olimpiakakias 9 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2009 ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουίσκι Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου . Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά. Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το. Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος. Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου. Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία. Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα. Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα. 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το χαμο που δημιουργήσατε στην κουζινα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Ιανουαρίου 2009 Author #2 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2009 0-xa0-a-0xa0-xa-0xaxa0-0a- Θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Είναι ό,τι πρέπει συνταγή για τραπέζι με πεθερικά, πρώην κτλ Θα την ακολουθήσω και γω μου φαίνεται λίαν συντόμως.... Θα χει επιτυχία άραγε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Θα χει επιτυχία άραγε;;; ε τωρα ! σιγουρα πραματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2009 Είναι ό,τι πρέπει συνταγή για τραπέζι με πεθερικά, πρώην κτλ Θα την ακολουθήσω και γω μου φαίνεται λίαν συντόμως.... Θα χει επιτυχία άραγε;;; Ωπς.... Βγάλαμε είδηση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2009 (edited) Εσύ να κλαις την Λούτσα που θα χάσεις και να μην ανακατεύεσαι με τα προσωπικά των άλλων.... :thumbup: Άντε παρεξηγιάρη!!!! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2009 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropicana 9 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 9 Ιανουαρίου 2009 ΩΩΩΩΧΧ τι μας εκανες τωρα ρε φιλε olimpiakakia Διαβασα το post σου και παρραγειλα κοτοπουλο σουβλας με πατατες και και και το εφαγα ολο και τωρα εσκασα!!!! Τι το θελα ωωωωωωχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος