Jump to content

Χαζο Project η οχι???4χ60 L Reefακια!!!

Andreas kika

Recommended Posts

Γεια σας κ παλι θα ηθελα τη αποψη σας για ακομη μια φορα!!!!θελω να κανω μια κατασκευη(4 ενυδρεια γλυκου νερου εντοιχισμενα που τα εχω φτιαξει με τα χερακια μου)reefakia....ελεγα το ενα να το κανω sump για ολα....τι λετε???Ακομα ειμαι στην σκεψη!!!

ΩΧ! τι εχεις φτιαξει εκει βρε χριστιανε? :thumbup:

Δεν είναι και άσχημη ιδέα.

Πως θα επικοινωνούν με το sump??

Απο reef δεν σκαμπάζω, αλλα μου αρέσει πολύ η κατασκευή σου!!!!

Πες μας μερικά πράγματα αν θέλεις; Επικοινωνούν; Πώς φιλτράρονται κτλ :thumbup:

Πολυ ωραια η κατασκευή σου!

Νομιζω ειναι υλοποιήσιμο το project σου!

Εχεις σκεφτεί κατι?

καταπληκτικό και πολίπλοκο!!!!

Η κατασκευη ειναι αρκετα ποιο απλη απο οσο φενεται...τα ενυδρεια ειναι ολα κυβοι απο τζαμια κολλημενα στο χερι.Τα καπακια που φαινονται μπροστα ειναι απο συρταρια μονο που εχουν περαστει απο ενα χερι βερνικι.Καθε ενα ενυδρειο εχει απο εναν θερμοστατη,ενα μικρο φιλτρακι που εχει μεσα ανθρακα η τυρφη(ποιο πολυ για κυνιση του νερου) κ ενα under gravel συστημα.η κατασκευη στο επανω μερος εχει θηκη για διαφορα τζιμπραγγαλα ενω ολα τα καλωδια,μπριζες,χρονοδιακοπτες ειναι κατω...Α κ οτι βλεπετε ειναι ιδιοκατακσευη.Αλλα για το reef ακομη το σκεφτομαι ισως στο μελλον παραφαινεται δυσκολο...προτιμω να στησω ενα καινουργιο αφου εχω κανα 2 150 λιτρα ενυδρεια να καθονται...παιζει καπου να εχω κ ενα πολυ μεγαλο 240 λιτρα αλλα δε ξερω που το ειχα δωσει.... :thumbup::thumbup::D:D !!!

να κ μερικες φοτο της κατασκευης.Υπαρχει κ μια ακομη ιδιοκατασκευη απο 4 ενυδρεια 250λιτρα...

για βάλε μια φωτο απο τα 250άρια!!!!

για βάλε μια φωτο απο τα 250άρια!!!!

Οριστε κ τα 250αρια ιδιοκατασκευη απο το μηδεν ειναι ολο μαζι κ το επιπλο.....Καθε ενυδρειο εχει μεσα απο 100 ψαρακια στο περιπου εκτος απο το πανω αριστερα που εχει 4 κλοουν loaches μαθουσαλες(8 χρονων περιπου)τα υπολοιπα εχουν μεσα brichardi,moori bemba κ το αλλο εχει moori ikola kaiser...κ ολα τα ψαρακια μας ξεκινησαν απο 2 ζευγαρια κ γιναν τοσα :thumbup: ...εγω με τον πατερα μου ασχολουμαστε με τις κιχλιδες απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου...Κ καποτε ειχαμε κ ενα 250αρι μεσογειακο που δουλευε με undergravel φιλτρο χωρις προβληματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...