Jump to content

Rio 300 5 μηνων

Δίας

Recommended Posts

Κυριως ενυδρειο Ριο 300 με sump 160 λιτρα,με εξωτερικη υπερχειλιση tunze.Εχει 50 κιλα νεκρο αραγωνιτη και 50 κιλα ζωντανο βραχο.Κυκλοφορια απο δυο koralia 1,δυο koralia 2,και εναν maxijet MP1200.Skimmer Deltec MCE600 και αντλια επιστροφης eheim compact3000.Φωτισμος 2Χ54W juwel marine white,1X54W actinic,2X39W marine white arcadia. Sal1024 PH 8.2 Alk 10 NO2 0 NO3 10 Ca 400 Mg 1080 Το ενυδρειο τρεχει 5 μηνες και φιλοξενει αυτη τη στιγμη τα εξης ψαρια. Nasolituratus Yellow tang Blue tang 2clown amphiprion sebae 3anthias 3chromis γιατρος two spot goby 2 γαριδες cleaner 3 ερημιτες 5 turbo snails Coral beauty Eibli σαλιαρα Μανταρινος.

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τα κοραλια που υπαρχουν ειναι 1 sinularia,2 star polyps,1 clavularia,1 euphilia,1 Hystrix,1 xenia,1 anthelia,1 montipora,1 ricordea florida,2 sarcofyton,καποια μανιταρια και αρκετοι ζωανθοι.Καποιες φωτογραφιες.

Να πω ενα ευχαριστω για τη βοηθεια και τις συμβουλες στους φιλους NAVY,Nidal και panosK :huh:

Πολύ όμορφο το ενυδρειο σου φίλε μου!!!

Και τα ζωντανά σου δειχνουν μια χαρα!

Τα συγχαρητηρια μου!

Πολυ ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρια σου ! :huh: (που πηγαν οι αφρικανες βρε ?) :thumbup:

Πολυ ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρια σου ! :huh: (που πηγαν οι αφρικανες βρε ?) :thumbup:

Τα αφρικανακια φιλε marie δεν ηταν δυνατο τελικα να βγουν απο τη ζωη μου.Ετσι εδω και λιγο καιρο διατηρω παλι ενα 70αρι με ενα ζευγαρι moulti και τα μικρα τους και δυο chalinochromis bifrenatus. :thumbup:

Ετσι μπραβο , ειπα και εγω ! Καλη συνεχεια ! :huh:

:thumbup: πολύ καλό φίλε Σωτήρη!!!!

πανέμορφα όλα...χαζευεις με τις ώρε :huh:

:thumbup: πολύ καλό φίλε Σωτήρη!!!!

πανέμορφα όλα...χαζευεις με τις ώρε :thumbup:

Στρατος νονε... :huh:

Στρατο,περιμενα πως και πως φωτος.Ωραιος,καλο stocking!

ΜΠΡΑΒΟ Στράτο :huh:

πολύ καλή δουλειά με ωραίο αποτέλεσμα

να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι.........

Στρατος νονε... :huh:

:thumbup: λαμπάδα δεν σου πήρα όμως ξεχασα......

σόρυ ρε Στράτο :thumbup:

Μπράβο και από εμένα Στράτο !!!!! :thumbup::thumbup:

Είμαι σίγουρος ότι μετά την εξαιρετική αρχή που έκανες , θα έχουμε να περιμένουμε μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια !!! :huh::thumbup:

μπράβο και καλή συνέχεια αν και σίγουρα θα είναι καλή αφού έχεις και καλή παρέα(NAVY,Nidal και panosK) :thumbup::thumbup:

Κωστή , καμιά εξέλιξη από το δικό σου ??

Καμία φωτο ??? :huh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...