Jump to content

Ενα ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ που σοκαρει......

Recommended Posts

Παιδια εγω δεν αντεξα να το δω.Υπαρχουν τοσοι πολλα καθικια εκει που σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι απο τα νευρα σου.

Συγνωμη,αλλα κακως το ανεβασες,ειδικα τετοιες μερες.Δεν κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου.Ουτε αντεξα να το δω.............

Συγνωμη,αλλα κακως το ανεβασες,ειδικα τετοιες μερες

Συγνωμη και απο εμενα αλλα η αληθεια ειναι ωμη και δε μπορει να κρυφτει .

Λυπαμαι που ειμαι ανθρωπος και ζω σε αυτο το πλανητη ........

Κριμα ..... ολα τα ζωντανα εχουν ψυχη.

Δυστυχώς μας λείπει ο σεβασμός ....και η παιδεία .

Βέβαια αν υπήρχε και λίγο φιλότιμο .......

Για πολλοστή φορά θα συμφωνήσω με τον Σταμάτη και θα πω πως το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων είναι η παιδεία! Από την άλλη σκέφτομαι να ρίξω τρελά μπινελίκια και κατάρες σε διάφορους χαρακτήρες του ντοκυμαντέρ, αλλά δεν θα πιάσουν και θα φάω τσάμπα BAN! Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι γιατί δεν αξιοποιείται σωστά η θανατική καταδίκη σε ανθρώπους!!!

Κάποτε μου είχανε πει για κάποιο κίνημα/αίρεση όπου πίστευαν πως οι άνθρωποι είναι το "καρκίνομα" της Γης και πως θα πρέπει να πάψουμε να αναπαραγόμαστε, ούτως ώστε να εξαφανιστούμε και να μπορέσουν η γη και η φύση να βρουν τον δρόμο τους. Φυσικά τους χαρακτήρισα γραφικούς... Αναρωτιέμαι όμως μήπως τελικά έχουν δίκιο....

σοκαριστικο βιντεο.......καλα εκανες καο το εβαλες για να βλεπουμε και καποια γουρουνια που κυκλοφορουν αναμεσα μας.....ολοι αιτοι θελουν θανατικη ποινη αλλα και οι ιδιοκτητες που τα περνουν και μετα δεν μπορουν να τα φροντισουν και τα πετανε στους δρομους....αναθεμα τους.........

Δεν μπόρεσα να το δώ όλο (μέχρι το σκουπιδιάρικο και πολύ ήταν). Λοιπόν αν ένα μικρό απόσπασμα από αυτό το βίντεο έπαιζε καθημερινά στα κανάλια όσο σκληρό και αν είναι, πολλές καρδιές θα μαλάκωναν και πολλά παιδάκια μεγαλώνοντας δεν θα γίνονταν σαν αυτούς, πιο ζώα και απ' τα ζώα!!!

Αντεξα και το ειδα μεχρι το τελος .

Απο χθες χορτοφαγος.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470

Για τους φιλους που δεν το εχουν δει ολο το ντοκυμαντερ, δεν αναφερεται τοσο στα κατοικιδια αλλα περισσοτερο (στη συνεχεια) στα ζωα προς "καταναλωση" και το τροπο εκτροφης και σφαγης τους

Φυσικα φιλε Κωστα δεν κρινω την αποφαση σου, εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις, η γνωμη μου ομως ειναι οτι δεν ειναι λυση η χορτοφαγια.

Αλλωστε σε αλλα ντοκυμαντερ εχει αποδειχθει οτι και τα φυτα αισθανονται και νιωθουν πονο (αν το κανεις μονο για αυτο το λογο).

Απο την αλλη ο ανθρωπος ειναι παμφαγο ον και χρειαζεται πληρη διατροφη.

Κοιταχτε κι αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1600934

Η λυση για μενα ειναι (οπως σε ολα τα προβληματα) η παιδεια, και ο ελεγχος στη διαδικασια.

Το ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ δεν αναφερεται μονο σε κατοικιδια ... αν σας απασχολει καλο ειναι να το δειτε μεχρι το τελος .... οσο σκληρο και αν ειναι.

Φιλε Σπυρο ο ανθρωπος μπορει να εχει πληρη διατροφη και χωρις κρεας,αλλα θελει λιγο ερευνα .Προσωπικα δε ξανατρωω κρεας - μονο ψαρι και χορτα.

Πιστευω οτι ο ελεγχος στη διαδικασια και 300 χρονια να περασουν τιποτα δε θα γινει ...το χρημα ειναι πανω απο ολα.

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει καλό και κακό, όπως δεν υπάρχει φυσικό και αφύσικο.

Όλα είναι μέρος της εξελικτικής διαδικασίας.

Είναι φυσιολογικό να αλληλοβοηθούνται οι άνθρωποι όπως και να σκοτώνονται άνθρωποι μεταξύ τους, είναι φυσιολογικό να βασανίζονται ζώα, είναι φυσιολογικό να καταστρέφεται ο Αμαζόνιος αλλά είναι φυσιολογικό να προστετεύεται και η φύση, είναι φυσιολογικό κάποιοι να ανησυχούν, είναι φυσιολογικό κάποιοι να αντιδρούν, υπάρχει το όλο και είμαστε μέρος του και υπάρχει κανέναν λόγος να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους ως κάτι ξένο προς το όλο.

Επίσης είναι φυσιολογικό κάποιοι να διαφωνούν με κάποιον όπως και κάποιοι να συμφωνούν, κάποιοι να φανατίζονται με τις ιδέες τους, τις θρησκείες τους και και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί παρατηρητές σε όλα αυτά ψάχνοντας τη δική τους αλήθεια.

Αλλά σε τέτοια ντοκυμαντέρ αλλά και καθημερινότητα, βλέποντας τόση βία, μου έρχεται στο μυαλό κάτι αντίθετο προς την εξέλιξή μου, σκέφτομαι οτι η πνευματική μου εξέλιξη επιταχύνεται με την ευαισθησία και οτι είναι σαφείς για εμένα οι στιγμές και οι εμπειρίες που με ανεβάζουν ψηλότερα αλλά και αυτές που με ρίχνουν και με μπλοκάρουν.

Αλλά και πάλι όσο επικεντρώνεσαι σε κάτι που σε ρίχνει, τόσο καθυστερείς τη δική σου αλήθεια και ευτυχία.

Έτσι βλέπουμε οτι έννοιες που αντιλαμβανόμαστε ως αρνητικές, όπως βία, φανατισμός, ψέμα, μίσος, καταστροφή, μιζέρια, πλεονεξία κλπ... πάνε προς τα πίσω την πνευματική εξέλιξη του μοναδικού είδους που εξελίσσεται πνευματικά μέσα σε μια ζωή, του ανθρώπου. Επίσης είναι αυτοκακαστροφικές, αφού η ιατρική και η ψυχολογία πλέον παραδέχονται και λαμβάνουν υπ' όψιν οτι η κακή ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου λόγω επιροής των αρνητικών αυτών εννοιών σε αυτόν, μπορούν να δημιουργήσουν παθολογικές καταστάσεις, αρρώστιες κλπ.

Αντίθετα οι έννοιες που αντιλαμβανόμαστε ως θετικές όπως αγάπη, αλληλεγγύη, δημιουργία, αλήθεια, ελευθερία, ευτυχία κλπ... δίνουν στον άνθρωπο την ώθηση για να ανακαλύψει ακόμα υψηλότερα επίπεδα ύπαρξης, και πάλι υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που το αποδεικνύουν, με περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοθεραπεύτηκαν λόγω καλής ψυχολογικής κατάστασης με την επιροή αυτών των θετικών εννοιών πάνω τους.

Όλες αυτές τις αμπελοσοφίες τις ανέφερα για να στηρίξω κάτι που αλλιώς θα φαινόταν σαν δόγμα:

Οι πράξεις, εμπειρίες και καταστάσεις που προκαλούν σε εμάς και τους γύρω μας αρνητικά συναισθήματα και δυσφορία, είναι αντίθετα προς την ίδια μας την ύπαρξη αφού μας αυτοκαταστρέφουν. Ακόμα και αν, ως μέρος του όλου, ακόμα και αυτές οι πράξεις θα θεωρηθούν φυσιολογικές, φαίνεται πως οι αρνητικές πράξεις που παρατηρούμε καθημερινά, προκαλούν στο είδος μας κάτι που κανένα άλλο είδος δεν κάνει, την αυτοκαταστροφή.

Αυτό και μόνο είναι, φαινομενικά και εντός εισαγωγικών, μη φυσιολογικό και νομίζω οτι αξίζει να ληφθεί υπ' όψιν από όλους τους ανθρώπους, ανεξατρήτως συμφερόντων, παράταξης, εθνικότητας και τάξης. Είναι το μοναδικό όριο στο χάος που προκαλεί η θέση: "όλα είναι φυσιολογικά αφού όλα ανήκουν στη φύση"

Συγνωμη,αλλα κακως το ανεβασες,ειδικα τετοιες μερες.Δεν κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου.Ουτε αντεξα να το δω.............

Ασε DIAS εσενα σε τσακωσα εδω -

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=22340

Και ελεγα τι μου θυμιζεις....

Ασε DIAS εσενα σε τσακωσα εδω -

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=22340

Και ελεγα τι μου θυμιζεις....

Τουλάχιστον είχε το φιλότιμο και το έβαλε σε αγγελία όχι σαν μερικούς που τα πάνε στα βουνά και τα παρατάνε στην καλύτερη ή τα θανατώνουν στην χειρότερη!!!

εγω απλα απογοητευτηκα..........

πιστευα πως στον 21ο αιωνα θα ειχαν εξελιχθει τα πραγματα.

βεβαια με αυτο το video η δικια μας καρδουλα ποναει κ κανενος αλλου.

τι μπορουμε να αλλαξουμε?

να μην τρωμε κρεας?

να μην φοραμε δερματινα παπουτσια κ σακακια?

να μην εχουμε κατοικιδια?

δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

αν γινοταν θα το ειχαν κανει ηδη οι οικολογικες οργανωσεις. ή μηπως δεν ξερουν τι γινεται?

δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

προτεινω σε οσους δεν το εχουν δει να μηνμπουν στην διαδικασια εκτος αν εχουν γερο στομαχι κ διαθεση να χαλαστουν...

το συμπερασμα μου ειναι οτι κακος ανεβηκε αυτο το video ειδικα τετοιες μερες.

καλυτερα στην αγνοια.... και ομως......

1) Υποστηρίζω πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ το βίντεο ανέβηκε και μάλιστα προτείνω να αγκιστρωθεί κι όλας!!!! Και το λέω σοβαρά, όπως έγινε ατίστοιχα και με τη σφαγή των δελφινιών! Η άγνοια δεν είναι λύση! Και όσοι δεν μπορούν να το δουν ας προσπαθήσουν.... προσωπικά πιστεύω πως ΠΡΕΠΕΙ! Χίλιες φορές να ξενερώνουμε με την αλήθεια παρά να χασκογελάμε σαν χαζογκόμενες της μεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης, μέσα στην άγνοια!

2) Όσους "πήρε από κάτω" αυτό το βίντεο, πολύ κακώς και δεν νομίζω πως αυτός είναι οι σκοπός του! Πρέπει τέτοιες καταστάσεις να δυναμώνουν χαρακτήρα μας και να μας οδηγούν σε σωστότερα μονοπάτια, ώστε να μπορέσουμε να τα μεταδώσουμε στις επερχόμενες γενιές! Προσωπικά υπόσχομαι να μην ξαναπειράξω γάτα....

3) Η χορτοφαγία και η γενικότερη αποχή από λευκό και κόκκινο κρέας δεν είναι λύση! Αύριο θα δούμε ένα ντοκυμαντέρ για το πως μεγαλώνουν τα ψάρια στα ιχθυοτροφία και θα ξενερώσουμε! Μεθάυριο θα δούμε ένα άλλο για τα λιπάσματα που ρίχνουν στα φυτά και το γενικότερο κακό που προκαλούν στην φύση και στο περιβάλλον και θα ξαναξενερώσουμε! Οπότε τί θα κάνουμε? Θα πάρουμε ένα σκοινί και θα κρεμαστούμε ή θα κάνουμε ασκητική ζωή? Ακόμα και ασκητική ζωή να αποφασίσω να κάνω, εγώ ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν μπορώ να δω και το πως να φτιάχνω το δικό μου σπιτικό ψωμί και μπιφτέκια σόγιας!!!

4) Όσο υπάρχουν άνθρωποι αυτά τα φαινόμενα θα υπάρχουν! Η έλλειψη παιδείας είναι ένα αναπόφεκτο πρόβλημα. Το θέμα είναι να γίνει η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!

Έχω και άλλα, αλλά νυστάζω!

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Στο πρωτο δεν θα συμφωνησω μαζι σου,εγω δεν εχω τα αντερα να το δω!αυτο δεν με κανει χαζογκομενα ουτε ζω στην αγνοια για το τι συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις!

Τουλάχιστον είχε το φιλότιμο και το έβαλε σε αγγελία όχι σαν μερικούς που τα πάνε στα βουνά και τα παρατάνε στην καλύτερη ή τα θανατώνουν στην χειρότερη!!!

πολυ σωστα :thumbup:

Στο πρωτο δεν θα συμφωνησω μαζι σου,εγω δεν εχω τα αντερα να το δω!αυτο δεν με κανει χαζογκομενα ουτε ζω στην αγνοια για το τι συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις!

Δεν είπα πως όποιος δεν το δει ζει στην άγνοια και είναι χαζογκόμενα... Αλλά ο φίλος antonis t83 εξέφρασε μία άποψη υπέρ της άγνοιας (έστω κι αν νομίζω πως δεν το πιστεύει) στην οποία διαφωνώ καθέτως!

Τώρα για το αν μπορείς να το δεις ή όχι... θέλει και άντερα, αλλά καλό θα ήταν να γίνει μία παραπάνω προσπάθεια!

*edit* Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως το μίσος είναι ένα πολύ οφέλημο συναίσθημα στις εποχές που ζούμε και αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα... Και το βίντεο αυτό μόνο μίσος μου δημιούργησε!!!

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Δυνατό ντοκυμαντέρ!!! ...για τους "Πολεμιστές του Φωτός" και όσους δε φοβούνται να αντικρύσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάματα!

Πιστέψτε με, δεν είναι περισσότερο σοκαριστικό από τις ωμότητες των πολέμων (βλ. Λωρίδα της Γάζας) που βλέπουμε από τη TV και τα αιματοβαμένα θρίλερ και τις ταινίες του Ταραντίνο! Όσοι το δούν μέχρι το τέλος, θα έχουν σαν "bonus" τη λύση ή την απάντηση στο τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας!!!

Είναι μιά άριστη ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τι θέλουμε ενόψει του "New Year's resolution" και μια πολύτιμη πρόταση για ένα νέο, λιγότερο "ανθρωποκεντρικό" τρόπο ζωής-σκέψης, χωρίς εξαντλητικές χορτοφαγικές δίαιτες και ακρότητες τύπου "lifestyle"!

Α, και να είστε σίγουροι ΟΛΟΙ, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που τόσο ωμά περιγράφει αυτό το φίλμ!!! :D

Γιαυτό, βγάλτε το κεφάλι από την άμμο, ανοίχτε τα μάτια και ελάτε να αλλάξουμε μυαλά το γρηγορότερο!

Hippy New Year σε όλους! :thumbup:

PS:...αυτά τα τρία στάδια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τα οποία ανοίγει το φίλμ, τι να είναι άραγε...? Ξέρει κανείς? :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - aquarius

Δυνατό ντοκυμαντέρ!!! ...για τους "Πολεμιστές του Φωτός" και όσους δε φοβούνται να αντικρύσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάματα!

Πιστέψτε με, δεν είναι περισσότερο σοκαριστικό από τις ωμότητες των πολέμων (βλ. Λωρίδα της Γάζας) που βλέπουμε από τη TV και τα αιματοβαμένα θρίλερ και τις ταινίες του Ταραντίνο! Όσοι το δούν μέχρι το τέλος, θα έχουν σαν "bonus" τη λύση ή την απάντηση στο τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας!!!

Είναι μιά άριστη ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τι θέλουμε ενόψει του "New Year's resolution" και μια πολύτιμη πρόταση για ένα νέο, λιγότερο "ανθρωποκεντρικό" τρόπο ζωής-σκέψης, χωρίς εξαντλητικές χορτοφαγικές δίαιτες και ακρότητες τύπου "lifestyle"!

Α, και να είστε σίγουροι ΟΛΟΙ, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που τόσο ωμά περιγράφει αυτό το φίλμ!!! angry.gif

Γιαυτό, βγάλτε το κεφάλι από την άμμο, ανοίχτε τα μάτια και ελάτε να αλλάξουμε μυαλά το γρηγορότερο!

:thumbup::thumbup::D

Section mod note :

Το θέμα ζητήθηκε να γίνει ανακοίνωση έτσι όμως όπως εξελίσσεται η συζήτηση δεν βοηθά στο να γίνει κάτι τέτοιο .

Έγινε διαγραφή σε κάποιες δημοσιεύσεις λόγο του οτι ξέφευγαν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις , και μια διαγραφή που ήταν ολόκληρη στα αγγλικά χωρίς μετάφραση .

Εδώ να πω οτι καλό είναι να μπορουμε όλοι να παρακολουθήσουμε ενα θέμα , εαν γράφονται κάποια πράγματα σε άλλη γλώσσα , δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση αυτοί που δεν τη γνωρίζουν .

Παρακαλώ πολύ σεβασμός από όλους προς όλους , η κάθε άποψη είναι σεβαστή και καλό είναι να γράφει ο κάθε ένας την άποψή του χωρίς να σχολιάζει την άποψη του άλλου , εκτός και εάν ανοιχτεί ένα νέο θέμα που σκοπό θα έχει το σχολιασμό μιας άποψης .

PS:...αυτά τα τρία στάδια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τα οποία ανοίγει το φίλμ, τι να είναι άραγε...? Ξέρει κανείς?

http://www.naturalnews.com/024961.html

Επειδη εδω λεει πραγματικα την αληθεια δε μπορω να μη το βαλω.

Θα προσπαθησω να το μεταφρασω και θα το ανεβασω μεχρι τοτε το λινκ

ειναι πανω για αυτους που ξερουν αγγλικα.

Νικο δεν εχω κατι μαζι σου και ουτε σου επιτεθηκα ...πιστευω με

παρεξηγησες αδικα.

Σταματη κριμα που εσβησες το ομορφο 2ρο ποστ του aquarius δεν ελεγε

κατι κακο δε μπορω να καταλαβω γιατι το εκανες αυτο.

http://www.naturalnews.com/024961.html

Σταματη κριμα που εσβησες το ομορφο 2ρο ποστ του aquarius δεν ελεγε

κατι κακο δε μπορω να καταλαβω γιατι το εκανες αυτο.

Είχε μέσα παράθεση από ποστ που σβήστηκε .

Παρακαλώ πολύ διαβάστε εδώ.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=22864

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...