stormtrooper 27 Μαίου 2009 Author #51 Share 27 Μαίου 2009 (edited) ΕΛΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 27 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Μαίου 2009 #52 Share 27 Μαίου 2009 ερε τι θα γινει αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 28 Μαίου 2009 #53 Share 28 Μαίου 2009 Έχω αργήσει........... Την κάνω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Μαίου 2009 #54 Share 28 Μαίου 2009 Εφυγαααααααααααααααα τα λεμε αυριο πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 28 Μαίου 2009 #55 Share 28 Μαίου 2009 Μολις γυρισα.Απλα δεν εχω δει καλυτερη συναυλια στην ελλαδα.Τι να λεμε τωρα οι παππουδες ειναι τερατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Μαίου 2009 Author #56 Share 28 Μαίου 2009 ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!! 3,5 ευρώ το σάντουϊτς και να έχει μέσα μόνο παριζάκι και τυρί???? Που ξανακούστηκε αυτό? Η καλύτερη συναυλία που έχω δει, μάλλον όχι, καθότι είμαι υπέρ των πιο "ζεστών" καταστάσεων σε μικρότερους χώρους από θέμα feeling καθαρά και μόνο! Αλλά κατ'εμέ είναι το μεγαλύτερο γκρουπ που έχω δει Live και μάλιστα να τα ΣΠΑΕΙ!!! Και φυσικά για να επιβεβαιώσω την φήμη του γκαντέμη, ενώ πήρα την φωτογραφική μου μηχανή μαζί, τράβηξα 5-6 φωτογραφίες τους The Answer που βγήκαν ως support group και μετά.... πάπαλα!!! Η *μπιπ* μηχανή μου τα'φτησε. Οπότε οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από κινητό, δηλαδή ΧΑΛΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Μαίου 2009 #57 Share 28 Μαίου 2009 Xxa0x-a0xa-x0a- κοιτα υπογραφη.. Εισαι πιο Underground Νικο..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 28 Μαίου 2009 #58 Share 28 Μαίου 2009 Από τα καλύτερα Live που έχω δει!!!!! Ε ρε Angus τρελές αντοχές ο "φούστ$ς" Πρέπει να απαγορευτεί να πλησιάζουν το stage από τα 50 μέτρα ,άτομα άνω του 1.80 γιατί κάνουν ακροβατικά για να δουν άτομα του 1.70 σαν εμένα. Επίσης ρε παιδιά είπαμε άλλος πίνει άλλος μεθάει...... ανοιχτός ανοιχτός ο χώρος αλλά τα ντουμάνια μου τα έφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαίου 2009 #59 Share 29 Μαίου 2009 Εχω τραβηξει εγω καλα βιντεο και φωτο Νικο. Θα τα δεις εντος ...... του ετους ΥΓ ανηκουστο εφτασα λιγο αργα (λιγο πριν βγουν οι θεοι) και ειχαν γινει sold out ολα τα κερατακια Πηρε κανεις παραπανω ζευγαρι να μου τα πουλησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Μαίου 2009 Author #60 Share 29 Μαίου 2009 ΥΓ ανηκουστο εφτασα λιγο αργα (λιγο πριν βγουν οι θεοι) και ειχαν γινει sold out ολα τα κερατακια Πηρε κανεις παραπανω ζευγαρι να μου τα πουλησει? Εγώ αγόρασα κερατάκια λίγο πριν το encore και φίλοι μου πήρανε κατά την έξοδο... Ποιος σου είπε ότι γίνανε Sold Out??? Σου πουλάω τα δικά μου, αλλά επειδή τα έχω φορέσει κι όλας έχουν πάρει άλλη αξία την οποία δεν ξέρω αν μπορείς να αντέξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 29 Μαίου 2009 #61 Share 29 Μαίου 2009 Oι παππούδες όντως τα'σπασαν χτες καλύτερο μέρος της συναυλίας ήταν όταν έπαιξε το Thunderstruck και όταν έκανε σόλο ο Angus.......α και ας μην ξεχνάμςε την κυρία που μώλις την δείξαν στην οθόνη εβγαλε την μπλούζα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαίου 2009 #62 Share 29 Μαίου 2009 Εγώ αγόρασα κερατάκια λίγο πριν το encore και φίλοι μου πήρανε κατά την έξοδο... Ποιος σου είπε ότι γίνανε Sold Out??? Σου πουλάω τα δικά μου, αλλά επειδή τα έχω φορέσει κι όλας έχουν πάρει άλλη αξία την οποία δεν ξέρω αν μπορείς να αντέξεις! Γκρρρρρρρρ. Η αυστραλεζα τυπισα μου το ειπε με τα official merchandise των acdc, στην κεντρικη εξοδο απο τις ραμπες (αριστερα απο εκει που καθοσουν η σκαλα) αναμεσα στις μπυρες και στις μπλουζες. Εκτος κι αν λες για τα μαιμου που πουλαγαν εξω διπλα στις καντινες με τα βρωμικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Μαίου 2009 Author #63 Share 29 Μαίου 2009 Γκρρρρρρρρ. Η αυστραλεζα τυπισα μου το ειπε με τα official merchandise των acdc, στην κεντρικη εξοδο απο τις ραμπες (αριστερα απο εκει που καθοσουν η σκαλα) αναμεσα στις μπυρες και στις μπλουζες. Εκτος κι αν λες για τα μαιμου που πουλαγαν εξω διπλα στις καντινες με τα βρωμικα. Δεν ασχολούμαι με μαϊμούδες εγώ! Μιλάω για μέσα στο στάδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Μαίου 2009 #64 Share 29 Μαίου 2009 μια γευση απο χθες δεν εχω ανεβασει ακομα τα δικα μου που εχουν καλο ηχο και εικονα (στο μελλον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 31 Μαίου 2009 #65 Share 31 Μαίου 2009 Τι να σου πω ωρε (Delta66) ; Ιδιος με τον "τρουπη" εχεις γινει!!!! Ουτε ενα τηλεφωνο; Νικολακη σου φτανουν 240 φωτο; Ψαχνω και εγω για "κερατακια", αν βρειτε καπου.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος