vro 17 Ιανουαρίου 2009 #26 Share 17 Ιανουαρίου 2009 επειδη ειμαι ψιλοασχετος....Αν εχεις φυτα στο ενυδρειο, δε χρειαζεσαι αεραντλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 17 Ιανουαρίου 2009 #27 Share 17 Ιανουαρίου 2009 επειδη ειμαι ψιλοασχετος....Αν εχεις φυτα στο ενυδρειο, δε χρειαζεσαι αεραντλια; Μπορεις να κανεις αναταραξη του νερου απο την εξοδο του φιλτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Ιανουαρίου 2009 #28 Share 17 Ιανουαρίου 2009 ειδικά αν έχεις φυτά στο ενυδρείο δεν χρειάζεσαι ανατάραξη. Ανατάραξη θέλουμε γιατί έτσι γίνεται η ανταλλαγή αεριών στο ενυδρείο μας, που σημαίνει ότι βγαίνει το CO2 που είναι κακό για τα ψαράκια και μπαίνει Ο2 που είναι απαραίτητο για αυτά. Όταν έχεις φυτά όμως, παράγουν Ο2 και απορροφούν CO2. Μάλιστα σε πυκνοφυτεμένα ενυδρεία κατά τη διάρκεια της μέρας το υπάρχουν CO2 δεν αρκεί και προσθέτουμε επιπλέον με διάφορες τεχνικές. Παράλληλα τα φυτά παράγουν Ο2, οπότε η ανατάραξη μόνο κακό μπορεί να κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 17 Ιανουαρίου 2009 #29 Share 17 Ιανουαρίου 2009 (edited) ειδικά αν έχεις φυτά στο ενυδρείο δεν χρειάζεσαι ανατάραξη. Ανατάραξη θέλουμε γιατί έτσι γίνεται η ανταλλαγή αεριών στο ενυδρείο μας, που σημαίνει ότι βγαίνει το CO2 που είναι κακό για τα ψαράκια και μπαίνει Ο2 που είναι απαραίτητο για αυτά. Όταν έχεις φυτά όμως, παράγουν Ο2 και απορροφούν CO2. Μάλιστα σε πυκνοφυτεμένα ενυδρεία κατά τη διάρκεια της μέρας το υπάρχουν CO2 δεν αρκεί και προσθέτουμε επιπλέον με διάφορες τεχνικές. Παράλληλα τα φυτά παράγουν Ο2, οπότε η ανατάραξη μόνο κακό μπορεί να κάνει. Σ ενα ενυδρειο φυτεμενο αρκετα ετσι ειναι οπως τα λες, ομως οι γαριδες κανονικα δεν χρειαζονται τετοιο βιοτοπο. Χρειαζονται ακρετο οξυγονο και πολυ καθαρο νερο, παντελως καθαρο απο λιπασματα κ.α Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2009 - kanarini Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 17 Ιανουαρίου 2009 Author #30 Share 17 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Για τα φυτά δεν χρειάζεται αναταραξη. Για τις γαρίδες χρειάζεται. Οπότε τι προτινεται να κάνω? Και η κρούστα στην επιφάνεια τι μπορεί να ειναι?εμφανίστικε μετά απο αλαγη νερού που κάνω καθε βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 18 Ιανουαρίου 2009 Author #31 Share 18 Ιανουαρίου 2009 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 26 Ιανουαρίου 2009 Author #32 Share 26 Ιανουαρίου 2009 Νέες φότο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Ιανουαρίου 2009 #33 Share 26 Ιανουαρίου 2009 (edited) Αυξήθηκαν οι red crystal ή ιδέα μου; Πανέμορφες Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2009 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 26 Ιανουαρίου 2009 Author #34 Share 26 Ιανουαρίου 2009 Τωρα υπάρχουν 7 red crystal, 1 green και 2 amano το οποιο είναι και ζευγαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Ιανουαρίου 2009 #35 Share 26 Ιανουαρίου 2009 H Ηarlequin? Δεν σου άντεξε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Ιανουαρίου 2009 #36 Share 26 Ιανουαρίου 2009 (edited) H Ηarlequin? Δεν σου άντεξε; *ουπς κολλησε το κομπιούτερ, σορυ για το διπλό ποστ Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2009 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 26 Ιανουαρίου 2009 Author #37 Share 26 Ιανουαρίου 2009 Εχω να την δώ καμια βδομάδα οπότε φαντάζομαι πως δεν αντεξε και ήτανε πανέμορφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Ιανουαρίου 2009 #38 Share 26 Ιανουαρίου 2009 Και γω.... έχασα τις cardinal μου Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 1 Φεβρουαρίου 2009 Author #39 Share 1 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον παιδιά ευχαριστα νέα!! Σήμερα το πρωί την ώρα που εριξα την τροφή και τις παρατηρούσα να τρώνε διαπίστωσα οτι οι 4 απτης 7 crystal red εχουν αυγά στην κοιλιά τους .Ξετρελάθηκα! Δεν το περίμενα τοσο γρήγορα!! Ελπίζω σύντομα να έχουμε γενιτούρια! Διάβασα οτι κάνουν περίπου 3 με 4 εβδομάδες για να βγούν τα γαριδάκια. Αν μπορέσω αυριο θα ανεβάσω και φότο. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει περίπτοση αποτυχίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #40 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει περίπτοση αποτυχίας! Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 2 Φεβρουαρίου 2009 #41 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! Στις αλλαγές. Το νερό που προσθέτεις να έχει τις ίδιες παραμέτρους (π.χ. θερμοκρασία) με το νερό του ενυδρείου σου. Αν προσέξεις αυτό τοτε σε λίγο θα έχεις πολλάαααααααααααααα μωρά. Με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
john-john 13 Φεβρουαρίου 2009 #42 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά πανέμορφες οι γαριδουλες κ με το καλό τα γεννητουρια ... Έχω κ εγω 3 γαριδούλες με 15 αρλεκινους και σαλιγκαρια σε ενα 100lt αλλα εχω παρατηρησει οτι οι γαριδες τσακιζουν το φυτό μου (anubia) αν και εχω μπολικη πρασινη αλγη στο ενυδρειο (μηπως θέλουν ποικιλία στην τροφή ??). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 26 Φεβρουαρίου 2009 Author #43 Share 26 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα το πρωί μέτρησα 11 γαριδάκια red crystal και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που δεν είδα διότι είναι παααρα πολύ μικρά, σαν έναν κόκο ζάχαρης.Απλά πανέμορφα!!! Και οι μαμάδες έχουν πάλι αυγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 27 Φεβρουαρίου 2009 #44 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Να σου ζήσουν τα μωρά σου vagouras, τέρμα οι αναμονές από τα πετσοπ θα περιμένουμε τις δικές σου αναπαραγωγές. Υ.Γ. Η Ντάρλα είναι απίστευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Φεβρουαρίου 2009 #45 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Γλυκες!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 27 Φεβρουαρίου 2009 #46 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ ομορφα .Τωρα θα βγαλεις και καρτα πολυτεκνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 27 Φεβρουαρίου 2009 #47 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Τελεια!!!!!Εχει δει κανενας τετοιες γαριδες στο Ηρακλειο κρητης;ολο βλεπω japonica (ετσι νομιζω οτι της λεν)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 27 Φεβρουαρίου 2009 Author #48 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ ολους!! Με το καλό να μεγαλόσουν και θα πάρουν όλοι!! Ναστε καλά παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 27 Φεβρουαρίου 2009 #49 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ωραίο το ενυδρείο!Και οι γαριδούλες πανέμορφες,φαίνετε οτι περνάνε ωραία στο ενυδρειο τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 27 Φεβρουαρίου 2009 Author #50 Share 27 Φεβρουαρίου 2009 Υ.Γ. Η Ντάρλα είναι απίστευτη. Ποιά είναι η Ντάρλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος