nikman 27 Ιανουαρίου 2009 #76 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Να σου ζήσει το ψάρι αλλά οι γαριδούλες θα ζήσουν; Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2009 #77 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Να σου ζήσει το ψάρι αλλά οι γαριδούλες θα ζήσουν; Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά. Αν οι γαριδες προυπαρχουν του συγκεκριμενου ψαριου,εχουν υπεραρκετες πιθανοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Ιανουαρίου 2009 #78 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Να σου ζησει!!! ειναι υπεροχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 28 Ιανουαρίου 2009 Author #79 Share 28 Ιανουαρίου 2009 (edited) λοιπον εδω ειμαστε παλι σημερινες μετρησεις ΝΗ3,4 - 0 ΝΟ2 - 0 ΝΟ3 - 20 ΡΗ - 8 με 8,2 test salifert το προτζεκτ sump θα ξεκινισει εντος ολιγου με περιπου 150 λτ sump (οποιος απο εσας φτιαχνει με το αζημιοτο ας μου πει) μπηκε ενας θερμοστατης jager 300w γιατι ο jbl δεν μου τα ελεγε καλα!!! οι γαριδες ειναι μια χαρα με το νιγκερ (μεχρι τωρα!!!) και μπηκαν και 2 clown μαυρα (ακριβες ονομα δεν ξερω) μερικες φωτος πειτε μου ονομα αν γνωριζεται .ααααα και μια ερωτηση τα νιγκερ οταν κοιμουνται σε σπηλια αραζουν ακουμπωντας κατο??? Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2009 - THIRIO KOSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 30 Ιανουαρίου 2009 Author #80 Share 30 Ιανουαρίου 2009 λοιπον απο οτι φενετε ολα πανε καλα τα ψαρια μου τρωνε με λεμαργια και οι τιμες μου ειναι σχεδον τελειες το προτζεκτ για την διμιουργια του σαμπ εντος ολιγου ξεκιναει με ολα τα περελκομενα του ο νιγκερ τριγκερ ηδη τσιμπαει ενα σταρ πολυς που ειχε δωρο ο βραχος αλλα τα μανιταρια μου ειναι οκ η αλη8εια ειναι οτι ηδη τα 350 λτ εχουν αρχισει να φενοντε λιγα !!!! και που να φανταστειτε οτι πηγαινα για 250 το πολυ!!! αααχ ρε αχαριστοι που ειμαστε εμεις οι αν8ρωποι!!! τεσπα προχωραω στην φαση της διμιουργιας σαμπ περιπου 250 λτ και βλεπουμε το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχω στο νερο μου διαφορα σωματιδια να αιωρουντε τωρα αυτο μπορει να ειναι ακομα και αραγωνιτης απο τουσ κυκλοφοριτες μου οι οπιοι ειναι αρκετοι αλλα κανεισ προς τα κατω (koralia 1 x1 , koralia 2 x1 koralia 3 x2 , maxijet 750lt +fluval 405) τωρα με σαμπ και ηπερχυλιση λετε να αυξη8η ο 8ορυβος του ενυδρειου μου? σκεφτειτε οτι ο μεχρι τωρα 8ορυβος του δεν με ενοχλει κα8ολου κι ασ εχω και το fluval (το εχω στο δωματιο μου) αυτα μεχρι τωρα απο δευτερα 8α ξεκινισω μια ολοκληρωμενη παρουσιαση στα ενυδρεια μελων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Ιανουαρίου 2009 #81 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Ιανουαρίου 2009 #82 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Χαιρομαι που πανε ολα καλα! Μπραβο! Τα σωματιδια που αναφαιρεις τι ειναι? σαν τι τα βλεπεις? Σιγουρα θα αυξηθει ο θορυβος με την υπερχειλιση και το sump. συνηθιζεται ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Ιανουαρίου 2009 #83 Share 30 Ιανουαρίου 2009 (edited) Ο θόρυβος απο την υπερχείληση του sub μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί, προσθέτοντας ενδιάμεσα στον σωλήνα υπερχείλησης προς το sub μία βάνα, την οποία και μπορείς να ρυθμίσεις μέχρι όποιο σημείο θέλεις, έτσι ώστε να <παίξεις> με τον αέρα και να μην ενοχλεί ο θόρυβος. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2009 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
THIRIO KOSTAS 30 Ιανουαρίου 2009 Author #84 Share 30 Ιανουαρίου 2009 τα σοματιδια ειναι σαν να σηκωνετε σκονη απο καπου αλλα πολυ λιγο, ενταξει μολις τρομαξουν για καποιο λογο τα ψαρια σηκωνουν περισσοτερη σκονη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για την βοη8εια σας ΤΑΝ με ξεχασες μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 30 Ιανουαρίου 2009 #85 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Μηπως χτυπα κανενας κυκλοφορητης στον αραγωνίτη? Σιγουρα υπαρχουν τροποι να μειωσουμε το θορυβο! Δεν διαφωνουμε σε αυτο Όπως και να εχει ομως, με την προσθηκη sump θα αυξηθει ο θορυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Ιανουαρίου 2009 #86 Share 30 Ιανουαρίου 2009 Μηπως χτυπα κανενας κυκλοφορητης στον αραγωνίτη? Σιγουρα υπαρχουν τροποι να μειωσουμε το θορυβο! Δεν διαφωνουμε σε αυτο Όπως και να εχει ομως, με την προσθηκη sump θα αυξηθει ο θορυβος Κι'όμως Νίκο μου...εγω έχω καταφέρει να μην έχω καθόλου θόρυβο απο την υπερχείληση στο sub.Περισσότερο ακούγονται οι διάφορες αντλίες παρά η υπερχείληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος