Νίκος_Κρικ 30 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά τα σχέδια άλλαξαν!!! Από το Rio 125 πήγαμε στο Rio 180. Ήρθε το ενυδρείο βγήκε το φίλτρο μπήκε η βάση μου έδωσε και ο φίλος Ισίδωρος 15 κιλά αραγωνιτη νεκρό τον οποίο τον ευχαριστώ παρααααααα πολύ. Επίσης υπάρχουν και 2 κοραλιες νούμερο 2 και 2 κουραλιες νάνο. Σας δείχνω πώς τοποθέτησα την βάση για τον βράχο. Απλά ένα ρύθμιση θέλουν τα ποδαράκια τα οποία θα τα κάνω αργότερα. Άφησα μπροστά χώρο για να μπορέσω να βάλω στο μέλλον τίποτα κοράλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 31 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Oτι θα μας τρελανεις τελειος ειναι σιγουρο! το σκιμερ κανει για τα λιτρα σου τελικα? αντε,καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 31 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 α!προχωρησες και για επιπλο αλλα και για sump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Oτι θα μας τρελανεις τελειος ειναι σιγουρο! το σκιμερ κανει για τα λιτρα σου τελικα? αντε,καλη συνεχεια! Ναι ειναι πολυ καλο.ειναι το Tmc V2 400.ολοι αυτο μου ειπαν οτι κανει και για 240 βεβαια στο 240 ειναι στο οριο οποτε εμενα ειναι μια χαρα!!! α!προχωρησες και για επιπλο αλλα και για sump? για επιπλο εχω δωσει τα μετρα και απο την νεα χρονια θα το εχω.Το ιδιο και το sump.Εδωσα το ενυδρειο του carrefour 120 το οποιο μου χαρισε ο γαμπρος μου στον nidal για sump και περιμενω την νεα χρονια.Επισης εχουν αγοραστει και 2 κοραλιες νουμερο 2 και 2 κοραλιες νανο,αλατι tropic marine Pro και ρεφρακτομετρο!!!μετα ειναι η αγορα μιας Α/Ο κτλ κτλ Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2008 - Νίκος_Κρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 31 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Αντε με το καλο,ξανα καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 31 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 φίλε τι πλαστικό είναι αυτό που έχεις κάνει την κατασκευή; Χρόνια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Το πλαστικο ειναι απο ενα μαγαζι στον πειραια.Οταν παω σπιτι θα σου γραψω και την διευθυνση.ειχε 15ευρω το καμματι.εγω να φανταστεις κρατησα το μισο.αν δεν χρειαστω το υπολοιπο θα στο δωσω.και τα ποδαρακια No 7 εινα απο το praktiker . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 31 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιοτατα! Ξεκινας οργανομενα, μ`αρεσει!! Περιμενουμε τα νεα σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 το πηρα το μαθημα μου απο τοτε που ειχα το boyu.αργα και σταθερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 σα να περνάς από ναρκοπέδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #11 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 καμια καλη προταση για κολημα του βραχου εκτος απο την παστα της tunze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 31 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα! Καλό στεραίωμα τα κομμάτια μεταξύ τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 με πλαστικά δεματικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 1 Ιανουαρίου 2009 #14 Share 1 Ιανουαρίου 2009 Απλα, τα δεματικα με τον καιρο θα θελουν αντικατασταση γιατι ξερενονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 1 Ιανουαρίου 2009 Author #15 Share 1 Ιανουαρίου 2009 :S οποτε μαλλον παμε ξανα στην κολλα tunze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidoros 2 Ιανουαρίου 2009 #16 Share 2 Ιανουαρίου 2009 Απλα, τα δεματικα με τον καιρο θα θελουν αντικατασταση γιατι ξερενονται Kαλη χρονια σε ολους! Νικο υπαρχουν δεματικα της 3Μ τα οποια ειναι πολυ χοντρα.Λογικα θα κρατανε και πολυ περισσοτερο(αν παθουν κατι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 2 Ιανουαρίου 2009 #17 Share 2 Ιανουαρίου 2009 Φίλε ευχαριστώ που προσφέρθηκες να μου δώσεις το πλαστικό, αλλά δεν το χρειάζομαι ακόμη. Απλά ως νεότερος ρώτησα τι είναι για να ξέρω γιατί πολλές φορές έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο για διαμόρφωση "βουνών" σε φυτεμένο ενυδρείο και φοβόμουν το πλαστικό γιια τυχόν τοξικές ουσίες. Όταν ξαναχρειαστώ, θα σου ζητήσω λεπτομέριες! Περιμένω να δω την τελική εικόνα του ενυδρείου σου! Κάτι μου λέει ότι θα βγει πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 2 Ιανουαρίου 2009 Author #18 Share 2 Ιανουαρίου 2009 μια ακομα ερωτηση παιδες οχι η τελευταια βεβαια εχω δει να πουλανε skimmer μεταχειρισμενα σε καλες τιμες.αν βρω καποιο να το παρω και να εχω 2???αξιζει η ειναι πεταμενα χρηματα???για overskimming λεω να θυμησω οτι εχω το TMC V2 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 3 Ιανουαρίου 2009 #19 Share 3 Ιανουαρίου 2009 θα το τσεκαρεις και αν ειναι σε καλη κατασταση γιατι οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 3 Ιανουαρίου 2009 Author #20 Share 3 Ιανουαρίου 2009 πηρα μια αποφαση.θα τριπησω το Rio για την υπερχιλιση για να ειναι ωραιες δουλειες.θα ρωτησω τον αντωνακακη αν το κανει αλλιως θα συμβουλευτω τον jumaru που το εχει κανει.ελπιζω να μην το κρατησω το ενυδρειο για σουροτηρει για τα μακαρονια και να πετυχει.keep walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Ιανουαρίου 2009 #21 Share 4 Ιανουαρίου 2009 Nικο,νομιζω σε ενδιαφερει. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=22926&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 4 Ιανουαρίου 2009 Author #22 Share 4 Ιανουαρίου 2009 thanks φιλε!!!αλλα μεχρι να φτιαξω το ντουλαπι το sump και να τρυπησω επιτυχος το ενυδρειο χωρις να σπασει εχουμε μελλον.η τιμη ειναι πολυ καλη και εσυ πιο καλος που με σκεφτηκες.απλα respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Ιανουαρίου 2009 #23 Share 4 Ιανουαρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 17 Ιανουαρίου 2009 Author #24 Share 17 Ιανουαρίου 2009 Επιτελους ηρθε και το επιπλο.αντε να προχωραμε σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 17 Ιανουαρίου 2009 #25 Share 17 Ιανουαρίου 2009 Πολύ όμορφο, Μπραβο! Ανοιξε το μας να το δουμε και απο μεσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος