν 7 μήνες μετακόμισα 1 τόνο ενυδρείο μόνος μου .. Άμα έχεις καλή ρακί , στο επόμενο Project κάνε τηλέφωνο και το συνεργείο θα είναι στη πόρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #54 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έχεις καλή ρακί , στο επόμενο Project κάνε τηλέφωνο και το συνεργείο θα είναι στη πόρτα σου Εγω Τασο συμβιβαζομαι και με κρασακι,αρκει να'ναι σαν το καλο που επινες τις προαλλες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 2 Φεβρουαρίου 2009 #55 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγω Τασο συμβιβαζομαι και με κρασακι,αρκει να'ναι σαν το καλο που επινες τις προαλλες...... Η Κρήτη βγάζει πάντα καλά και αγνά προϊόντα το έχουν πει και διάσημοι άντρες στο παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #56 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Η Κρήτη βγάζει πάντα καλά και αγνά προϊόντα το έχουν πει και διάσημοι άντρες στο παρελθόν Το σωστο να λεγεται φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 Author #57 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Ενα μικρο update...... Το brain εμφανως ανανεωμενο μετα την απομακρυνση του eibli.... Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 25 Φεβρουαρίου 2009 #58 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Τι ωραία καλούδια είναι αυτά ? Η μοντι είναι κόκκινη η πορτοκαλή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 Author #59 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Κοκκινη Πανο.Πορτοκαλι εχω το φραγκακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 25 Φεβρουαρίου 2009 #60 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Κοκκινη Πανο.Πορτοκαλι εχω το φραγκακι σου. Συγγνώμη , να ρωτήσω κάτι ? Fish only δεν έλεγες ότι έχεις η κάνω λάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 Author #61 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη , να ρωτήσω κάτι ? Fish only δεν έλεγες ότι έχεις η κάνω λάθος ? Εχω ακομα περιθωριο να το ξαναλλαξω το προφιλ μου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 25 Φεβρουαρίου 2009 #62 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ακομα περιθωριο να το ξαναλλαξω το προφιλ μου........ Μια χαρά είναι το προφίλ σου , αλλά καλύτερα να το αλλάξεις σε reef πια , πιστεύω ότι έχει γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2009 Author #63 Share 25 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά είναι το προφίλ σου , αλλά καλύτερα να το αλλάξεις σε reef πια , πιστεύω ότι έχει γίνει Καποια στιγμη θα τ'αλλαξω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 26 Φεβρουαρίου 2009 #64 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι΄αυτό το πρωτότυπο fish only που έχεις φτιάξει φίλε μου. Τα κοραλλάκια σου πάνε τουμπανο,…..φαντάσου να είχες φτιάξει reef..... Μετά από αυτό , εγώ θα κάνω σήμερα την πρόταση για άνοιγμα στα θαλασσινά νέας κατηγορίας με ονομασία FISH ONLY με ΚΟΡΑΛΛΙΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 26 Φεβρουαρίου 2009 #65 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Ειλικρινά δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι΄αυτό το πρωτότυπο fish only που έχεις φτιάξει φίλε μου. Τα κοραλλάκια σου πάνε τουμπανο,…..φαντάσου να είχες φτιάξει reef..... Μετά από αυτό , εγώ θα κάνω σήμερα την πρόταση για άνοιγμα στα θαλασσινά νέας κατηγορίας με ονομασία FISH ONLY με ΚΟΡΑΛΛΙΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Φεβρουαρίου 2009 #66 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Μια ωραια μερα της 6ης Σεπτεμβριου θυμαμαι το φιλο Dias να επιμενει οτι θα κρατησει το ενυδρειο του ως fish only................ 5 μηνες μετα καμαρωνω για το σθενος του φιλου μου να παραμεινει πιστος στα λεγομενα του................ Ευχαριστω Στρατο που διεψευσες αυτα που εγραφα τοτε!!!!! Απιστευτο fish only...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Φεβρουαρίου 2009 #67 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Χα Χα Χα Ελεος!!! Πολυ ωραιο το ενυδρειο παντως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Φεβρουαρίου 2009 #68 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Μην τους ακους μωρε... Ωραιες οι foto, μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #69 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Μην τους ακους μωρε... Ωραιες οι foto, μπράβο!!! Ειδες Νικο;Κανε φιλους να δεις καλο σου λενε μετα. .Απαπα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #70 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Μια ωραια μερα της 6ης Σεπτεμβριου θυμαμαι το φιλο Dias να επιμενει οτι θα κρατησει το ενυδρειο του ως fish only................ 5 μηνες μετα καμαρωνω για το σθενος του φιλου μου να παραμεινει πιστος στα λεγομενα του................ Ευχαριστω Στρατο που διεψευσες αυτα που εγραφα τοτε!!!!! Απιστευτο fish only...................... Σε διεψευσα γιατι το εκανα νωριτερα .Αλλα μαλια καηκες το απογευμα που θα'ρθω.Γι'αυτο το πονηρο χαμογελακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαρτίου 2009 Author #71 Share 22 Μαρτίου 2009 (edited) Και αφου με κραζετε που με κραζετε,να και καποιες καινουριες.. Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 22 Μαρτίου 2009 #72 Share 22 Μαρτίου 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!! και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που υπάρχει στον πλανήτη FISH ONLY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαρτίου 2009 Author #73 Share 22 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Μαρτίου 2009 #74 Share 22 Μαρτίου 2009 Όλα καλά και όλα ωραία!!!!! Συγχαρητήρια!!! Τη γοργόνα από που τη ψώνισες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 22 Μαρτίου 2009 #75 Share 22 Μαρτίου 2009 Όλα καλά και όλα ωραία!!!!! Συγχαρητήρια!!! Τη γοργόνα από που τη ψώνισες???? Νικο , Ήρθε μαζί με το βράχο ……….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts