ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Ιανουαρίου 2009 #76 Share 27 Ιανουαρίου 2009 ..νικο, νιτρικα ειχα 0,οπως νιτρωδη και αμμωνια στο τεστ του νερου μου που μου εκανε στο χημειο.θα σας στειλω φωτο με την οποια εξελιξη στο φως.. Δεν αντιλέγω ότι το νερό σου είναι καλής ποιότητας όσον αφορά τα παράγωγα του αμμωνιακού κύκλου και ίσως και των υπολοίπων βασικών παραμέτρων. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η χρόνια χρήση νερού δικτύου και ειδικά για αναπλήρωση, θα φέρει αλλαγές στην όλη σύσταση του θαλασσινού νερού, με την πάροδο του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 27 Ιανουαρίου 2009 Author #77 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια το φωτιστικο θα κρεμαστει απο τοιχο...το ταβανι ειναι ψηλο ...δεν γινεται πως μπορω να το κανω???? προτασεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 27 Ιανουαρίου 2009 #78 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Δεν επιρεαζει το ενυδρειο το απο που θα κρεμεται! Κανονισε μονο να εχεις δυνατοτητα αυξομειωσης της αποστασης του απο το νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 27 Ιανουαρίου 2009 Author #79 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Το οτι δε θα επηρεαζει το καταλαβαινω.. το γεγονος της ρυθμισης καθ'υψους επισης το εχω σκεφτει... απλα τι να βαλω στον τοιχο καθετα σε μηκος 27 εκατοστα που το θελω (εως το μεσο του ενυδρειου δλδ ) ωστε να το κρεμασω απο κει ειτε με αλυσιδες και αναλογα τον κρικο ρυθμιζω το υψος...ειτε με μπετονια πχ.. εχω σκεφτει κατι σαν τσιγκελι αλλα στο δωματιο θα ειναι λιγο καπως...επισης εχω σκεφτει σαν και αυτο που βαζουν πανω τα κουρτινοξυλα που κανει κοιλον μπροστα ωστε να το κρεμαω εκει ... δεν ξερω ομως... μεσα σε ολα εχω να σκεφτω και τον ασεπ που δινω το σαββατο :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 28 Ιανουαρίου 2009 #80 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Πηγαινε σε καποιο καταστημα που παλλά χρωματα-σιδερικά. εκει θα σου προτεινουν καποια γωνια η΄κατι αλλο για να το κρεμασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 28 Ιανουαρίου 2009 #81 Share 28 Ιανουαρίου 2009 παρηγγειλα τα εξης τρια προιοντα...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...E:X:AAQ:GB:1123 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=370137920612 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=250348663133 η γνωμη σας...??? Για το πρωτο link τα δουλευει εδω και αρκετους μηνες ενας φιλος στο light reef του και ειναι super για την τιμη τους χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 5 Φεβρουαρίου 2009 Author #82 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 μπηκαν τα φωτα...2*150 hqi 14000k kai 2*T5 juwel actinic 54 watt περιμενω σκιμερ και κυκλοφορητες...εχω 11 μερες που τα παρηγγειλα για να δουμε... πισω θα βαλω καποιο μαυρο η μπλε φοντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 5 Φεβρουαρίου 2009 Author #83 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 kai oso fainetai to fotistiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 5 Φεβρουαρίου 2009 Author #84 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 το νερο μου ειναι θολο...γιατι αραγε...?το clearity της SEachem...αποδιδει...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 5 Φεβρουαρίου 2009 #85 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια φαινεται ο βραχος μου δημιουργει σκεψεις... προσπαθησε να δημιουργήσεις περισσοτερη αναταραξη επιφανειας! η θολουρα μηπως οφειλεται στο βραχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 5 Φεβρουαρίου 2009 #86 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 μπηκαν τα φωτα...2*150 hqi 14000k kai 2*T5 juwel actinic 54 wattπεριμενω σκιμερ και κυκλοφορητες...εχω 11 μερες που τα παρηγγειλα για να δουμε... πισω θα βαλω καποιο μαυρο η μπλε φοντο... Τι μαρκα προτιμησες για τις ΜΗ ? Ειναι Single End ή Double End? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 5 Φεβρουαρίου 2009 Author #87 Share 5 Φεβρουαρίου 2009 ειναι DE ... την αναταραξη θα τη φροντισω...περιμενω απο μερα σε μερα τους 2 κυκλοφορητες και το σκιμερ... οι μεταλ χαλαιντ ειναι σολαρ απο οτι μου ειπαν...αν θυμαμαι καλα... η θολουρα δεν ειναι και τοσο πολυ απλα δεν ειναι και διαυγες...κρυσταλλενιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Φεβρουαρίου 2009 #88 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία η κατασκευή σου! Οι λάμπες έχουν προστασία UV?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 6 Φεβρουαρίου 2009 #89 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία η κατασκευή σου!Οι λάμπες έχουν προστασία UV?? +1 Αν δεν εχει η λαμπα θα πρεπει να εχει το φωτιστικο αλλιως μπορεις ευκολα να καψεις κοραλλια. Η προστασια UV ισχυει και για σενα βεβαια οχι μονο τα ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Φεβρουαρίου 2009 #90 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Το προστατευτικό τζαμι που σου αναφέρω αποροφά τη uv ακτιλοβολια! Λοιπόν, οι λάμπες διπλής επαφής χρειάζονται προστατευτικό τζαμι όπωσδήποτε καθώς η uv ακτινοβολία θα δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα! Οι λάμπες μονής επαφής δεν το χρειάζονται κατ` αναγκη αλλά καλό θα ηταν να το εχεις για λαθαρά λογους ασφάλειας! Το χουμε συζητησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #91 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 παιδια το τζαμακι της λαμπας γραφει UV Block...και πιστευω οτι εχει...τι να πω...πανω απο το ενυδρειο σκεφτομαι να βαλω τζαμι η πλεξι γκλασσ γιατι γεμιζει το δωματιο μου υγρασια...σημερα ηρθε ο κυκλοφορητης 5000λ/ω...απορω πως δεν ηρθαν ολα μαζι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Φεβρουαρίου 2009 #92 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι καλη ιδεα να κλεισεις το ενυδρειο... Θα μειωσεις την οξυγώνωση, θα ριξεις το pH, θα μειώσεις την αποδωση του φωτισμου, θα χρειαζεται συνεχής καθαρισμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #93 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Φεβρουαρίου 2009 #94 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 Τι σημαινει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #95 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 σημαινει,,,ναι ε...!!!!¨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Φεβρουαρίου 2009 #96 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 NAI NAI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Φεβρουαρίου 2009 #97 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 ανησυχώ για τη στεγανότητα του φωτιστικού .. καλύτερα να το δει κάποιος ηλεκτρολόγος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepap 7 Φεβρουαρίου 2009 #98 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 symfwnw me ton taso.. kai prosekse ta ballast apo tis metal halide, anevazoun polu thermokrasia min sou kaei afto to plastiko kouti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 7 Φεβρουαρίου 2009 #99 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Ετσι ειναι πιο ευκολο στην αναγνωση το post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepap 7 Φεβρουαρίου 2009 #100 Share 7 Φεβρουαρίου 2009 Συγνώμη για τη γραμματοσειρά.... έδωσα βάση στο να βοηθήσω το παληκάρι.Αυτά τα ηλεκτρολογικά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος