Jump to content

Νέο Rio 125

Νίκος_Κρικ

Recommended Posts

Ξανα στα βασανα.Ξανα στα αλατια.Ο γαμπρος μου ειχε ενα ενυδρειο carrefour.Λογο γιορτων ομως του εκαναν δωρο ενα Rio 400 με αποτελεσμα to ενυδρειο του Carrefour να το δωσει σε εμενα.Ειχα κοντα στα 200 ευρω για την ωρα να αγορασω εξοπλισμο σιγα σιγα.Σκεφτηκα ομως το εξεις.Αφου το WaterInn ειχε δωρο το 100% της αξιας του ενυδρειου αγορασα ενα Rio 125 και ειχα παλι στα χερια μου 200 ευρω για αγορα εξοπλισμου.Με την δωροεπιταγη αγορασα ενα TMC V2 SKIMMER 400.Μου ειπαν οτι ειναι οτι πιο καλυτερο για 125 λυτρα.Επισης το ενυδρειο του Carrefour λεω να το κανω sump.Τι λετε για ολα αυτα???Σιγα σιγα ξανα στα αλατια!!!

To be continue...

Έγινε επεξεργασία - Νίκος_Κρικ

τελικα το θαλασινο ειναι μονοδρομος...........

Καλως ορισες λοιπον στην παρεα μας!

Καλα προχωράς αλλα΄θα χρειαστεις και αλλο εξοπλισμο αλλά και βραχο, αραγωνιτη κ.λ.π. που εχουν ενα αξιολογο κόστος!

Ριξε μια ματια στα αρθρα του θαλασσινού και θα βρεις πολλές ενδιαφερουσες πληροφορίες.

Περιμενουμε τα νεα σου αλλακαι τις αποριες σου

Καλως ηλθαμε και παλι,ιδια περιοδο μας επιασε ετσι?θα φταινε τα χριστουγεννα μαλλον....

τελικα το θαλασινο ειναι μονοδρομος...........

Άστα να πάνε. Και 20 λύτρα να είχα nano reef θα το έκανα, αλλά άμα είχα ένα 1200 θα το έκανα δίσκους. Είναι η αγάπη μου.

Καλως ορισες λοιπον στην παρεα μας!

Καλα προχωράς αλλα΄θα χρειαστεις και αλλο εξοπλισμο αλλά και βραχο, αραγωνιτη κ.λ.π. που εχουν ενα αξιολογο κόστος!

Ριξε μια ματια στα αρθρα του θαλασσινού και θα βρεις πολλές ενδιαφερουσες πληροφορίες.

Περιμενουμε τα νεα σου αλλακαι τις αποριες σου

Thanks συνονόματε. Είχα και ποιο παλιά nano reef και θυμάμαι κάποια πράγματα όπως βάση, βράχο, αραγωνιτη, κοραλίες, άνθρακα κτλ κτλ. Βέβαια κάποια πράγματα τα έχω ξεχάσει γιατί ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και αυτό λιψω , καταλαβαίνεις.

Καλως ηλθαμε και παλι,ιδια περιοδο μας επιασε ετσι?θα φταινε τα χριστουγεννα μαλλον....

Άστα να πάνε. Τι ήθελα και πήρα πριν 3 χρόνια ενυδρείο. Είναι όμως τα άτιμα. Είναι και τα Χριστούγεννα που λες άστα να πάνε. Θες να ψωνίσεις και ας μην έχεις

Για την συνέχεια σκέφτομαι να αγοράσω.

2 κοραλιες νούμερο 1 ,

ρεφρακτομετρο,

αλάτι pro II,

A/O 3 σταδίων,

15 με 20 κιλά βράχο

Τώρα τα άλλα θα σας ρωτήσω γιατί τα έχω ξεχάσει όπως τι θα έχω στο φίλτρο το εσωτερικό και τι στο sump

Σημερα εγιναν καποιες κινησεις.αγοραστικαν 2 κοραλιες hydor νουμερο 2 και 2 κοραλιες hydor nano.Εμαθα τιμη για το ποσο κοστιζει το ενυδρειο το ενυδρειο του carrefour να το κανουν sump και η τιμη ηταν 50-60 ευρω πραγμα καλο.το μονο κακο που ακουσα ειναι η τιμη της υπερχιλησης (160-190 ευρω) και η σιδεροκατασκευη για να μπει το ενυδρειο και κατω το sump που πανω κατω ηταν 200 ευρω.το επομενο βημα ειναι Α/Ο και ρεφρακτομετρο το οποιο θα ειναι δωρακι απο τον γαμπρο.

Αν φτιαξω επιπλο και βαλω απο κατω το sump χωρις σιδεροκατασκευη θα υπαρχει προβλημα???

Καπως ετσι λεω να ειναι το sump.απλα επειδη δεν το κατεχω πολυ ειναι ευκολο να μου πειτε τι να βαλω μεσα και πως να ειναι???το εσωτερικο φιλτρο λεω να το βγαλω αφου θα εχω το sump.επισης κανενα καλο reactor και μια υπερχιλιση.Συγνωμη που γινομαι κουραστικος απλα επειδη παλια εκανα λαθακια τωρα θελω να τα αποφηγω

post-5701-1230220488_thumb.jpg

Παλι στα αλατια Νικολα ε?Δεν σε φοβαμαι εσενα ξερω οτι παλι θα κανεις τα κολπα σου και θα εισαι μια χαρα.καλη συνεχεια!!!

πολυ ωραιο ειναι.το ενυδρειο το οποιο θα γινει sump θα παει αυριο (Σαββατο δλδ) στον Ελληνα bleher μακριμαλλιους οποτε θα του δειξω το σχεδιο σου.στο καινουργιο ενυδρειο να το παω και αυτο για τρυπα για την υπερχιλιση η δεν χρειαζεται???

πολυ ωραιο ειναι.το ενυδρειο το οποιο θα γινει sump θα παει αυριο (Σαββατο δλδ) στον Ελληνα bleher μακριμαλλιους οποτε θα του δειξω το σχεδιο σου.στο καινουργιο ενυδρειο να το παω και αυτο για τρυπα για την υπερχιλιση η δεν χρειαζεται???

Αν υπαρχει η δυνατοτητα,θα ηταν το καλυτερο πιστευω.

ε αφου θα παει που θα παει το ενα ας παει και το αλλο να τα παρω ολα μαζι και μετα να φτιαξω επιπλο απο το ντουλαπακι που ειμαι ικανοπιοιμενος απο δουλειες του.γιατι εμαθα τιμη πανω κατω για σιδεροκατασκευη και επαθα εγκεφαλικο.οποτε και τα 2 μαζι.αλλα θελω να ρωτησω κατι ακομα.να δωσω 30 ευρω παραπανω και να παρω το Rio 180 γιατι αυριο θα παω να παρω το δικο μου ( Rio 125 ) και το σκεφτομαι.το skimmer μου και οι κοραλιες κανουν?εκτος απο παραπανω βραχο και αραγωνιτη τι αλλο πρεπει να σκεφτω αναμεσα στα 125 και 180 λυτρα???

ρε παιδια μια ερωτηση.εχει βγαλει κανεις το εσωτερικο φιλτρο απο jewel ενυδρειο???το μαμα που εχει μεσα!!!πως???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...