Jump to content

Rio 300 5 μηνων

Δίας

Recommended Posts

Μιας και προστεθηκαν καποιοι καινουριοι κατοικοι ας ανεβασω μερικες ακομα φωτογραφιες καθως και του sump.

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

.To brain αν και ειναι 5 μερες στο ενυδρειο,εξακολουθει να ειναι στην κατασταση απο οταν το πηρα.Το χρωμα του παραμενει,αλλα δεν ανοιγει..... :thumbup:

Πολύ όμορφα να τα χαίρεσαι!!

Brain, σταθερό και υψηλό ΚΗ, σαν πρώτη φάση και κατόπιν σωτές τιμές Ca και Mg. Τα ίδια ισχύουν και για την euphyllia, η οποία, μέχρις στιγμής, δείχνει καλά.

Ομορφες οι φωτο!

Τα κοραλια ποσο καιρο ειναι μεσα?

Τιμες?

Sal1024 PH 8.2 Alk 10 NO2 0 NO3 10 Ca 400 Mg 1080.Οι τιμες μου δεν εχουν αλλαξει.Τα κοραλια ειναι μεσα δυο μηνες,εκτος απο τα τελευταια που ειναι προσφατα.Επισης η πρωτη μου εφιλια ειναι και παει μια χαρα.

Οι τιμες ειναι καλες αν εξαιρεσουμε το χαμηλό MG! στο 1400 ειναι οκ!

Οι τιμες αυτές σε συνδιασμό με σταθεροτητα θα σε πανε πολύ πολύ καλα!

καλη συνεχεια!

Οι τιμες ειναι καλες αν εξαιρεσουμε το χαμηλό MG! στο 1400 ειναι οκ!

Οι τιμες αυτές σε συνδιασμό με σταθεροτητα θα σε πανε πολύ πολύ καλα!

καλη συνεχεια!

Να'σαι καλα Νικο,ευχαριστω πολυ.

Το brain χτες το βραδυ μολις εσβησαν τα φωτα αρχισε να ανοιγει.Σημερα μολις αναψαν τα φωτα,παλι η ιδια κατασταση.Μηπως τελικα καποιο ψαρι το ενοχλει;Να πω την αληθεια,βλεπω το eibli και το περιτριγυριζει.Μηπως το στρεσαρει αυτο;

Είναι πιθανό. Τα αγγελάκια έχουν τέτοιες συμπεριφορές καμιά φορά.

Είναι πιθανό. Τα αγγελάκια έχουν τέτοιες συμπεριφορές καμιά φορά.

Αν αρχισε απο τωρα 5 ποντους πραμα τις διαολιες......καηκαμε.Ενεδραααααα

σουπερ προσπαθεια,πανεμορφο το ενυδρειο σου.....

ΥΓ.βρες τροπο να με πεισεις για την εξωτερικη υπερχειληση...μπας και το σκεφτω και εγω σοβαρα για σαμπ στο ριο 400 μου..... :hysterical::thumbup::thumbup:

σουπερ προσπαθεια,πανεμορφο το ενυδρειο σου.....

ΥΓ.βρες τροπο να με πεισεις για την εξωτερικη υπερχειληση...μπας και το σκεφτω και εγω σοβαρα για σαμπ στο ριο 400 μου..... :hysterical::thumbup::thumbup:

Tι φοβασαι ακριβως Κωστα;

δεν ξερω.εχω ακουσει τοοοοσα για πλυμμηρες με τις εν λογω εξωτερικες που δεν θα ηθελα να πλατσουρισω μεσα σε αλατονερα στο σαλονι μου......

δεν ξερω.εχω ακουσει τοοοοσα για πλυμμηρες με τις εν λογω εξωτερικες που δεν θα ηθελα να πλατσουρισω μεσα σε αλατονερα στο σαλονι μου......

Aν στο πλαισιο της συντηρησης,βαλεις και το τσεκαριαμα μια φορα τη βδομαδα της υπερχειλισης δεν υπαρχει προβλημα.Κι εγω τον ιδιο φοβο ειχα Κωστα.

Οι trachyphyllia όπως το brain coral σου καθώς και οι lobophyllia είναι το αγαπημένο πιάτο των περισσότερων dwarf angel.

Μετά από χρόνια εμπειρίας με πολλά ειδή τις συγκριμένης οικογένειας σου λέω με ακρίβεια ότι το 95% δεν είναι reef safe άσχετα με το νεαρό της ηλικίας. Κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν το κλάδεμα.

Οι trachyphyllia όπως το brain coral σου καθώς και οι lobophyllia είναι το αγαπημένο πιάτο των περισσότερων dwarf angel.

Μετά από χρόνια εμπειρίας με πολλά ειδή τις συγκριμένης οικογένειας σου λέω με ακρίβεια ότι το 95% δεν είναι reef safe άσχετα με το νεαρό της ηλικίας. Κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν το κλάδεμα.

Κι'εγω απο σημερα ξεκιναω το κυνηγητο Θαναση.Στησιμο παγιδας και καραουλι :thumbup:

Καλό κυνηγι λοιπόν!

Εχεις fish trap?

πως θα τον ποιασεις?

Το κολλημα της παγιδας τελειωσε το απογευμα.Οποτε αυριο το απογευμα πιστευω να κανω την αποπειρα και ο Θεος βοηθος.Γιατι αν μου βγει σαν το flame του panosk σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια του.......... :thumbup:

Ευτυχως εμενα το κυνηγητο κρατησε μονο τρεις μερες.Η παγιδα που εφτιαξα δουλευει αψογα,και τωρα το eibli κολυμπαει σε ενα fish only του φιλου Νικου.Τωρα το brain δειχνει να ανακαμπτει ευτυχως. :thumbup:

ευχάριστα νέα :thumbup:

Δε λες τιποτα Τασο,γιατι οσο θυμαμαι τι περασαμε με το φλειμ του Πανου......τρελαινομαι. :thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...