kixlida 3 Ιανουαρίου 2009 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα ενιδριοφυλοι με τη μπορω να σινδιασω την cryptoheros nigrofasciatus???? μποριτε να μου απαντισετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 5 Ιανουαρίου 2009 Author #2 Share 5 Ιανουαρίου 2009 παιδια ξερει καποιος να μου απαντιση????για να μην τα εχω μονο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Ιανουαρίου 2009 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2009 (edited) Nα σε βοηθησω λιγο, ποσα λιτρα εχεις? Μονο αυτο το ψαρακι εχεις μεσα? Διαβασε και αυτο--> http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/...rofasciatus.htm Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 5 Ιανουαρίου 2009 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2009 80 ειναι και δεν θελω να τα αφησω μονα τους!τη προτινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2009 80 ειναι και δεν θελω να τα αφησω μονα τους!τη προτινετε? ειναι ζευγαρι?στο λεω γιατι σε περιοδο γεννας σε 80 λιτρα δυσκολο να βαλεις αλλο ψαρι μαζι με αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 5 Ιανουαρίου 2009 Author #6 Share 5 Ιανουαρίου 2009 εχω ενα θυλικο και 4 μικρα οταν μεφαλοσουν να τα κανω ζευγαρακι,αλλα εχω και ενα αλλο προβλιμα το θυλικο ξερο πος ειναι το αρσενικο πως θα το καταλαβω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Ιανουαρίου 2009 #7 Share 5 Ιανουαρίου 2009 Στο link που εδωσε ο φιλος Πανος σου εξηγει.Της θυληκιας το στερνο ειναι κατα διαστηματα πορτοκαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2009 (edited) Αστο με προλαβε ο Φωτης.. Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2009 Αστο με προλαβε ο Φωτης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 5 Ιανουαρίου 2009 Author #10 Share 5 Ιανουαρίου 2009 διλαδι το αρσενικο δεν εχεικοκκινο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος