liebelei 7 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα, με λένε Μαρία και μόλις ξεκίνησα το νέο μου χόμπι, το ενυδρείο!! Πριν μισο μήνα άρχισα με χρυσόψαρα σε μια γυάλα, αλλά μου ψοφούσαν μετά από 1 εβδομάδα και τα αντικαθιστούσα, έτσι αποφάσισα να πάρω το χόμπι μου πιο σοβαρά και πριν 2 ημέρες αγόρασα ένα ενυδρείο. Προς το παρόν έχω ακόμη 3 χρυσόψαρα και βρίσκομαι στην φάση όπου ψάχνω με τι να το διακοσμήσω! Συγχαρητήρια για τον ιστοχώρο σας, μαθαίνω συνεχώς πώς να φροντίζω τους μικρούς μου φίλους!! Έχω για αρχή την εξής απορία: εχω 3 χρυσόψαρα σε ένα ενυδρείο με αεραντλία και φίλτρο νερού, χρειάζονται κάτι άλλο για να γίνει πιο ευχάριστη η διαμονή τους;; ευχαριστώ πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2009 (edited) καλως ηρθες Μαρια! ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? ενα στρωμενο φιλτρο, συχνες αλλαγες νερου με αντιχλωριο, δροσερες θερμοκρασιες κ μια ωραια διακοσμηση φυσικη θα τα κανει ευτυχισμενα. διαβασε καποια βασικα εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=12982 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 κ οτι δεν καταλαβαινεις ρωτας! Υ.Γ. τωρα ειδα τα λιτρα στο προφιλ σου μου αρεσει κ η αεραντλια Yu Ting Sunsun!! Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Καλως ορισες Μαρια,καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 8 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Καλός ήρθες και απο μένα και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 8 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Γεια σου Μαρια και καλως ηρθες στο Aquazone και στο νεο σου χομπι!!!!!!!Προσεχε μονο μην βιαστεις να το στησεις οσον αφορα διακοσμηση γιατι μετα δεν ειναι το καλυτερο να ξεστηνεις.....Θελει υπομονη,φροντιδα και περιποιηση!!!!Και λιγο διαβασματακι δεν ειναι κακο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 8 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2009 welcome to AZ Mary! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 8 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 8 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
liebelei 8 Ιανουαρίου 2009 Author #12 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το θερμό καλωσόρισμα! Έχω τελειώσει με την διακόσμηση του ενυδρείου και μένει μόνο να προσθέσω 2 ακόμη χρυσοψαράκια. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα για να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος