space 23 Ιανουαρίου 2010 #126 Share 23 Ιανουαρίου 2010 κανε ακομη μια μετρηση για τα νιτρικα γιατι μου φαινεται οτι πεσανε παρα πολλη γρηγορα .Αναφερεις οτι σε σε 20 μέρες περίπου τα νιτρικά από 50 - 60 που είχες πέσανε στο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 23 Ιανουαρίου 2010 Author #127 Share 23 Ιανουαρίου 2010 κανε ακομη μια μετρηση για τα νιτρικα γιατι μου φαινεται οτι πεσανε παρα πολλη γρηγορα .Αναφερεις οτι σε σε 20 μέρες περίπου τα νιτρικά από 50 - 60 που είχες πέσανε στο 5 Η αλήθεια είναι οτι τελευταία φορά που μέτρησα ήταν πριν κανα 2μηνο οπότε υπάρχει περίπτωση να είχαν πέσει με το καλό σκιμάρισμα του mce 600 και τις αλλαγές νερού. Θα ξαναμετρήσω για σιγουριά όμως και με άλλο τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 23 Ιανουαρίου 2010 #128 Share 23 Ιανουαρίου 2010 Στο reefaki μου προστέθηκαν 50 λίτρα ακόμα με την κατασκευή του σαμπ το οποίο περιέχει τον θερμοστάτη,άνθρακα - αντιφώσφορο, διαμέρισμα με λίγο ζβ και chaeto (η οποία μεγαλώνει γρήγορα θα έλεγα, φωτίζεται με λάμπα παρόμοια με αυτήυτή) και την χτυπάει ένας maxijet 900, και τέλος την αντλία επιστροφής. Σε 20 μέρες περίπου τα νιτρικά από 50 - 60 που είχαν ξεφύγει πέσανε στο 5 επιτέλους Στην πλάτη του ενυδρείου μπήκε κρεμάστηκε ένα Deltec mce 600 και δίπλα είναι η εξωτερική υπερχείλιση CPR CS 50. Η 2 korallia 2 αντικαταστάθηκαν με έναν vortech mp20 όπου είναι σε short pulse mode και η κίνηση που δίνει στο νερό είναι άψογη και τα ζωντανά μου φαίνεται να το έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα Και τέλος προστέθηκε μία Τ5 24w 15000k και έτσι τώρα είναι 132w σύνολο. Έχουν προστεθεί και κοραλλάκια και ένα απτα αγαπημένα μου που μπήκε τελευταία είναι η echinophyllia! Σύντομα θα σηκώσω και άλλες πολύ καλή όλοι η αναβάθμιση καθώς και τα ζωντανά σου . Καλή συνέχεια !!! θα θέλαμε ένα ολοκληρωμένο φωτορεπόρταζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Ιανουαρίου 2010 #129 Share 23 Ιανουαρίου 2010 ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 23 Ιανουαρίου 2010 Author #130 Share 23 Ιανουαρίου 2010 πολύ καλή όλοι η αναβάθμιση καθώς και τα ζωντανά σου . Καλή συνέχεια !!! θα θέλαμε ένα ολοκληρωμένο φωτορεπόρταζ Σύντομα Πάνο θα κάνω update με πολλές φώτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 5 Φεβρουαρίου 2010 #131 Share 5 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε vagoura απο που η mp20 και ποσο κοστισε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 6 Φεβρουαρίου 2010 #132 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Μραβo ωραια προχωραει ο υφαλος σου .... μια ερωτηση την λαμπα για την αλγη απο που την προμηθευτηκες πως την βλεπεις η την αναπτηξη της chaeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #133 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε vagoura απο που η mp20 και ποσο κοστισε ? Απο reefkeepers την πήρα περίπου 260 ευρό. Μραβo ωραια προχωραει ο υφαλος σου .... μια ερωτηση την λαμπα για την αλγη απο που την προμηθευτηκες πως την βλεπεις η την αναπτηξη της chaeto? Την λάμπα την βρήκα στα praktiker και η άλγη έχει τρελή ανάπτυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #134 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Είχα κάποια προβληματάκια αυτό το καιρό τα οποία όμως βγαίνουν εις πέρας σιγά σιγά. Αρχικά είχα έξαρση διατομικής άλγης στον αραγωνίτη μετά την προσθήκη του σαμπ και την αύξηση του φωτισμού. Το παλεύω ακόμα με καλή οξυγόνωση, συχνές αλλαγές άνθρακα και αντιφώσφορο και κάθε 15 μέρες αλλαγή 25-30 λίτρα. Επίσης αυτόν τον μήνα άλλαξα μεμβράνη και ρητίνη στην Α/Ο!! Βλέπω ότι υποχωρεί σιγά σιγά και κάνω υπομονή να δούμε!! Έβγαλα ένα Amphiprion perideraion που είχα σχεδόν απτήν αρχή γιατί είχε γίνει επιθετικό με τους occelaris και τα ενοχλούσε συνέχεια, Και μόλις έβαλα φραγκάκια Montipora digitata απτόν φίλο Βασίλη_29, o bicolor blenny άρχισε να τα τσιμπολογάει και δεν ανοίγανε παρα μόνο το βράδυ που κοιμόταν ο αληταράς!! Τα νιτρικά είναι πλέον μη ανιχνεύσιμα και αρχίζω και βλέπω επιτέλους λίγο χρωματάκι!! Ένα update με πολλές φώτο!!(ελπίζω να μην σας κουράσω ) Έκλεισε και ένα Χρόνο το υφαλάκι μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #135 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Enjoy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #136 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #137 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Φεβρουαρίου 2010 #138 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Vagouras...Μηπως εισαι Παναθηναϊκος..?? Ο Υφαλος εχει γινει απιστευτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #139 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος και οι ολόσωμες!! Ελπίζω να σας αρέσει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #140 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Vagouras...Μηπως εισαι Παναθηναϊκος..?? Ο Υφαλος εχει γινει απιστευτος Δεν είμαι Παναθηναϊκός..... είμαι reefας φανατικός!!! Ευχαριστώ Koing!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Φεβρουαρίου 2010 #141 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Θα επρεπε να εισαι φιλε μου! Πολυ ομορφο και σου εχω ξαναπει τον θαυμασμο μου!μες στο ποτηρακι με το διχτακυ τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 25 Φεβρουαρίου 2010 Author #142 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Θα επρεπε να εισαι φιλε μου! Πολυ ομορφο και σου εχω ξαναπει τον θαυμασμο μου!μες στο ποτηρακι με το διχτακυ τι ειναι? Είναι μια γαλάζια μικρή ρικόρντια και την έχω βάλει στο ποτηράκι μαζί με βραχάκια για να κολλήσει σε ένα απαυτά και να την τοποθετήσω κάπου εύκολα με λίγη επόξη. Ετοιμάζω μια πολύ ωραία εξέδρα μόνο με ρικόρντιες!! Σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Και μην με σνομπάρετε παιδιά, ούτε Ολυμπιακός είμαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 25 Φεβρουαρίου 2010 #143 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ωραια πραγματα!!!καλη συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 25 Φεβρουαρίου 2010 #144 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 super απλα super αν ησουν και βαζελος ολα τελεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 26 Φεβρουαρίου 2010 Author #145 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 1 Μαρτίου 2010 Author #146 Share 1 Μαρτίου 2010 Τελικά όσο πιο πολλές ώρες παρατηρείς το ενυδρείο σου τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να δείς κάτι σπάνιο!! Πέτυχα ένα σαλιγκάρι, tectus νομίζω πως είναι, σε φάση ακατάλληλη για ανηλίκους Και ένα βίντεο!! http://s663.photobucket.com/albums/uu353/v...nt=Untitled.flv Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 22 Μαρτίου 2010 #147 Share 22 Μαρτίου 2010 Να υποθεσω πως ειναι αρσενικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Μαρτίου 2010 #148 Share 22 Μαρτίου 2010 Μαγεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 22 Μαρτίου 2010 #149 Share 22 Μαρτίου 2010 Τι ειπες τωρα!!! πως την προλαβες και την κατεγραψες την φαση αυτη??απιστευτο!!! Ωραιος ο tectus !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 22 Μαρτίου 2010 Author #150 Share 22 Μαρτίου 2010 Τι ειπες τωρα!!! πως την προλαβες και την κατεγραψες την φαση αυτη??απιστευτο!!! Ωραιος ο tectus !!!!!!! H φάση αυτή ήταν επαναλαμβανόμενη και είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά!! Ο reefοκοσμος είναι απλά μαγεία όπως είπε και ο Άκης!! Παρατηρώντας βλέπεις φαινόμενα που ούτε καν φαντάζεσαι ότι μπορεί να συμβούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος