lazos79 9 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2009 λοιπον καταφερα και εβγαλα φωτο απο τα μαμοινια δεν ξερω αν σας βοηθαει αλλα πειτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Μήπως μοιάζουν με κανένα από τα παρακάτω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Νικο τι ειναι αυτο στην πρωτη φοτο??? Εχω πολλα τετοια στα δυο 20λτ μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Νικο τι ειναι αυτο στην πρωτη φοτο??? Εχω πολλα τετοια στα δυο 20λτ μου.. Κωπήποδο! Πλήρως ακίνδυνο και τροφή για τα ψάρια μικρού μεγέθους που μπορούν να το δούνε! Εγώ τα έχω στο 30L που έχει μόνο γαρίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazos79 9 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Μήπως μοιάζουν με κανένα από τα παρακάτω: στην 1 φωτο δεν το εχω καταλαβει στην 2 φωτο σειγουρα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Αν και σε έχω ξαναρωτήσει... τί κίνηση κάνουν? Κολυμπάνε? Περπατάνε? Κάνουν σπαστικές και απότομες κινήσεις ή είναι ακίνητα? Όταν ρίχνεις τροφή για τα ψάρια "συγκινούνται" καθόλου ή τους είναι αδιάφορη κι αν συγκινούνται, με ποιο είδος τροφής το κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazos79 9 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Αν και σε έχω ξαναρωτήσει... τί κίνηση κάνουν? Κολυμπάνε? Περπατάνε? Κάνουν σπαστικές και απότομες κινήσεις ή είναι ακίνητα? Όταν ρίχνεις τροφή για τα ψάρια "συγκινούνται" καθόλου ή τους είναι αδιάφορη κι αν συγκινούνται, με ποιο είδος τροφής το κάνουν? στο ξυλο επανω τωρα ειναι λιγα γιατι το ειχα βγαλει και το εβρασα παλι.τωρα ειναι ακινητα.πριν που ηταν πολλα περπατουσαν απνω κατω στο ξυλο.αυτα που ειναι στο νερο αιωρουντε πανω κατω και κυριος κοντα στο φιλτρο.μετην τροφη δεν συγκινουντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylafoukos 13 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 13 Ιανουαρίου 2009 στο ξυλο επανω τωρα ειναι λιγα γιατι το ειχα βγαλει και το εβρασα παλι.τωρα ειναι ακινητα.πριν που ηταν πολλα περπατουσαν απνω κατω στο ξυλο.αυτα που ειναι στο νερο αιωρουντε πανω κατω και κυριος κοντα στο φιλτρο.μετην τροφη δεν συγκινουντε. Ακριβώς τα ιδια ειχα κ εγώ στο ξύλο. Παρουσιάστικαν βεβαια αφού το εβγαλα απο το ενυδρείο με τα πιρανχας. όταν το ειχα αφήσει στο νερό για αρκετό καιρο... είναι σαν σκουλήκια που κανουν κινησεις οπωσ κ αυτά της ξηράς στο νερό. είναι λευκά με λιγο μαύρο στο κεφάλι τους. Βέβαια, δεν έχω ιδέα τι ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlias81 29 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 29 Ιανουαρίου 2009 αυτα εχω που εχει και ο φιλος lizos79 τι ειναι και πως τα εξοντονουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 29 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2009 έχω και εγώ κωπήποδα στο γαριδοενυδρείο, πλάκα έχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος