Jump to content

ΚΟΙΛΟ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ

Guest mrsnake

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ 2 ΦΙΛΟΙ

ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΛΑ ΠΟΜΠΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα φίλε και καλός όρισες στην παρέα...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...

Εδώ στην Αθήνα για περίεργες και όχι μόνο κατασκευές απο τα μεγαλύτερα ονόματα είναι ο Αντωνακάκης http://www.aquatech.gr/ ρίξε μια ματιά ίσως να βρείς αυτό που ψάχνετε...

Υ.Γ. Μόλις το φτιάξετε περιμένουμε φωτό... για τι λίτρα σκέφτεστε;

Καλώς ορισες στο forum μας!

Πες μας λιγα λογια για το project σου...

Διαστασεις, εξοπλιασμο κ.λ.π. μήπως μπορουμε να σε βοηθήσουμε

(γραφε με πεζά γράματα, ειναι καλυτερα για εμας που το διαβαζουμε)

Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θελετε να το κατασκευασετε κοιλο;

γεια σας και παλι.

το ενυδρειο που θα κατασκευασουμε επειδει θα μπει στο κεντρο του σαλονιου και ειναι τετοιος

ο χωρος που θελω να το κανω τελειως κυκλικο με διαμετρο 3 με 4 μετρα και υψος απο 90cm μεχρι 110cm,γιατι ειναι σοφιτα.

θα το ξεκινησoυμε περιπου σε 2 με τρεις μηνες οταν θα ειναι ετοιμο το σπιτι.

εχω αρκετο χωρο γυρο απο αυτο. δεν εχω σκεφτει οκομα τι ακριβως εξοπλισμο θα χρειαστει, γιαυτο και αναφερθηκα σε εσας.(δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το site!!!).

σε αυτα τα λιτρα πιστευω οτι δεν εχουμε και αρκετες επιλογες για τον εξοπλισμο.

το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστουμε αρκετα λεφτα και αρκετα πραγματακια.

απλα επειδει θελω να κανω παντα το καλυτερο δυνατο για τα ψαρακια, δεν μου αρεσουν οι τσαπατσοδουλειες

γιαυτο θα χρειαστο λιγη βοηθεια. εχω ψαξει το site σημερα και βλεπω οτι εχετε πολυ περισοτερη πειρα απο εμενα σε πολλα πραγματα. (τι κανει η τεχνολογια)!!

ευχαριστω..

γεια σας και παλι.

το ενυδρειο που θα κατασκευασουμε επειδει θα μπει στο κεντρο του σαλονιου και ειναι τετοιος

ο χωρος που θελω να το κανω τελειως κυκλικο με διαμετρο 3 με 4 μετρα και υψος απο 90cm μεχρι 110cm,γιατι ειναι σοφιτα.

θα το ξεκινησoυμε περιπου σε 2 με τρεις μηνες οταν θα ειναι ετοιμο το σπιτι.

εχω αρκετο χωρο γυρο απο αυτο. δεν εχω σκεφτει οκομα τι ακριβως εξοπλισμο θα χρειαστει, γιαυτο και αναφερθηκα σε εσας.(δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το site!!!).

το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις ειναι να συμβουλευτεις μηχανικο γιατι σε αυτα τα νουμερα μιλαμε για τονους νερο κ υπερβολικο βαρος για τη σοφιτα. κ βεβαια θα πρεπει να σκεφτεις απο πριν που θα μπουν τα μηχανηματα κ οι σωληνωσεις παροχης κ αποχετευσης..

μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτο που εχεις στο μυαλο σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...