Andreas kika 23 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια κ παλι γραφω απο αναγκη σε αυτο το forum κ νομιζω πως εχω ηδη αρχισει να γινομαι κουραστικος.... προκαταβοληκα συγνωμη.... Το προβλημα μου(αν ειναι προβλημα δε ξερω)ειναι οτι το torch μου οταν κλεινουν τα φωτα κ μετα συμπεριφερετε λιγο περιεργα...δηλαδη το κεφαλι Β μαζευτικε πολυ σημερα το βραδυ ενω το κεφαλη Α εχω την αισθηση πως ειναι σαν να παει να φυγει(ξεκολησει)!!!!Κ παλι ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας!Μπαινω καθημερινα στο φορουμ κ διαβαζω τα αρθρα σας μακαρι να ημουν κ γω στην αθηνα!!!!! Α κ οι μετρησεις μου ειναι ολες οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 23 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2008 Kαταρχας γιατι ζητας συγνωμη? Για αυτο ειμαστε ολοι εδω... :thumbup: Ωσο αναφωρα το κοραλι δεν βλεπω καποιο προβλημα... Και το δικο μου το κανει αυτο και μαλλον και ολα τα torch coral.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 23 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2008 μην ανησυχείς δεν θα ξεκολλήσει .. φρόντισε να μη δέχεται μονόπλευρα δυνατό ρεύμα νερού .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 24 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια οντως εχετε δικιο...τελικα δεν ειχε κανενα προβλημα ολα ειναι οκ! ανοιξε κανονικα οπως ανοιγει καθε βραδυ για τον υπνο του... Πραγματικα ομως αισθανομαι ενοχλητικος!Αυριο θα βγαλω φοτο στο μαγαζι μας τα ενυδρειακια μας κ θα σας τα δειξω...ολα ιδιοκατασκευες που εχουν περασει απο μενα και τον πατερα μου.Συνολο σε λιτρα ειναι 3150 λιτρα ολα τα ενυδρεια μαζι κ εχω κ γω αλλα 500 λιτρα σε ενυδρεια στο σπιτι!Α κ ειμαστε καθαρα χομπιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2008 το μήλο .. κάτω από την μηλιά θα πέσει .. ( αν δεν το πάρει ο αέρας ) συγχαρητήρια στο πατέρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος