Jump to content

Φίλτρο σε Nano Reef

BAKIS

Recommended Posts

κάθε μήνα ο ενεργός άνθρακας

το αντιφωσφορικό εξαρτάται από το τύπο του και τα φωσφορικά που έχει το νερό μας ..

ok!συγγνώμη το λέω λάθος μου!φίλε salTasos δηλαδή ανάλογα με τις μετρήσεις των φωσφορικών και ανάλογα τον τύπο του αλλάζουμε,οκ,το κατάλαβα!

παιδιά μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου όταν το στρώσω ροφό?θα πειράζει κοράλλια ψαρια και τέτοια?

ok!δηλαδή άκυρο!blue tang μπορώ να βάλω;poia έιδη foxface mporo na βάλω???και ποια είδη απο tang?

Φιλε BAKIS επειδη εχω μια εντυπωση οτι κοροιδευεις σε παρακαλω προσπαθησε να καταλαβεις της ερωτησεις που κανεις και αν διαβασεις λιγο την αναλογη κατηγορια θα βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου,γινεσε κουραστικος ετσι με αποτελεσμα να μην περνεις απαντησεις.Τουλαχιστον κανε ερωτησεις ολες μαζι κι οχι μια-μια!

ΥΜΑΡΤΟΝ!

δεν κοροιδέυω!απλος είμαι αρχάριος στο αλμυρό νερό!!καλά δεν θα σκοτοθούμε!εντάξει έκανα λάθος!οκ!θα τις κάνω όλες μαζί,απλός μςρικές μου έρχοντε μετα!

Πάντα φιλικά BAKIS

τι ψάρια μπορώ να βάλω μέσα?

κανεις?

καλησπερα φιλε και χρονια πολλα!υπαρχουν πολλα ειδη και μαρκες για αντιφ και ανθρακα.εγω πρωσοπικα χρησιμοποιω αντιφ. της tunze με βαση τον σιδηρο και εχει περιπου 38 eur και ανθρακα επισης tunze nano.τωρα για το ποσο θα βαλεις εξαρτατε με της μετρησεις σου και το ποσο ταιζεις τι skimmer εχεις και γενικοτερα πως δουλευει η θα δουλευει το ολο συστημα σου.εδω ειμασται καλη χρονια

:thumbup::thumbup:

παιδιά αφού είναι 100 λίτρα καθαρά διάβασα οτι δεν θέλει skimmer!υσχίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...