Zorba_The_Freak 3 Μαρτίου 2006 #1 Share 3 Μαρτίου 2006 (edited) Αυτό είναι το καμαρι μου Βέβαια όλο το δεξί μέρος θα αλλάξει μόλις βγάλω το εσωτερικό φίλτρο και θα τα φυτέψω λίγο πιο ομοιόμορφα και όχι τόσο αχταρμα. Αριστερά από τις ανουβίες έχω φυτέψει κα΄ποια κλαδέματα που επίσης θα μεταφερθούν στο δεξί τμήμα και εκεί θα ξαναεμφανιστεί η "πλατεία" που υπήρχε. Και μόλις φτιάξω τα φώτα θα στρωθεί κάποιο γρασίδι (αφού βέβαια πρώτα ζητήσω τις πολίτιμες συμβουλές σας). Λοιπόν πως σας φαίνεται η πρώτη μου προσπάθεια???? Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2006 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Μαρτίου 2006 #2 Share 3 Μαρτίου 2006 γιατι την βλεπω μιση την φωτο;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Μαρτίου 2006 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2006 Πρέπει να είναι εντάξει τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Μαρτίου 2006 #4 Share 3 Μαρτίου 2006 Αγαπητέ Φίλε Zorba_The_Freak Η προσπάθειά και το αποτέλεσμα για μένα είναι τέλεια. Προτιμώ το πυκνοφυτεμένο ενυδρείο αλλά ίσως να περιορίζει το ζωτικό χώρο των ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 3 Μαρτίου 2006 #5 Share 3 Μαρτίου 2006 η πρωτη σου προσπαθεια οπως λες ειναι παρα πολυ καλη... μπραβο.αναμενουμε και την συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 3 Μαρτίου 2006 #6 Share 3 Μαρτίου 2006 Μπράβο πολύ καλή προσπάθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 4 Μαρτίου 2006 #7 Share 4 Μαρτίου 2006 Μπραβο και απο μενα. Για πρωτη προσπαθεια,οχι και ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 4 Μαρτίου 2006 #8 Share 4 Μαρτίου 2006 Πραγματικά πολύ καλή αρχή. !!! Σίγουρα με μερικές αλλαγές σε φυτά , τα οποία θα βρείς από κλαδέματα μελών του Aquazone θα δώσεις άλλη εικόνα στο ενυδρείο σου. ΜΠΡΑΒΟ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 4 Μαρτίου 2006 #9 Share 4 Μαρτίου 2006 Για πρώτο ενυδρείο πάρα πολύ καλό!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 4 Μαρτίου 2006 Author #10 Share 4 Μαρτίου 2006 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Σημαίνει ότι είμαι στο σωστό δρόμο και μου δίνεται κουράγιο για τη συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts