Husky_Jim 1 Μαρτίου 2006 #1 Share 1 Μαρτίου 2006 Μα φυσικά ένα τσαμπί με αυγά που δέν φαίνονται στην φωτό!Όπως καταλαβαίνεται ήταν το καλύτερο δώρο επιστροφής μου στην πατρίδα και ανυπομονώ να βγούν!!!!! Επίσης εδώ είναι και μιά φωτό από ένα από τα πρώτα μου μικρά.Έχει μεγαλώσει αρκετά!!! Άντε και στα δικά σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 2 Μαρτίου 2006 #2 Share 2 Μαρτίου 2006 Άντε και στα δικά σας!!! 13194[/snapback] Αμήν και πότε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
froso 2 Μαρτίου 2006 #3 Share 2 Μαρτίου 2006 Εσύ λείπεις και η τύχησου ....δουλεύει . Καλορίζικα τα μικρά και πάντα με υγεία. Παπαπα δε΄.....παίζεσε με τίποτα που να φτουρήσουμε και μεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 2 Μαρτίου 2006 #4 Share 2 Μαρτίου 2006 Παπαπιιι-παπαπααααααααα Άντε πάλι βρε, πάντα τέτοια.... σου εύχομαι και σε άλλα είδη!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 2 Μαρτίου 2006 #5 Share 2 Μαρτίου 2006 Προτείνω στον εν λόγω κύριο που άνοιξε το θέμα να μετακομίσει στο εξωτερικό. Κάλιστα μπορεί να λέει:"έχω και μια γραμμή παραγωγής-αναπαραγωγής στην Ελλάδα!" Μπράβο Μήτσο!!! Πάντα τέτοια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Μαρτίου 2006 #6 Share 2 Μαρτίου 2006 Μπράβο Jim.. Αυξάνεστε και πληθήνεστε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Μαρτίου 2006 #7 Share 2 Μαρτίου 2006 Ολα γίνονται όταν λείπεις. Τι γίνεται όταν βρίσκεσαι σπίτι? Κάτι κάνεις και τα τρομάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 2 Μαρτίου 2006 #8 Share 2 Μαρτίου 2006 ο αρχοντας της αναπαραγωγης... τα συγχαρητηρια μου δημητρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος