kosmidis 27 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2008 Βρισκετε στα κατω σημεια του βραχου στο παλιο reef σε ολα σχεδον τα βραχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 (edited) μήπως είναι νεκρή άλγη ? για πρόσεξε αναπτύσσεται η <<άσπρη>> ή ασπρίζει η πράσινη ?μαδάει εύκολα με το χέρι ? Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2008 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmidis 30 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 μήπως είναι νεκρή άλγη ? για πρόσεξε αναπτύσσεται η <<άσπρη>> ή ασπρίζει η πράσινη ?μαδάει εύκολα με το χέρι ? μαδάει εύκολα με το χέρι αλλα δεν υπηρχε εκει πρασινη την ιδια ειχε και μεσα στο φιλτρο το οποιο δεν ειχε αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2008 η άλγη είναι νεκρή , τα κομμάτια της που κυκλοφοράνε στο νερό τα μαζεύει το φίλτρο .. πως σου φαίνεται αυτό σαν ενδεχόμενο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmidis 22 Φεβρουαρίου 2009 Author #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πρέπει να είναι αυτό .Και στο καινούργιο ενυδρείο βλέπω ότι στα σκοτεινά σημεία έχει αρχίσει να δημιουργείτε πάλι είναι σαν μικρά δεντράκια.. Να ρωτήσουμε τον ειδικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Με την ευκαιρία του ξεστήματος των βράχων από το ενυδρείο μου, παρατήρησα και εγώ τους συγκεκριμένους εύθρυπτους ασβεστιακούς σχηματισμούς και σε μεγάλες ποσότητες. Αναπτύσσονται στα απολύτως σκιερά τμήματα του βράχου, δηλαδή στην "κάτω" πλευρά. πΙθανά να πρόκειται για είδος άλγης ή κάποιο είδος οργανισμού, με αυτού του είδους τη δομή και την εξάπλωση. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί μέρος της πανιδας του φυσικού συστήματος και σίγουρα δεν αποτελεί απειλή ή αποτέλεσμα δυσλειτουργίας. Και βέβαια μπορείς να θέσεις το ερώτημα στον καθηγητή μας, μαζί με τη φωτογραφία, για να μας λύσει τις απορίες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος