aris** 10 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι να αποκτησω ενα ενυδρειο γλυκου νερου...αλλα δεν ξερω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν πειράζει, όλοι δεν ξέραμε και να μαστε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 10 Ιανουαρίου 2009 Εδω θα μαθεις πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 10 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2009 το καλό είναι ότι γράφτηκες στο forum πριν αγοράσεις το ενυδρείο! Γιατί οι περισσότεροι πήγαμε, πήραμε ότι μας πάσαρε ο κάθε ανεύθυνος και μετά τρέχαμε να μάθουμε γιατί ψοφάνε τα ψάρια μας σε αυτό εδώ το forum. Γνώμη μου μην κάνεις τίποτα αν δεν ρωτήσεις εδώ! Δεν θα μας κουράσεις. Και διάβασμα....πολύ διάβασμα στα αρχεία του aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 10 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2009 Θελει διαβασμα υπομονη και βημα βημα θα φτιαξεις το ενυδρειο που εχεις φανταστει!!!!!!Ρωτα και μαθε οσα περισσοτερα μπορεις πριν μπεις στη διαδικασια.Καλως ηρθες συγχομπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmarg 10 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 10 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες! καλως ηρθεσ και καλη χρονια και εγω αρχαριοσ ειμαι κανω ερωτησεις και με βοηθαν εδω τα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
liebelei 12 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Καλώς ήρθες, κι εγώ καινούργια στο χόμπι είμαι κι ευτυχώς που βρήκα το φόρουμ! Οι τύποι είναι άπαιχτοι, θα μάθεις πολλά εδώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 12 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Kαλως ορισες,καλη συνεχεια και μην ανυσηχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 13 Ιανουαρίου 2009 #12 Share 13 Ιανουαρίου 2009 καλός μας βρήκες και καλως ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 13 Ιανουαρίου 2009 #13 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Καλωσορισες στην παρεα και μην ανησυχεις θα μαθεις,θα ακουσεις και θα υιοθετησεις πολλα πραγματα και ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 13 Ιανουαρίου 2009 #14 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylafoukos 13 Ιανουαρίου 2009 #15 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Καλως ηρθες.κοιτα, εγώ ξεκίνησα ξέροντας.... χα!!! πλακα κανω!! δεν ηξερα τπτ κ κλασικα βιάστικα κάνοντας πολλα λάθη!! (χα!! ακομα κανω )!! Αλλά με αρκετό διαβασμα προσπαθώ να μπώ σε σειρα!!! Join us.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος