akillis 31 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα...και με το καλο να μας ερθει το 2009!!! Μετα απο πολυ καιρο στο γλυκο νερο και με ενα μικρο nano reef 60 l, ειπα να κανω reef ενα rio 125 που το ειχα με αφρικανες...παρουσιαση θα κανω σε λιγες μερες μολις τελειωσω..!! Η απορια μου ειναι ...εχω φτιαξει ενα σαμπ και θελω να μου πειτε που μπενει ο εσθητηρας για την αναπληρωση απο την εξατμισει στο σαμπ.. 1.στον πρωτο θαλαμο της εισαγωγεις? 2.στο DSB/CHAETO θαλαμο? 3.η στο θαλαμο της αντλιας επιστροφης? Αυτα για την ωρα και θα τα λεμε σιγουρα!!!καλη χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 να πουμε στο 3..? καλη χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Η εξατμιση γινεται στο διαμερισμα της αντλιας επιστροφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Eυχαριστω παιδια...καλη χρονια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος