BAKIS 27 Δεκεμβρίου 2008 Author #26 Share 27 Δεκεμβρίου 2008 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 27 Δεκεμβρίου 2008 #27 Share 27 Δεκεμβρίου 2008 κάθε μήνα ο ενεργός άνθρακας το αντιφωσφορικό εξαρτάται από το τύπο του και τα φωσφορικά που έχει το νερό μας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 28 Δεκεμβρίου 2008 #28 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 (edited) ρε φιλε μην βιαζεσε τοσο .καθε τοσο up up!! Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #29 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 ok!συγγνώμη το λέω λάθος μου!φίλε salTasos δηλαδή ανάλογα με τις μετρήσεις των φωσφορικών και ανάλογα τον τύπο του αλλάζουμε,οκ,το κατάλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #30 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου όταν το στρώσω ροφό?θα πειράζει κοράλλια ψαρια και τέτοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 28 Δεκεμβρίου 2008 #31 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 θα πειράζει κοράλλια ψαρια και τέτοια? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #32 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 ok!δηλαδή άκυρο!blue tang μπορώ να βάλω;poia έιδη foxface mporo na βάλω???και ποια είδη απο tang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Δεκεμβρίου 2008 #33 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε BAKIS επειδη εχω μια εντυπωση οτι κοροιδευεις σε παρακαλω προσπαθησε να καταλαβεις της ερωτησεις που κανεις και αν διαβασεις λιγο την αναλογη κατηγορια θα βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου,γινεσε κουραστικος ετσι με αποτελεσμα να μην περνεις απαντησεις.Τουλαχιστον κανε ερωτησεις ολες μαζι κι οχι μια-μια! ΥΜΑΡΤΟΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #34 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 δεν κοροιδέυω!απλος είμαι αρχάριος στο αλμυρό νερό!!καλά δεν θα σκοτοθούμε!εντάξει έκανα λάθος!οκ!θα τις κάνω όλες μαζί,απλός μςρικές μου έρχοντε μετα! Πάντα φιλικά BAKIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #35 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 τι ψάρια μπορώ να βάλω μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 28 Δεκεμβρίου 2008 #36 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 κανεις? καλησπερα φιλε και χρονια πολλα!υπαρχουν πολλα ειδη και μαρκες για αντιφ και ανθρακα.εγω πρωσοπικα χρησιμοποιω αντιφ. της tunze με βαση τον σιδηρο και εχει περιπου 38 eur και ανθρακα επισης tunze nano.τωρα για το ποσο θα βαλεις εξαρτατε με της μετρησεις σου και το ποσο ταιζεις τι skimmer εχεις και γενικοτερα πως δουλευει η θα δουλευει το ολο συστημα σου.εδω ειμασται καλη χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #37 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά αφού είναι 100 λίτρα καθαρά διάβασα οτι δεν θέλει skimmer!υσχίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος