stormtrooper 12 Ιανουαρίου 2009 #51 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Εκανα νεες μετρησεις πριν απο λιγο και εχουμε: ph=6,8 gh=8 kh=3 no2=0 no3=70 1)το σαββατοκυριακο ελπιζω να παρω φιλτρο, ποια υλικα προτεινετε να βαλω μεσα; 2)λεω να παρω κ ενα watertest kit για μεγαλυτερη ακριβεια : http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/7db...a%20Test%20Box/ 3)Τι γνωμη εχεται για αυτο το φιλτρο; http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/7db...er%20EX%201200/ Έχεις ανεβασμένα ΝΟ3. Με αλλαγές νερού μπορείς να τα ρίξεις. Από υγρά τεστάκια τα πιο ακριβή έχω βρει πως είναι της Tropic Marin και της API. Τα Sera δεν μου βγήκαν και πολύ καλά! Από φίλτρο θα σου συνιστούσα κάποιο της Eheim ως πιο αξιόπιστα. Βέβαια είναι και πιο ακριβά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Ιανουαρίου 2009 #52 Share 12 Ιανουαρίου 2009 ......no3=70 1)το σαββατοκυριακο ελπιζω να παρω φιλτρο, ποια υλικα προτεινετε να βαλω μεσα; 2)λεω να παρω κ ενα watertest kit για μεγαλυτερη ακριβεια : http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/7db...a%20Test%20Box/ 3)Τι γνωμη εχεται για αυτο το φιλτρο; http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/7db...er%20EX%201200/ ......NO2 κατω απο 25ppm να ειναι. 1) Αναλογα απο που θα τα παρεις τα υλικα, αλλα ενα απο αυτα. Αν αγοραζες απο γερμανια το siporax που εδω εχει καμια 20αρια εβρο το λιτρο, εκει το δινουν χυμα με το κιλο 5 εβρο το λιτρο. http://www.aquaristic.net/sera-siporax-1-l-loose.html?lang=1 Το susbstrat pro εχει (αναλογα και το μαγαζι στην ελλαδα που θα το παρεις, κοντινη τιμη) http://www.aquaristic.net/eheim-ehfisubstrat-pro.html?lang=1 2) Προταση μου, οχι αυτα τα τεστ, παρε κατι αλλο. πχ APi (Aquarium Pharmaceuticals, Inc.) http://aquariumpharm.com/Products/Product.aspx?ProductID=213 (δεν εχει ομως στο γερμανικο) 3) Φιλτρο EHEIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Ιανουαρίου 2009 #53 Share 13 Ιανουαρίου 2009 1. Ο Delta66 εκανε λαθος γραφοντας ΝΟ2 ενω ηθελε να γραψει για ΝΟ3. Εβαλε και λινκ λαθος (δεν το προσεξε πιστευω) για στικ τεστ. Τα υγρα τεστ αυτης της εταιριας τα θεωρω απο τα πλεον αξιοπιστα και μονο αυτα εμπιστευομαι. Τα Sera τα θεωρω απο τα πιο αναξιοπιστα. 2. Φιλτρα εγω προτιμαω τα ΕΗΕΙΜ, αλλα ......ρωτα την τσεπη σου. Οσο πιο μεγαλη χωρητικοτητα υλικων ομως και οχι μονο του καδου. 3. Siporax απο Γερμανια εχω παρει λιτρα, για να κανω τη δουλεια μου φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Ιανουαρίου 2009 #54 Share 13 Ιανουαρίου 2009 1. Ο Delta66 εκανε λαθος γραφοντας ΝΟ2 ενω ηθελε να γραψει για ΝΟ3. Εβαλε και λινκ λαθος (δεν το προσεξε πιστευω) για στικ τεστ. Τα υγρα τεστ αυτης της εταιριας τα θεωρω απο τα πλεον αξιοπιστα και μονο αυτα εμπιστευομαι. Τα Sera τα θεωρω απο τα πιο αναξιοπιστα..... Ευχαριστω τσεκουρατε για τη διορθωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Ιανουαρίου 2009 #55 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω τσεκουρατε για τη διορθωση. Παρακαλω (και να κοιταμε που και που τα πμ. ).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 13 Ιανουαρίου 2009 #56 Share 13 Ιανουαρίου 2009 αληθεια ο δισκος πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 13 Ιανουαρίου 2009 Author #57 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Ο δισκος ειναι σε σταθερη κατασταση, τρωει κανει καποιες βολτες, αλλα μεχρι εκει! Το χρωμα του παραμενει σκουρο και καποιες φορες καθετε σε μια γωνια διπλα απο την εισοδο του φιλτρου! Κοπρανα δε μπορω να δω καθολου. Θα κανω αλλη μια αλλαγη νερου σημερα και οταν παρω μετρησεις θα τις γραψω να μου πειτε τη γνωμη σας! το απογευμα θα παω σε ενα φιλο μου να δω για φιλτρο, ελπιζω να βρω καποιο απο αυτα που μου προτεινατε! γνωμες για αυτο το φιλτρο: http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/1d2...alProfi%20e900/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 13 Ιανουαρίου 2009 #58 Share 13 Ιανουαρίου 2009 καλο ειναι.να κοιτας τον καδο υλικων που σου παρεχει(χωριτικοτητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 13 Ιανουαρίου 2009 Author #59 Share 13 Ιανουαρίου 2009 καλο ειναι.να κοιτας τον καδο υλικων που σου παρεχει(χωριτικοτητα). Προσπαθω να βρω φιλτρο με το μεγαλυτερο καδο για υλικα και σε τιμη λογικη... Που θα παει θα το βρω !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 13 Ιανουαρίου 2009 #60 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Ο δισκος ειναι σε σταθερη κατασταση, τρωει κανει καποιες βολτες, αλλα μεχρι εκει! Το χρωμα του παραμενει σκουρο και καποιες φορες καθετε σε μια γωνια διπλα απο την εισοδο του φιλτρου! Κοπρανα δε μπορω να δω καθολου. Θα κανω αλλη μια αλλαγη νερου σημερα και οταν παρω μετρησεις θα τις γραψω να μου πειτε τη γνωμη σας! το απογευμα θα παω σε ενα φιλο μου να δω για φιλτρο, ελπιζω να βρω καποιο απο αυτα που μου προτεινατε! γνωμες για αυτο το φιλτρο: http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/1d2...alProfi%20e900/ Κανε την αλλαγη (ποσο νερο ; ) και ανεβασε την θερμοκρασια για 8 μερες στους 34-35. Η ανοδος να γινει με ρυθμο 2 βαθμων ανα 2ημερο. Ελεγχος με αξιοπιστο θερμομετρο. Δινε πληροφοριες για την εξελιξη. Πηρε ενας φιλος το μεγαλυτερο μοντελο, εγω το εστρωσα και το εστησα στο δικο του δισκοενυδρειο, αγανακτησα με δαυτο. Εχω βεβαια και ενα κολημα με την ΕΗΕΙΜ. Κοιτα το 2217 που ειναι προσιτο και αξιζει αν εχεις προβλημα στα χρηματα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 13 Ιανουαρίου 2009 Author #61 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Κανε την αλλαγη (ποσο νερο ; ) και ανεβασε την θερμοκρασια για 8 μερες στους 34-35. Η ανοδος να γινει με ρυθμο 2 βαθμων ανα 2ημερο. Ελεγχος με αξιοπιστο θερμομετρο. Δινε πληροφοριες για την εξελιξη. Πηρε ενας φιλος το μεγαλυτερο μοντελο, εγω το εστρωσα και το εστησα στο δικο του δισκοενυδρειο, αγανακτησα με δαυτο. Εχω βεβαια και ενα κολημα με την ΕΗΕΙΜ. Κοιτα το 2217 που ειναι προσιτο και αξιζει αν εχεις προβλημα στα χρηματα.- eheim 2217 : Pump output: 1000 l/h, Filter volume: 6,0 l το βρηκα 150€ jbl 900 Large filter volume: 7,6 l, Flow rate: 900 l/h jbl 1500 : Large filter volume: 12 l, Flow rate: 1500 l/h στα jbl περημενω να μου πουν αυριο τιμη υπολογιζω περιπου στα 120€ για το 900 και 150€ για το 1500 αν μου πουν 150€ για το jbl 1500 λεω να το παρω αλλαγη δεν προλαβα να κανω γιατι αργησα να ερθω σπιτι, αυριο θα κανω οπωσδηποτε! Λεω να κανω μια αλλαγη 50-60 λιτρα. Ε? θερμοκρασια θα ανεβασω οκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Ιανουαρίου 2009 #62 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν τα γνωρίζω καθόλου τα JBL φίλτρα, αλλά πρόσεξε κάτι. Όταν λένε χωρητικότητα υλικών να μην υπολογίζονται κάποια στάνταρ σφουγγάρια που πιθανόν να παίρνουν κάποια φίλτρα, αλλά να μετράς τον καθαρό όγκο ενός αυτούσιου βιολογικού υλικού. Στα φίλτρα της Eheim, εκτός της ποιότητας και της αξιοπιστίας, από τον αναγραφόμενο όγκο μπορεί να αξιοποιηθεί 95-100%. Ξαναλέω πως δεν ξέρω τί γίνεται με τα JBL. Απλά έχω δει αντίστοιχη σύγκριση σε φίλτρο Fluval που ήταν τίγκα στα σφουγγάρια και με ελάχιστο βιολογικό υλικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 13 Ιανουαρίου 2009 Author #63 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν τα γνωρίζω καθόλου τα JBL φίλτρα, αλλά πρόσεξε κάτι. Όταν λένε χωρητικότητα υλικών να μην υπολογίζονται κάποια στάνταρ σφουγγάρια που πιθανόν να παίρνουν κάποια φίλτρα, αλλά να μετράς τον καθαρό όγκο ενός αυτούσιου βιολογικού υλικού. Στα φίλτρα της Eheim, εκτός της ποιότητας και της αξιοπιστίας, από τον αναγραφόμενο όγκο μπορεί να αξιοποιηθεί 95-100%. Ξαναλέω πως δεν ξέρω τί γίνεται με τα JBL. Απλά έχω δει αντίστοιχη σύγκριση σε φίλτρο Fluval που ήταν τίγκα στα σφουγγάρια και με ελάχιστο βιολογικό υλικό! Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου! Αλλα νομιζω (χωρις να ξερω σιγουρα) οτι δεν ειναι απαραιτητο να αφησω ολα τα σφουγκαρια μεσα στο φιλτρο. Στανταρ σφουγκαρια εννοεις οτι δε γινεται να τα βγαλεις για να εχει σωστη λειτουργια το φιλτρο;Αρα χανεις χωρο για να βαλεις παραπανω βιολογικο υλικο; Ελεγα κατω θα βαλω <<μακαρονι>>, μετα substratpro και μετα καποιο σφουγκαρι ή υαλοβαμβακα στο τελος! Κανω λαθος; Απο οτι ειδα στο site της JBL http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en εχει χωρους το φιλτρο και στη τελικη και τα 12L που γραφει οτι εχει διαθεσιμο χωρο να μη μπορω να χρησιμοποιησω, πιστευω στα 9-10 σιγουρα θα μπορω να βαλω 6-7 λιτρα βιολογικου υλικου και καποιο σφουγκαρι. Δε φτανουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Ιανουαρίου 2009 #64 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Φτάνουν και παραφτάνουν αν βάλεις καλό βιολογικό υλικό όπως αναφέρεις. Απλά όπως ανάφερα και πιο πάνω, τα fluval έχουν κάποιους περίεργους χώρους για σφουγγάρια οι οποίοι δεν ξέρω το κατά πόσο μπορούν να αξιοποιηθούν για βιολογικό υλικό (δεν το έχω δει ζωντανό μπροστά μου). Απλά πρόσεξέ το και φρόντισε να πάρεις και καμία γνώμη από κάποιον που το έχει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 13 Ιανουαρίου 2009 Author #65 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Φτάνουν και παραφτάνουν αν βάλεις καλό βιολογικό υλικό όπως αναφέρεις. Απλά όπως ανάφερα και πιο πάνω, τα fluval έχουν κάποιους περίεργους χώρους για σφουγγάρια οι οποίοι δεν ξέρω το κατά πόσο μπορούν να αξιοποιηθούν για βιολογικό υλικό (δεν το έχω δει ζωντανό μπροστά μου). Απλά πρόσεξέ το και φρόντισε να πάρεις και καμία γνώμη από κάποιον που το έχει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Ιανουαρίου 2009 #66 Share 13 Ιανουαρίου 2009 Επειδη ειναι μεγαλα φιλτρα (τα JΒL) σε χωρητικοτητα (ιδιως το μεγαλο 12λτ) βαζουν αφθονο βιολογικο μεσα. Στο τελευταιο σταδιο δεν γινεται μετατροπη ευκολα σε φιλτρανση με filterwool, αλλα το συστημα που εχει με τα ψιλοτρυπα σφουγγαρια στο τελευταιο σταδιο δεν ειναι ασχημο. Τα καλαθια φυσικα θα τα γεμισεις φουλ substrat και/ή siporax. Αν εχεις χρονο και δεν βιαζεσαι σην αγορα παρε απο γερμανια με 5€ το λιτρο γιατι εδω θα σου παει ο κουκος αηδονι. http://www.aquaristic.net/sera-siporax-1-l-loose.html?lang=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 14 Ιανουαρίου 2009 #67 Share 14 Ιανουαρίου 2009 eheim 2217 : Pump output: 1000 l/h, Filter volume: 6,0 l το βρηκα 150€ jbl 900 Large filter volume: 7,6 l, Flow rate: 900 l/h jbl 1500 : Large filter volume: 12 l, Flow rate: 1500 l/h στα jbl περημενω να μου πουν αυριο τιμη υπολογιζω περιπου στα 120€ για το 900 και 150€ για το 1500 αν μου πουν 150€ για το jbl 1500 λεω να το παρω αλλαγη δεν προλαβα να κανω γιατι αργησα να ερθω σπιτι, αυριο θα κανω οπωσδηποτε! Λεω να κανω μια αλλαγη 50-60 λιτρα. Ε? θερμοκρασια θα ανεβασω οκ!!!!! 1. Μαλλον δεν με παρακολουθεις με προσοχη: http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/1d3...vid/manufac.420 2. Υαλοβαμβακα χρησιμοποιουν στις οικοδομες (και ειναι η λεξη που με ) στα φιλτρα, μαλλι φιλτρου η συνθετικο βαμβακι. 3. Μακροπροθεσμα και εσυ ΕΗΕΙΜ θα ψαχνεις πιστευω. 4. Ξαναθυμισου το πμ. που σου εστειλα για να γλυτωσεις χρηματα. 5. Αλλαγη 80-100 λιτρα. Οταν υπαρχουν προβληματα προτιμαμε μεγαλυτερες αλλαγες. Σε κανονικες ρουτινες 25-30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 15 Ιανουαρίου 2009 Author #68 Share 15 Ιανουαρίου 2009 Τσουπ!!! Να'μαι κ εγω! Εχω νεα, εκανα μια αλλαγη 90 λιτρα! Και εχουμε: ΝΟ3=50 ΝΟ3=0 GH=7 KH=2 PH=6.7 Ο δισκος παραμενει σε σταθερη κατασταση!Το καλο ειναι οτι δεν χειροτερευει! Τι αλλο να κανω μεχρι να παρω και το φιλτρο; Υπαρχει περυπτωση να καλυτερεψει; Τους δισκους πως θα τους μεγαλωσω σε μεγεθος;Τι πρεπει να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Ιανουαρίου 2009 #69 Share 15 Ιανουαρίου 2009 ........ ΝΟ3=50 ...... .....Τι αλλο να κανω μεχρι να παρω και το φιλτρο;..... .....Τους δισκους πως θα τους μεγαλωσω σε μεγεθος;Τι πρεπει να κανω; Να κανεις πιο συχνες αλλαγες ή να ταιζεις οσο πρεπει και οχι περισσοτερο (αν δεν το κανεις ηδη) για να κρατας χαμηλοτερα απο 20 τα νιτρικα. Αν δεν εχουν ηδη παθει νανισμο (απο διαβιωση σε μικρο ενυδρειο και ετσι δεν μεγαλωνουν αλλο), δωσε τους λιτρα, τουλαχιστον 50 στον καθενα χαμηλο φωτισμο και πολλες ριζες ξυλα με υψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 15 Ιανουαρίου 2009 Author #70 Share 15 Ιανουαρίου 2009 Να κανεις πιο συχνες αλλαγες ή να ταιζεις οσο πρεπει και οχι περισσοτερο (αν δεν το κανεις ηδη) για να κρατας χαμηλοτερα απο 20 τα νιτρικα. Αν δεν εχουν ηδη παθει νανισμο (απο διαβιωση σε μικρο ενυδρειο και ετσι δεν μεγαλωνουν αλλο), δωσε τους λιτρα, τουλαχιστον 50 στον καθενα χαμηλο φωτισμο και πολλες ριζες ξυλα με υψος. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Ιανουαρίου 2009 #71 Share 15 Ιανουαρίου 2009 (edited) Ξεχασα.... Πολυ και καλης ποιοτητας φαι, οταν καλυψεις απο φιλτρανση το ενυδρειο (γι'αυτο λενε πολυ καλη φιλτρανση στα δισκοενυδρεια, να αντεχει τοσα οργανικα που πεφτουν ) Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Ιανουαρίου 2009 #72 Share 15 Ιανουαρίου 2009 Κανε την αλλαγη που σου ειπαν τα παιδια (περιπου 60-70λιτρα) και ανεβασε τη θερμοκρασια οπως ειπε ο Νικος. Θα ηθελα να σε ρωτησω πως κανεις τις αλλαγες? Εχεις καποιο δοχειο που ετοιμαζεις το νερο??? Αν οχι καλο θα ηταν να το κανεις! Επισης αφου τρωει εμπλουτιζε την τροφη του με πολυβιταμινες. Οσο για τα Νιτρικα να πω οτι δεν ειναι τοσος ο κινδυνος οσος οι περισσοτεροι λετε! Το σημαντικοτερο προβλημα που δημιουργουνε ειναι οι αλγες!!! Οσο γι'αυτο που ειπε ο stormtrooper εχει δικιο. Σε κουβεντα με τον Bleher για το θεμα των αλλαγων νερου, μας ειχε πει οτι υπαρχουν περοχες στην Αμαζονια οπου τα νιτρικα ξεπερνανε τα 300....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 15 Ιανουαρίου 2009 Author #73 Share 15 Ιανουαρίου 2009 Κανε την αλλαγη που σου ειπαν τα παιδια (περιπου 60-70λιτρα) και ανεβασε τη θερμοκρασια οπως ειπε ο Νικος. Θα ηθελα να σε ρωτησω πως κανεις τις αλλαγες? Εχεις καποιο δοχειο που ετοιμαζεις το νερο??? Αν οχι καλο θα ηταν να το κανεις! Επισης αφου τρωει εμπλουτιζε την τροφη του με πολυβιταμινες. Οσο για τα Νιτρικα να πω οτι δεν ειναι τοσος ο κινδυνος οσος οι περισσοτεροι λετε! Το σημαντικοτερο προβλημα που δημιουργουνε ειναι οι αλγες!!! Οσο γι'αυτο που ειπε ο stormtrooper εχει δικιο. Σε κουβεντα με τον Bleher για το θεμα των αλλαγων νερου, μας ειχε πει οτι υπαρχουν περοχες στην Αμαζονια οπου τα νιτρικα ξεπερνανε τα 300....... Η Θερμοκρασια ειναι στους 33 βαθμους! Δεν εχω καποιο δοχειο, βγαζω το νερο κ απλα προσθετω κατευθειαν μεσα στο ενυδρειο! Αλλα αφου το λες θα παρω ενα δοχειο 50-60 λιτρα, οτι βρω και θα το ετοιμαζω εκει! Τι ειναι οι πολυβιταμινες;Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να δω;Ποιες εταιριες βγαζουν κ ποιες θα ηταν οι καλυτερες να ριξω; Το Σαββατο θα ανεβω Αθηνα για καποιες δουλειες, μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο <<aqua>> pet shop;(στειλτε μου p.m. αν δε μπορειτε δημοσια ή e-mail papias21@yahoo.gr) Ευχαριστω Πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 16 Ιανουαρίου 2009 #74 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Η Θερμοκρασια ειναι στους 33 βαθμους! Δεν εχω καποιο δοχειο, βγαζω το νερο κ απλα προσθετω κατευθειαν μεσα στο ενυδρειο! Αλλα αφου το λες θα παρω ενα δοχειο 50-60 λιτρα, οτι βρω και θα το ετοιμαζω εκει! Τι ειναι οι πολυβιταμινες;Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να δω;Ποιες εταιριες βγαζουν κ ποιες θα ηταν οι καλυτερες να ριξω; Το Σαββατο θα ανεβω Αθηνα για καποιες δουλειες, μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο <<aqua>> pet shop;(στειλτε μου p.m. αν δε μπορειτε δημοσια ή e-mail papias21@yahoo.gr) Ευχαριστω Πολυ! λαθος κινηση να βαζεις το νερο απευθειας.Παρε ενα βαρελι αρκετων λιτρων βαλε θερμοστατη ωστε να εχεις παραπλησια θερμοκρασια με αυτην του ενυδρειου σου.αν χρησιμοποιεις νερο α/ο καλο ειναι να προσθεσεις ιχνοστοιχεια και βιταμινες fishtamin της sera ειναι πολυ καλες.οσο για καταστηματα ενυδρειακων προιοντων κοιτα εδω στο φορουμ.τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι σοβαρα καταστηματα.Οσο για τα φιλτρα που προειπαμε εγω προσωπικα χρησιμοποιω eheim για τον λογο της αξιοπιστιας και της επαρκειας ανταλλακτικων που εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DISCUS 16 Ιανουαρίου 2009 Author #75 Share 16 Ιανουαρίου 2009 Σημερα το μεσημερι που γυρισα απο τη δουλεια βρηκα τα ψαρια να ειναι στην επιφανεια του νερου και να μη μπορουν να αναπνευσουν!!!!!! Μετρησα το νερο και βρηκα τα NO2=5 Χτες εκανα αλλαγη νερου και καθαρισα κ τα υλικα του φιλτρου με νερο απο το ενυδρειο! Και σημερα τα πραγματα ειναι ασχημα! Τι να κανω;Δεν ειμαι κ σπιτι!Εχω ανεβει Αθηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος