Jump to content

Kατι Περιεργο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλα ΚΑλα μην βαρας.. Τωρα παιζω και εγω να το περασω να σας βοηθησω :huh:

Υ.Σ, Τα γραμματα πανε πανω στον σταυρο με σχεση το κατι σου

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Τώρα που το παρατηρώ, έχω βρει τα πάντα... Ο συνδυασμός αυτών μου λείπει... Και το μυστικό μάλλον κρύβεται στην μπύρα και την θερμοκρασία της!

Τώρα που το παρατηρώ, έχω βρει τα πάντα... Ο συνδυασμός αυτών μου λείπει... Και το μυστικό μάλλον κρύβεται στην μπύρα και την θερμοκρασία της!

:huh::thumbup::thumbup:

Ψιτ ψιτ να πω ένα μυστικό;; Ο κύριος Πάνος που βασανίζει το μισό φόρουμ δεν έχει περάσει ακόμα το τρίτο!!! :huh::thumbup:

Πάντως το viridian είναι το δυσκολότερο απ' όλα, το χειρότερο είναι ο συνδυασμός για να λύσεις τα πόδια του σκελετού...

Επίσης κάτι δεν μου αρέσει στο ημερολόγιο... Ξεκινάει με την Κυριακή και λέει πως την ίδια μέρα αγόρασε ποδήλατα.... Τί στο καλό΄... Από που πήρε ποδήλατο Κυριακάτικα? Από το Μοναστηράκι?

Επίσης κάτι δεν μου αρέσει στο ημερολόγιο... Ξεκινάει με την Κυριακή και λέει πως την ίδια μέρα αγόρασε ποδήλατα.... Τί στο καλό΄... Από που πήρε ποδήλατο Κυριακάτικα? Από το Μοναστηράκι?

Δεν παίζει ρόλο οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο αλλάζουν ανάλογα με το τί μέρα ξεκίνησες το παιχνίδι... :huh:

Υ.Σ, Τα γραμματα πανε πανω στον σταυρο με σχεση το κατι σου

Αυτό το ξέρω... Έγραψα "κάτι" για να μη δώσω μασημένη τροφή. Το πρόβλημά μου είναι μάλλον στο κάλεσμα του πνεύματος! Δεν μπορώ να βρω τον ακριβή συνδυασμό των κινήσεών μου. Συνεχώς διαισθάνομαι το πνεύμα του νεκρού, αλλά τίποτα το αξιόλογο!

Οι μεγάλες μου απορίες είναι γιατί βλέπω από την κλειδαρότρυπα και τί ρόλο παίζει το ομιλητικό πνεύμα?

Δεν παίζει ρόλο οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο αλλάζουν ανάλογα με το τί μέρα ξεκίνησες το παιχνίδι... :huh:

Μήπως αυτό είναι ένα στοιχείο για την κλειδαριά? Λέω εγώ τώρα.....

stormtrooper θα σε στεναχωρήσω ξεκινάει με δευτέρα....

ο κουβάς δεν κουνιέται...........

αν σας αρέσουν γρίφοι και τέτοια πιάστε τα syberia 1 και 2 και το πιο παλούκι το journey to the center of the earth<<<<<εδω να σας δώ

Το λουκέτο στα πόδια εννοείς; Σκέψου, αν εσύ ήθελες ν' αυτοκτονήσεις επειδή η κοπέλα σου σε παράταγε, τί κωδικό θα έβαζες; Θα έβαζες αυτό το γεγονός που κατέστρεψε την ζωή σου....

Έλατε ρε παιδιά, είναι λογικό: Το λουκέτο ανοίγει με μια αλληλουχία αριθμών, που προφανώς και είναι κάπου. Πού έχετε συναντήσει αριθμούς στο παιχνίδι;;;;

Έχω παίξει Syberia και μπορώ να σου πω πιο πολύ με δυσκόλεψε το Myst V...

Έγινε επεξεργασία - Astra

Το λουκέτο στα πόδια εννοείς; Σκέψου, αν εσύ ήθελες ν' αυτοκτονήσεις επειδή η κοπέλα σου σε παράταγε, τί κωδικό θα έβαζες; Θα έβαζες αυτό το γεγονός που κατέστρεψε την ζωή σου....

Έλατε ρε παιδιά, είναι λογικό: Το λουκέτο ανοίγει με μια αλληλουχία αριθμών, που προφανώς και είναι κάπου. Πού έχετε συναντήσει αριθμούς στο παιχνίδι;;;;

Στο νούμερο των κατάρων που έχω ρίξει στον δημιουργό?????? :huh:

Είναι μή πεπερασμένο δεν γίνεται.... :huh: ΜΟΝΟ Σ' ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ VIRIDIAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!

Είναι μή πεπερασμένο δεν γίνεται.... :huh: ΜΟΝΟ Σ' ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ VIRIDIAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!

Μωρέ αυτό το βρήκα.... χωρίς να το καταλάβω βέβαια, αλλά το βρήκα! Άϊντε να δούμε.....!!!!

τον κωδικό τον βρήκα , τον ανπτήρα τον βρήκα..

το journey to the center of the earth είναι πολύ πιο δύσκολο......

Αααα δεν ξέρω έχεις παίξει Myst να δεις την γλυκα;

κανε about item στο χαρατακι με τις τριχες πρωτα :huh:

Μα δεν υπάρχει χαρτάκι με τρίχες... τις έκαψα.... Το χαρτάκι μου έβγαλε αυτό που ήθελα για να συμπληρώσω τον "σταυρό"... Ή μήπως όχι? Και στον "σταυρό" (συμπληρωμένο) και στο χαρτάκι που είχε τρίχες βγάζει ερώτηση "What does this mean?"... Αν πω τί του απάντησα θα φάω BAN!

Στο εν τω μεταξύ, το ράφι είναι συμπληρωμένο και μου λέει πως λείπει ένα πράγμα. Κανένα πράγμα όμως από αυτά που έχω δεν μπαίνει επιπλέον αυτών που ήδη έχω βάλει!

Αυτή τη στιγμή στο ράφι έχω το κάδρο με την φωτογραφία του παπάρα, το κουτί με το CD, τα στικς και την μπύρα στην κατάλληλη θερμοκρασία....

Ε λοιπόν θα καρφώσω!!!!!!! το κουτί το έφτιαξες;;

Ε λοιπόν θα καρφώσω!!!!!!! το κουτί το έφτιαξες;;

Κουτί???? Ποιο κουτί?????

Σταυρό έχεις, υπόμνημα έχεις, τα χαρτάκια και τα 6 τα έχεις.... και έχεις λογικά και ένα χαρτί με διάφορα κινεζοτέτοια.... ε αυτά μαζί;;;;;;

Σταυρό έχεις, υπόμνημα έχεις, τα χαρτάκια και τα 6 τα έχεις.... και έχεις λογικά και ένα χαρτί με διάφορα κινεζοτέτοια.... ε αυτά μαζί;;;;;;

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Πάνω στο "σταυρό" έβαλα τα κινέζικα γράμματα. Δεν μου κάνει τίποτα άλλο. Για ποιο κουτί λέμε?

ναι ε; και πού ξέρεις ότι εκεί που τα βαλες είναι η σωστή τους θέση, ε; υπάρχει λόγος που έχει νούμερα πάνω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...