Jump to content

Τελικά Rio 180!!!

Νίκος_Κρικ

Recommended Posts

Τελικά τα σχέδια άλλαξαν!!! Από το Rio 125 πήγαμε στο Rio 180. Ήρθε το ενυδρείο βγήκε το φίλτρο μπήκε η βάση μου έδωσε και ο φίλος Ισίδωρος 15 κιλά αραγωνιτη νεκρό τον οποίο τον ευχαριστώ παρααααααα πολύ. Επίσης υπάρχουν και 2 κοραλιες νούμερο 2 και 2 κουραλιες νάνο. Σας δείχνω πώς τοποθέτησα την βάση για τον βράχο. Απλά ένα ρύθμιση θέλουν τα ποδαράκια τα οποία θα τα κάνω αργότερα. Άφησα μπροστά χώρο για να μπορέσω να βάλω στο μέλλον τίποτα κοράλλια.

post-5701-1230669262_thumb.jpg

post-5701-1230669277_thumb.jpg

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Oτι θα μας τρελανεις τελειος ειναι σιγουρο! :thumbup:

το σκιμερ κανει για τα λιτρα σου τελικα?

αντε,καλη συνεχεια!

α!προχωρησες και για επιπλο αλλα και για sump?

Oτι θα μας τρελανεις τελειος ειναι σιγουρο! :thumbup:

το σκιμερ κανει για τα λιτρα σου τελικα?

αντε,καλη συνεχεια!

Ναι ειναι πολυ καλο.ειναι το Tmc V2 400.ολοι αυτο μου ειπαν οτι κανει και για 240 βεβαια στο 240 ειναι στο οριο οποτε εμενα ειναι μια χαρα!!!

α!προχωρησες και για επιπλο αλλα και για sump?

για επιπλο εχω δωσει τα μετρα και απο την νεα χρονια θα το εχω.Το ιδιο και το sump.Εδωσα το ενυδρειο του carrefour 120 το οποιο μου χαρισε ο γαμπρος μου στον nidal για sump και περιμενω την νεα χρονια.Επισης εχουν αγοραστει και 2 κοραλιες νουμερο 2 και 2 κοραλιες νανο,αλατι tropic marine Pro και ρεφρακτομετρο!!!μετα ειναι η αγορα μιας Α/Ο κτλ κτλ

Έγινε επεξεργασία - Νίκος_Κρικ

Αντε με το καλο,ξανα καλη συνεχεια!

φίλε τι πλαστικό είναι αυτό που έχεις κάνει την κατασκευή;

Χρόνια πολλά

Το πλαστικο ειναι απο ενα μαγαζι στον πειραια.Οταν παω σπιτι θα σου γραψω και την διευθυνση.ειχε 15ευρω το καμματι.εγω να φανταστεις κρατησα το μισο.αν δεν χρειαστω το υπολοιπο θα στο δωσω.και τα ποδαρακια No 7 εινα απο το praktiker .

το πηρα το μαθημα μου απο τοτε που ειχα το boyu.αργα και σταθερα!!!

καμια καλη προταση για κολημα του βραχου εκτος απο την παστα της tunze?

Απλα, τα δεματικα με τον καιρο θα θελουν αντικατασταση γιατι ξερενονται :thumbup:

Kαλη χρονια σε ολους!

Νικο υπαρχουν δεματικα της 3Μ τα οποια ειναι πολυ χοντρα.Λογικα θα κρατανε και πολυ περισσοτερο(αν παθουν κατι) :thumbup:

Φίλε ευχαριστώ που προσφέρθηκες να μου δώσεις το πλαστικό, αλλά δεν το χρειάζομαι ακόμη. Απλά ως νεότερος ρώτησα τι είναι για να ξέρω γιατί πολλές φορές έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο για διαμόρφωση "βουνών" σε φυτεμένο ενυδρείο και φοβόμουν το πλαστικό γιια τυχόν τοξικές ουσίες. Όταν ξαναχρειαστώ, θα σου ζητήσω λεπτομέριες!

Περιμένω να δω την τελική εικόνα του ενυδρείου σου! Κάτι μου λέει ότι θα βγει πολύ όμορφο!

μια ακομα ερωτηση παιδες οχι η τελευταια βεβαια :thumbup: εχω δει να πουλανε skimmer μεταχειρισμενα σε καλες τιμες.αν βρω καποιο να το παρω και να εχω 2???αξιζει η ειναι πεταμενα χρηματα???για overskimming λεω να θυμησω οτι εχω το TMC V2 400

πηρα μια αποφαση.θα τριπησω το Rio για την υπερχιλιση για να ειναι ωραιες δουλειες.θα ρωτησω τον αντωνακακη αν το κανει αλλιως θα συμβουλευτω τον jumaru που το εχει κανει.ελπιζω να μην το κρατησω το ενυδρειο για σουροτηρει για τα μακαρονια και να πετυχει.keep walking

Nικο,νομιζω σε ενδιαφερει.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=22926&hl=

thanks φιλε!!!αλλα μεχρι να φτιαξω το ντουλαπι το sump και να τρυπησω επιτυχος το ενυδρειο χωρις να σπασει εχουμε μελλον.η τιμη ειναι πολυ καλη και εσυ πιο καλος που με σκεφτηκες.απλα respect :huh:

:huh::thumbup::thumbup:

• 2 weeks later...

Επιτελους ηρθε και το επιπλο.αντε να προχωραμε σιγα σιγα :thumbup:

post-5701-1232221054_thumb.jpg

post-5701-1232221123_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...