Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Ολα ειναι ιδιοκατασκευες κ ολα ειναι του γλυκου νερου(δυστηχως)....Αυτο λοιπον ειναι το fishroom μας ελπιζω να σας αρεσει οσο αρεσει κ σε μενα...Α κ το συντηρω ολο εγω(πολυ δουλεια κ πολυ βρωμια)!!!!Α κ στην πωτη φοτο ειναι η αποχετευση/βρυση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 Author #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Αλλες 2 φοτο γιατι δεν χωρουσανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 24 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Στην φώτο τρία και τέσσερα,αυτό το ενυδρείο μια χαρά θα γινόταν reef !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 24 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ καλη δουλεια Συγχαρητηρια ! Οπως λεει και ο geso το ενυδρειο αυτο ειναι καταληλο για reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 24 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Στην φώτο τρία και τέσσερα,αυτό το ενυδρείο μια χαρά θα γινόταν reef !!! συμφωνω απολυτα!!!!! ομορφο fish room!!!! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 24 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ωραιο μπραβο σου και πολυ καλη δουλεια εχεις κανει.Ειναι το ονειρο μου να κανω ενα δωματιο με ενυδρεια .ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ ολους σας αυτα ομως επιδη οπως ειναι πληρωνουν το χομπυ μας δεν γινονται reef....Αυτα τα ενυδεια εχουν ολα κιχλιδες οπως moori,marlieri,tiboichi,leleupi,ikola kaiser,frontoza,brichardi,αγγελοψαρα κ αλλες κιχλιδες απο malawi κ ολα αναπαραγονται εδω κ χρονια σαν τρελα εκτος των frontoza,οποτε τα ανταλαζω για οτι χρειαζομαι ετσι ωστε να επεκτινω το χομπυ μου A.K.A. CHILCHIDS PAY FOR THEM SELF...Για το χομπυ μου εχω δωσει λιγα λεφτα θα μπορουσα να πω κ για ολες αυτες τις κατασκευες ακομα πιο λιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 24 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό είναι! Να μεγαλώνουν τα παιδιά σου και να βγάζουν και τα δικά τους λεφτά! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! :D Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό είναι! Να μεγαλώνουν τα παιδιά σου και να βγάζουν και τα δικά τους λεφτά! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! :D Μπράβο! Aκομα δεν εχω παιδια...ειμαι 23 χρονων ελπιζω παντος να το πασαρω το μικροβιο του ενυδρειου κ στα παιδια μου οπως μου το πασαρε κ μενα ο δικος μου πατερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 24 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 αδερφέ και εγώ 23 είμαι, όταν λέω τα παιδιά σου εννοώ τις κιχλίδες σου που με τις γέννες τους "βγάζουν λεφτά" για τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 24 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 ΟΕΟΟΟΟΟ το fish room τελικα υπαρχει full αρωστια στο χομπι καλη συνεχεια φιλε μου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 Author #13 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 ΟΕΟΟΟΟΟ το fish room τελικα υπαρχει full αρωστια στο χομπι καλη συνεχεια φιλε μου!!!!!! Πωπωωωω παιζει να ειμαι κ τοσο χαζος!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....Εχω στο μυαλο μου ενα reefaki.....σκεφτομαι να αρχισω να βγαζω κανα φραγκο κ απο κει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος