Mixalis 11 Ιανουαρίου 2009 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2009 το δεύτερο δαχτυλίδι ειναι κάπου στην κουρτίνα...καπως πάτησα κ έπεσε απο μόνο του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 11 Ιανουαρίου 2009 #27 Share 11 Ιανουαρίου 2009 ανοιξα το κόκκινο κουτί και μου έδειξε ένα βίντεο...μόλις τελείωσε το βίντεο μου έβγαλε κάτι που έπρεπε να πατήσεις εναν συνδιασμό...τώρα όμως δεν το βγάζει,τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 11 Ιανουαρίου 2009 #28 Share 11 Ιανουαρίου 2009 ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Πάμε για το δεύτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 11 Ιανουαρίου 2009 #29 Share 11 Ιανουαρίου 2009 πάει το ένα πάμε το άλλο τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 11 Ιανουαρίου 2009 #30 Share 11 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια εσας ο κωδικος δουλεψε κατευθειαν στο crimson room? Εμενα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 11 Ιανουαρίου 2009 #31 Share 11 Ιανουαρίου 2009 Κολλημα ειχε φαει, το ξαναετρεξα ολο απο την αρχη και τον δεχτηκε. Αντε και στα δικα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 12 Ιανουαρίου 2009 #32 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν,στο δεύτερο έχω βρεί 5 χαρτάκια με κινέζικα γράμματα,έμα φάρμακο με μπλέ καππάκι,μαύρες τρίχες πάνω σε χαρτί,2 φωτογραφίες και μία κορνίζα, Βρήκε κανείς τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Ιανουαρίου 2009 #33 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Μέσα στο μπλέ κουτάκι έχει ένα χαρτί με 12 κινέζικους χαρακτήρες, επιπλέον έχω μια άδεια θήκη cd από το προηγούμενο και καλά δωμάτιο + μαύρα αρωματικά sticks και έναν αναπτήρα. Οι φωτογραφίες μπαίνουν στην κορνίζα και όλο μαζι επάνω στο τραπεζάκι με το καμπανάκι, οι τρίχες καίγονται και τα στικς το ίδιο μέσα στο δοχείο με την άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιανουαρίου 2009 Author #34 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Πρεπει να επικαλεστητε το φαντασμα του τυπου. Μην ξεχνατε να δοκιμαζετε ολα τα πραγματα που εχετε, και να τα συνδιαζεται μεταξυ τους!!! Happy Game!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #35 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Τελικά η θήκη του CD τί ρόλο παίζει στο πρώτο δωμάτιο??? Κι εγώ γιατί βρήκα 2 δαχτυλίδια και όχι 3??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 12 Ιανουαρίου 2009 #36 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν παιρνει ΠΟΤΕ τον κωδικο.... οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #37 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Γιατι δεν παιρνει ΠΟΤΕ τον κωδικο.... οεο? Τρέξε το παιχνίδι και πριν δεις το βίντεο πάρε κωδικό! Λογικά θα στον πάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιανουαρίου 2009 Author #38 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Τελικά η θήκη του CD τί ρόλο παίζει στο πρώτο δωμάτιο??? Κι εγώ γιατί βρήκα 2 δαχτυλίδια και όχι 3??? Tιποτα... Και υπαρχουν μονο 2 δαχτυλιδια..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #39 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Στο 2ο δωμάτιο καίμε τις τρίχες και μετά καίμε αρκετές φορές το χαρτάκι που είχε τις τρίχες.... Μετά από αυτό θέλω να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού και να του κάνω τη μούρη κρέας καθότι έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιανουαρίου 2009 Author #40 Share 12 Ιανουαρίου 2009 (edited) Στο 2ο δωμάτιο καίμε τις τρίχες και μετά καίμε αρκετές φορές το χαρτάκι που είχε τις τρίχες.... Μετά από αυτό θέλω να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού και να του κάνω τη μούρη κρέας καθότι έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη Psit!! Greeklish epitides, koita mesa sto koutaki poy exeis sto invetory Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #41 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Στο 2ο δωμάτιο καίμε τις τρίχες και μετά καίμε αρκετές φορές το χαρτάκι που είχε τις τρίχες.... Μετά από αυτό θέλω να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού και να του κάνω τη μούρη κρέας καθότι έχω κολλήσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη Είναι και αυτό το πνεύμα που δεν μπορώ να καταλάβω τί λέει... Και η μ@λ@κί@ είναι ότι δεν μπορώ να βάλω φωτιά σε όλο το δωμάτιο να τελειώνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 12 Ιανουαρίου 2009 #42 Share 12 Ιανουαρίου 2009 ο αναπτήρας που είναι.....μ@λ@κ@ σκιστομάτη που τα έφτιαξες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Ιανουαρίου 2009 Author #43 Share 12 Ιανουαρίου 2009 ax0-xa-0ax0- Eγω θα την πληρωσω στο τελος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Ιανουαρίου 2009 #44 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Nαι ρε γμτ... 1,2,3,4,5,6? τι????? Άσε που έχει τσικνίσει όλο το δωμάτιο με τις τρίχες της κοπελιάς και είναι μικρό και βρωμάνε... η παλιοάπλυτοι... Δοκίμασα να ηχογραφήσω και να το παίξω αντίστροφα μήπως και είναι στοιχείο αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 12 Ιανουαρίου 2009 #45 Share 12 Ιανουαρίου 2009 1)που είναι ο αναπτήρας;;;; 2)τι κωδικό θέλει στα πόδια του σκελετού;; 3)που είναι τα χαρτάκια εχω βρεί 3 αρε ρε panοs1990.....αρε ρε panos1990 τι μας κάνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #46 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασα να ηχογραφήσω και να το παίξω αντίστροφα μήπως και είναι στοιχείο αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι... Κι εσύ είσαι το ίδιο καμένος με μένα..... Psit!! Greeklish epitides, koita mesa sto koutaki poy exeis sto invetory Αυτό δεν το κατάλαβα... πάντως έβγαλα άκρη με το χαρτάκι και τα νούμερα.... αλλά μου λείπει ένα γράμμα! ο αναπτήρας που είναι.....μ@λ@κ@ σκιστομάτη που τα έφτιαξες...... Πσιτ, φιλαράκι... Πάρε νούμερο! Προηγούνται άλλοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 12 Ιανουαρίου 2009 #47 Share 12 Ιανουαρίου 2009 τα γράμματα τα βρήκα....θέλω αναπτήρα και κωδικό για τον σκελετό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #48 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Έχω βρει: - 5 χαρτάκια με κινέζικες μ@λ@κίες (που να του ψοφήσει το καναρίνι του παλιο@#%&^*%$@# δημιουργού) - Αρωματικά στικς - Αναπτήρας - Κάδρο - Κουτάκι μπύρας - Τρίχες πάνω σε χαρτάκι οι οποίες καίγονται και εμφανίζουν... "κάτι" - Κουτάκι με 2 χαπάκι και ένα χαρτί με 12 κινέζικα γράμματα - 1 μικρό κλειδάκι - 2 φωτογραφίες από έναν παπάρα κι ένα γκομενάκι - Ένα χαρτί σε μορφή σταυρού το οποίο έχει σχέση με το "κάτι" που λέω πιο πάνω - 1 CD το οποίο ταιριάζει και τοποθετείται μέσα στην ήδη υπάρχουσα θήκη Από δω και πέρα.... Το κουτί με το CD, τα στικς, το κουτάκι της μπύρας και το κάδρο με όποια φωτογραφία θέλουμε μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο ράφι με την κουδουνίστρα. Τα στικς καίγονται μέσα στο μπολάκι με την άμμο. Επίσης Στο κλειδωμένο ημερολόγιο λέει κάποιες πληροφορίες οι οποίες δεν με έχουν καθοδηγήσει κάπου συγκεκριμένα. Υπάρχει και η τρύπα που οδηγεί στο προηγούμενο δωμάτιο και δεν ξέρω μήπως μπορώ να πάω για να ακούσω το CD που βρήκα. Είναι και το πνεύμα που μου έχει σπάσει τα.... νεύρα! Τέλος... Γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε το ταβάνι? Όπου κι αν πατήσουμε μας ξαναρίχνει κάτω.... ΚΟΛΛΗΜΑ!!! Πανούλη, στην επόμενη συνάντηση έχω να σου πω δυο λογάκια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #49 Share 12 Ιανουαρίου 2009 τα γράμματα τα βρήκα....θέλω αναπτήρα και κωδικό για τον σκελετό... Βρήκες και τα 6 γράμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #50 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Βρήκες και τα 6 γράμματα? Ok, βρήκα και τα 6 γράμματα! Τώρα.....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος