Jump to content

Διαγραφή ποστ

Recommended Posts

Dias κανένα ποστ δεν έγινε διαγραφή στην αρχή τα είχα κάνει αόρατα και μετά που είδα ότι ενοχλήθηκες τα μετέφερα εδώ προσπαθώντας να εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα αλλά απλά θέλω τα θέματα να μην ξεφεύγουν από την ουσία τους και η ουσία τους καθορίζεται από το τίτλο τους και το αρχικό ποστ .

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παίρνεις προσωπικά !

Τώρα με αυτό που λες ότι έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο εγω δεν το γνωρίζω για τι ακριβώς μιλάς αλλά αν είναι πράγματι κάτι παρόμοιο .....έχεις άδικο .

Dias κανένα ποστ δεν έγινε διαγραφή στην αρχή τα είχα κάνει αόρατα και μετά που είδα ότι ενοχλήθηκες τα μετέφερα εδώ προσπαθώντας να εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα αλλά απλά θέλω τα θέματα να μην ξεφεύγουν από την ουσία τους και η ουσία τους καθορίζεται από το τίτλο τους και το αρχικό ποστ .

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα παίρνεις προσωπικά !

Τώρα με αυτό που λες ότι έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο εγω δεν το γνωρίζω για τι ακριβώς μιλάς αλλά αν είναι πράγματι κάτι παρόμοιο .....έχεις άδικο .

Εχεις χασει τη μπαλα Σταματη.

Μπορεί να έχεις δίκιο Dias και ζητάω συγνώμη γι αυτό .

Αλλά οφείλεις να μου αναγνωρίσεις τη προσπάθεια και τον αγώνα που κάνω για να διατηρηθούν οι δημοσιεύσεις εντός των θεμάτων και να μην ξεφεύγουν .

Μπορεί να έχεις δίκιο Dias και ζητάω συγνώμη γι αυτό .

Αλλά οφείλεις να μου αναγνωρίσεις τη προσπάθεια και τον αγώνα που κάνω για να διατηρηθούν οι δημοσιεύσεις εντός των θεμάτων και να μην ξεφεύγουν .

Φιλε Σταματη και φυσικα το αναγνωριζω και ειναι προς τιμην σου αυτο,γιατι μονο εσενα βλεπω να παλευεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...