nickmarg 6 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2009 ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΟΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2009 (edited) Γεια σου και καλως ηρθες!! Αν θες να αγορασεις καποιο ενυδρειο κοιταξε στις αγκελιες γλυκου, η ανοιξε εσυ καινουργιο θεμα εκει, λεγοντας οτι θες ενυδρειο, πχ ταδε λιτρα, με φως κτλ.. Υ.Σ. Μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 6 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 6 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2009 καλως ηρθες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2009 ΓΕΙΑΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 36 ΧΡΟΝΟΝ καλως ηρθες! αργησες Νικο!! πως κρατηθηκες χωρις ενυδρειο τοσα χρονια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmarg 6 Ιανουαρίου 2009 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2009 παντα το ηθελα αλλα δε το επερνα αποφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 6 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 7 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Νίκο καλός ήρθες, δεν άργησες καθόλου και εγώ μια από τα ίδια ξεκίνησα άλλωστε κάλιο αργά παρά ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liebelei 7 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα, με λένε Μαρία και μόλις ξεκίνησα το νέο μου χόμπι, το ενυδρείο!! Πριν μισο μήνα άρχισα με χρυσόψαρα σε μια γυάλα, αλλά μου ψοφούσαν μετά από 1 εβδομάδα και τα αντικαθιστούσα, έτσι αποφάσισα να πάρω το χόμπι μου πιο σοβαρά και πριν 2 ημέρες αγόρασα ένα ενυδρείο. Προς το παρόν έχω ακόμη 3 χρυσόψαρα και βρίσκομαι στην φάση όπου ψάχνω με τι να το διακοσμήσω! Συγχαρητήρια για τον ιστοχώρο σας, μαθαίνω συνεχώς πώς να φροντίζω τους μικρούς μου φίλους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος