Jump to content

Γεννα σκαλαριων

Recommended Posts

Άπαιχτος.... Φτου φτου φτου!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σου αξίζουν 1000 μπράβο για την επιμονή και την όλη σου προσπάθεια.

Με το καλό να μεγαλώσουν τα μωρά σου.

;):thumbup::thumbup:

http://img509.imageshack.us/my.php?image=t...art061505gv.jpg

http://img503.imageshack.us/my.php?image=dsc024467ig.jpg

Χαμος γινετε κοιταξτε σημερα αρχησαν να κολυμπανε ,το μονο προβλημα που εχω

και φοβαμε να μην χασω τα μικρα ειναι οτι πρεπει αυριο και για 2-3 μερες να φυγω στο εξωτερικο.

Τη κανουμε με τα μικρα ,η μανα μου το μονο που μπορει ειναι να τα ριχνει ''μπειμπι''

τροφη σε σκονη ,καμια αλλη ιδεα ?

Μπραβο φιλε!Συγχαρητηρια!Να σου ζησουν!Πρεπει να ειναι φοβερο συναισθημα,ζηλευωωωω!!! ;):thumbup::thumbup:

Δεν νομίζω ότι θα ήταν εύκολο να βάλεις την μάνα σου να κάνει αναπαραγωγή αρτέμιας. Για αυτό δείξτης πόση ποσότητα να ρίχνει απο την τροφή σε σκόνη και κάνε και καμία προσευχή μην της πέσει παραπάνω.

Εμένα δυστηχώς συνεχώς γεννάνε και τα τρώνε Παναγιώτη. Αλλά αυτή την φορά δοκιμάζω να έχω εγώ τον ρόλο των γονιών σε ένα μικρό ενυδρείο.

Με τα λιπης μου σας πληροφορω οτι χτες το βραδυ που γυρισα απο το ταξιδι δεν υπηρχε ουτε ενα μικρο.[πανε τα ''ψιρακια μου'' ;) ].

Τι να εγινε λετε ?

Μαλλον η τροφη σε σκονη δεν κανει τιποτα [υπεθεσα οτι απο τοσα μικρα θα επιβιωσουν τα πιο γερα με τη σκονη].

Την επομενη φορα θα δουμε τη εφτεξε δινοντας στους αρτεμια.

Υπαρχει περιπτωση λετε να τα φαγανε ?

Αν υποθεσουμε οτι στην αλλη γενα πανε ολα καλα ,σε ποσες μερες πρεπει να χωριστουν τα μικρα να μην τα φανε,1 μηνα περιπου ?

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι αφού τα ψαράκια στο στάδιο free swimming είναι αυτόνομα, δηλαδή δεν έχουν την ανάγκη των γονιών τους για να λάβουν τροφή, θα ήταν καλύτερα να απομονωθούν από τους γονείς.

Πιστεύω ότι οι γονείς τα έφαγαν. Πιθανά γιατί άρχισαν και πάλι τον γενετήσιο κύκλο. Διαφορετικά δεν θα εξαφανιζόντουσαν όλα μαζί, αλλά κάθε μέρα ο πληθυσμός τους θα μειωνόταν μέχρι να χαθούν. Επίσης αν χάθηκαν από έλλειψη τροφής, θα παρατηρούσες ότι κάποια από αυτά θα άρχιζαν να υποστρέφουν μέχρις ότου εξαντληθούν και πεθάνουν. Η υποστροφή παρατηρείται συνήθως με προβλήματα ή καλύτερα δυσκολίες στην κολύμβηση.

Αξίζει να ξαναδοκιμάσεις ακολουθώντας μια παραλλαγή των όσων έκανες μέχρι τώρα.

Φιλικά Νίκος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...