kosmidis 5 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2009 τι προτείνετε για αυτόματη αναπλήρωση νομίζω κάποιος κατασκευάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 5 Ιανουαρίου 2009 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2009 Για DIY δεν γνωριζω, γνωριζω ομως της Tunze που το εχω εδω και παρα πολλους μηνες και κανει καλη δουλεια με πολλες δικληδες ασφαλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 5 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2009 Για DIY δεν γνωριζω, γνωριζω ομως της Tunze που το εχω εδω και παρα πολλους μηνες και κανει καλη δουλεια με πολλες δικληδες ασφαλειας για δωσε μας ενα λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 5 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2009 http://www.tunze.com/149.html?&L=1&...=-infoxunter036 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tank 12 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Το καλύτερο μακράν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2010 και τα 270€ (αν δεν κάνω λάθος) δεν είναι άσχημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 12 Οκτωβρίου 2010 το diy μου κοστησε 60 ευρο σαν υλικα... με επιτιριτη σταθμης 3 σημειων και με αρκετη ασφαλεια μπορω να πω μιας και μου δουλευει εδω και 6 μηνες μια χαρα. το λεω γιατι η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη. το θεμα ειναι πως ειμαι ηλεκτρολογος και ηξερα να το συνδεσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 12 Οκτωβρίου 2010 έχεις κάνει σχετική παρουσίαση ή είναι μυστικό Θα ενδιέφερε πολλούς από εμάς να δούμε την κατασκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Για ακόμα μια φορα θα πω πως το φορουμ ειναι γεμάτο πληροφορίες και κάνοντας μία αναζητηση με τη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρείτε ότι χρειάζεστε!! Ορίστε λοιπόν αυτό που ζητάτε... Ο φιλος Σταθης εχει κανει μια παρουσιαση για τα μελη του φορουμ και όχι μονο.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=11123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Επίσης μπορείς να απευθυνθείς για έτοιμες φτηνές προτάσεις των 50 - 60 ευρώ, στα καταστήματα Water Waves και Azores. Αυτήν της TUNZE την λειτουργώ 3 χρόνια τώρα και δουλεύει άψογα, έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο από τι δικλείδες ασφαλείας που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος