lazos79 29 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας και παλι και χρονια πολλα. προσπαθω να ανεβασω μια φωτο με το ενυδρειο μου για να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δεν την βλεπω στις νεες καταχωρισεις.τι λαθος κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας και παλι και χρονια πολλα. προσπαθω να ανεβασω μια φωτο με το ενυδρειο μου για να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δεν την βλεπω στις νεες καταχωρισεις.τι λαθος κανω? Φρόντισε η φωτογεραφία να μην ξεπερνάει τα 800x600 pixels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazos79 29 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 Φρόντισε η φωτογεραφία να μην ξεπερνάει τα 800x600 pixels! την εχω βγαλει με το κινητο μου 5mpx μαλλον γιαυτο.αλλα φωτο με 800χ600 λιγο δισκολο δεν ειναι ( την σημερον ημερα?) τελος παντων σε ευχαριστω παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 την εχω βγαλει με το κινητο μου 5mpx μαλλον γιαυτο.αλλα φωτο με 800χ600 λιγο δισκολο δεν ειναι ( την σημερον ημερα?) τελος παντων σε ευχαριστω παντος. Πέρασε την σε κάποιο πρόγραμματάκι επεξεργασίας και μίκρυνέ την! Αν είναι 5mp σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη! Από την άλλη μπορείς να ανοίξεις έναν λιγαριασμό στο photobucket.com και να σηκώνεις εκεί φωτογραφίες, ενώ θα μπορείς να τις βάζεις στα τόπικς με άμεσο link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazos79 29 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 Πέρασε την σε κάποιο πρόγραμματάκι επεξεργασίας και μίκρυνέ την! Αν είναι 5mp σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη! Από την άλλη μπορείς να ανοίξεις έναν λιγαριασμό στο photobucket.com και να σηκώνεις εκεί φωτογραφίες, ενώ θα μπορείς να τις βάζεις στα τόπικς με άμεσο link. οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος