Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Εχουμε και λεμε. Τα corydoras μου εμφανισαν κατι πραγματακια πανω στα πτερυγια τους, προσοχη -μονο εκει-, σε μεγεθος πλαναρια, και ειναι κολλημενα πανω τους. Δεν τους εδωσα στην αρχη σημασια και μετα απο αρκετο καιρο εγιναν πιο πολλα. Ετσι αποφασησα, και πηγα και πηρα ενα φαρμακο το οποιο ελεγε controls ectoparasites and fungal disorders- Sera Ectopur. Χε Χε εδω ειναι το καλυτερο, αλλες οδηγειες στα αγγλικα, αλλες στα γερμανικα και αλλες στα γαλλικα!!!! (Παλι καλα που ξερω πολλες γλωσσες)(Δεν τα διαβασα μονο εγω παιδια, μου γυαλισε το ματι μιλαμε!!) Ζηταω βοηθεια, τι φαρμακο ειναι αυτο και αν κανει στην περιπτωση μου. Αν οχι πιο να παρω.. Ευχαριστω παρα πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν μιλάς γι'αυτό που είναι σε μορφή σκόνης, είναι κάτι σαν το ΕΚΤΟΖΟΝ αλλά (νομίζω) λίγο πιο δυνατό.... Δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου και τί συνέπειες έχει το Ectopur στα υγιή ψάρια αλλά και στη βιολογία του φίλτρου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Παντως εριξα χθες μια δοση.. Μαλλον θα ριξω και σημερα.. Δουλεια ομως θα κανει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Παντως εριξα χθες μια δοση.. Μαλλον θα ριξω και σημερα.. Δουλεια ομως θα κανει?? Καραντίνα έχεις? Θα σου έλεγα ότι είναι να κάνεις, να το κάνεις σε καραντίνα! Περίμενε κάποιον να σου απαντήσει με σιγουριά....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Χι Χι υπαρχει και ενα θεμα, αντε πιασε ολα τα κορις Οκ ευχαριστω παντως.. Θα περιμενω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Χι Χι υπαρχει και ενα θεμα, αντε πιασε ολα τα κορις Οκ ευχαριστω παντως.. Θα περιμενω.. Αν είναι τα Panda ρίξε λίγο μπαμπού και θα μαζευτούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 0α-χ0-αχ-αχ0α0χ-χα-0-0χχα-0αχαχ0- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Up!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Δεν ειναι δυνατο φαρμακο αφου χρησιμοποιειται και για προληψη και δεν θα επιρρεασει τη βιολογια, αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι και δραστικο για θεραπεια σε προχωρημενη ασθενεια. Προσεξε γιατι περιεχει αλατι και ως γνωστον γατες και τετρας δεν το σηκωνουν. Οδηγιες στα ελληνικα θα βρεις εδω καπου στη μεση της 2ης σελιδας http://www.sera.de/fileadmin/gbi/sera_ectopur_36.07_int.pdf Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Οποτε δεν μας κανει.. Αυτο με το αλατι το σκεφτηκα και για αυτο εβαλα λιγοτερο.. Μην το κανω και θαλασσινο.. Καμια ιδεα για θεραπεια?? Ευχαριστω παντως..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 Μοιαζε με κατι απο εδω? http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpict...amp;GalleryId=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 Μοιαζε με κατι απο εδω? http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpict...amp;GalleryId=2 Πολύ καλό το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Δεκεμβρίου 2008 Author #13 Share 31 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Δεν μοιαζει καθολου με τιποτα με αυτα Να φοτο!! Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2008 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Ιανουαρίου 2009 Author #14 Share 1 Ιανουαρίου 2009 Up??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 3 Μαρτίου 2009 #15 Share 3 Μαρτίου 2009 Στα πιο πολλα post σου δε μπωρω να δω τις φωτογραφιες. Τι κανω λαθος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Μαρτίου 2009 Author #16 Share 3 Μαρτίου 2009 Στα πιο πολλα post σου δε μπωρω να δω τις φωτογραφιες. Τι κανω λαθος??? Τις εχω διαγραψει.... Γεμισε η μνημη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος